Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
miria_cristina spune:
DANETTE - Am citit ce-ai scrie despre excursia in Bucuresti si ma gandeam la mine. Eu, fiind, nascuta aici, nu percep lucrurile ca tine. Nici Bamboo nu ma impresioneaza, desi e misto, dar stiu destule povesti care-mi scad admiratia. Nici tufele inflorite. De magazinele scumpe ma feresc pentru ca am descoperit lucruri frumoase si de calitate in altele, iar de cainii comunitari...ma feresc chiar daca-i cel din fata blocului meu.![]()
In schimb, sunt impresionata de oraselele de provincie unde merg cand imi vizitez rudele bunicii, cele din Ardeal si Maramures.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Oooo Cristina, si mie mi-e drag Ardealul iar de Maramures nu mai zic...![]()
Dar e placut sa mergi sa petrecci cateva zile in forfota si agitatia aia si sa remarci multe lucruri de care nu ai parte intr-un orasel ca al meu. Sunt dornica sa ma plimb prin magazine cu lucruri frumoase, chiar daca numai ma uit si-mi fac vise... si asta fiindca in Baia Mare sunt infim de putine magazine deosebite. Daca stai in Bucuresti, e normal sa nu te mai impresioneze. Le ai la dispozitie cand vrei, le vezi in trecere spre casa, sau la plimbare, ajungi sa nu le mai observi cred.
E un potpouri de oameni acolo si normal ca in privesc cu ochii mei de provinciala si ardeleanca totodata, sunt si oameni binevoitori dar majoritatea imi par gata sa te "ia tare".
Am remarcat cu stupoare cat de mult s-a schimbat sora-mea in mediul de acolo (sta in Buc. de 4,5 ani). Fiidnca atunci cand vine acasa nu se observa. E agitata, stresata, grabita, certareatza si uneori rea. Sta parca e si ea gata de "atac" mereu...in tramvai, la piata, cu vecinii din bloc...
Acum le-am dus masina, de aceea am facut excurisa asta... si se stresau bietii ca dimineatza o sa o gaseasca zgariata (ca atentionare) fiindca posibil sa fi ocupat locul cuiva (regula nescrisa si nestiuta de nimeni).
E un sentiment ciudat. Aici, la mine, evident totul e mult mai calm. Mult. E firesc, doar trebuie sa fie diferetentza fata de o capitala unde stau 'n' feluri de oameni si viatza e in viteza.
Stiti ce nu am reusit sa inteleg...
... de ce naiba se claxoneaza atata in Bucuresti???
Stai la stop, vezi ca e rosu si clar ca cei din fata ta nu pot sa schimbe culoarea semaforului... si totusi aia din spate claxoneaza... la greu. Care e logica...
aime spune:
Dana, pai lasa fata ca si curata covorul
, tot incepe curatenia de primavara.
Si mie imi place la Bomboo, desi unele chestii is total exagerate ca pret...nu stiu, pe la noi (si nu numai, cred) marfa din Mall, o gasesti si in alte magazine mai putin pretentioase la preturi muuuult mai mici, de ex. blagii care in Mall sunt 90-150 Ron ii gasesti cu 60-70 Ron in alte parti. Doar copchii cu fitze, sponsorizatii cum s-ar zice, fac cumparaturi de la Mall ca deh le scrie in frunte ca-s din Mall. Hainutele de copii is piparate rau, jucariile nu mai zic...da asta nu ma impiedica sa vizitez magazinele
. Lui Vladut tocmai i-a imbogatit tati garderoba cu cateva chestii de la Aman, care culmea is si ieftine, chinezesti sau taiwaneze, dar total diferite calitativ de cele ce se gasesc la noi.O chestie ciudata (ptr noi), in tarile arabe, hainutele de baieti sunt la mare putere, frumos colorate, diverse, cele de fetite ff putine si terne...si aici isi arata
fata de femei. Si la ei, un costum ptr un baiat inseamna: pantalon, tricou, camasa/bluza si geaca sau vesta. Deci e setul complet, nu ca la noi cauti sa le asortezi de ametesti. treningul are si o bereta cu insemnele firmei, nu mai zic de umerasele aferente, ma rog chestii de marketing dar care sunt si utile. Poate fetele dn afara is obisnuite cu asa ceva, la noi insa....
aime si
Vladimir
miria_cristina spune:
Localurile de fitze sunt mai putin importante pentru cine e in Bucuresti. Mai mare importanta o au cele intime, elegante si care sunt pentru toate buzunarele cu calitate de exceptie si in meniu si in servire.
Cat priveste harmalaia din strada! ![]()
![]()
Uneori e mai rau ca in Grecia.
Se claxoneaza pentru ca toata lumea se grabeste, este nervoasa si nerabdatoare. Stai, sa vezi cand ploua 3 stropi cum masinile sunt una langa alta, ca ciupercile. Si mie mi se pare fara sens, dar asta-i viata in Bucuresti.
Uit, intentionat sa amintesc de injuraturile care insotesc aceste aglomerari in trafic si in general pe strada.
Daca apuci sa cunosti orasul descoperi magazinele care iti ofera produse asa cum iti plac. Eu sunt multumita de unele tare mult, dar merg in scara pisicii prin Bucuresti ca sa cumpar tot ce vreau, ca sunt in locatii diferite.
Cristina si D
miria_cristina spune:
Cu locurile de parcare e alta belea la cate masini sunt.
Unii platesc pentru locurile lor, chiar daca sunt pe trotuare. Isi scriu oamenii numarul pe asfalt si zic ca-i al lor. Altii si-au construit uni cu acordul primariei si daca negociezi o cumparere te duce la un pret maricel. Stiu, ca noi vroiam sa luam unul, dar cerea mult pe el.
In rest, unde apuci, iar semne pe masina apar oricum, chiar daca nu ocupi locul cuiva.
Cristina si D
andreap spune:
Diana,deocamdata invitatia e doar..de forma.Asteptam marea mutare,apoi..chiar va asteptam.
.WE asta venim la Pitesti.
Dana,Miria...de Bucuresti se pot scrie pagini intregi.Era chiar deschis un subiect aici pe DC,ceva de ce va place si de ce nu...Eu una,nascuta in provincie,am fost fascinata la 19 ani cand am venit aici si nici ca ma mai vrut sa plec
.Eu cred ca Bucurestiul un oras frumos,dar neglijat de cei care ar trebui sa aiba grija de el,dar si de oamenii care-l murdaresc in nesimtirea lor(scuzati expresia
).Imi plac parcurile mari cu lacuri si copaci,bulevardele largi,mai ales noaptea cand sunt luminate si mai libere,forfota continua,magazinele frumoase,restaurantele elegante su cluburile(din pacate in ultima vreme..nu prea mai am timp de ele
)..imi plac multe lucruri si e putin spatiu aici sa ma 'desfasor'.Si mai putin timp ptr.mine sa ma plimb prin el,exceptand mersul cu masina la servici.Pe vrema studentiei aveam timp de plimbare,parca nici asa aglomeratie nu era...La polul opus se afla sotul meu,care din "oras j..s" nu-l scoate
.
Pupici si o zi minunata.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
ANDREEA - Poti sa zici lucruri frumoase despre Bucuresti, asa cum poti zice lucruri frumoase cam despre orice.
Da, eu sunt invatata aici si poate nu mai vad partea estetica.
Dar sunt multe lucruri urate, care la un moment dat nu-si mai gasesc echivalentul.
Crede-ma!
Fireste, ca este parerea mea, dar totusi, chiar daca nu traiesc in alta parte tot nu pot sa nu vad cate uratenii sunt la fiecare pas in Bucuresti.
Apropo, pe unde stai?
Cristina si D
onitza spune:
POZE DE LA ZIUA LUI FELIS - 4 MARTIE

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
of si mie-mi plac orashele(de provincie)ce n-as da sa scap de bucuresti
dar cu toate astea cand stau prea mult linsitita undeva ii simt lipsa![]()
ruxi a reusit sa ia raceala de la fratele ei darnic
tuseste putin noaptea si are mucishori, alex deja a incetat cu tusea dar are si el mucishori.
am vazut pozele de la ziua lui felis, pup toti bbicii si mamicile si mai ales pe burticoasa paxelina
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by onitza
POZE DE LA ZIUA LUI FELIS - 4 MARTIE![]()
![]()
![]()
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Super poze!
am vazut ca s-au distrat pe cinste,au baut si bere...Pupam si o burtica de Paxela. Esti tare frumoasa burticoaso!
Pupam si sarbatorita care era cam obosita,sau mi s-a parut?
Si nu in ultimul rand pupam sexoasa cu futurasi in par...

Suntem in top 100, multumim tuturor