Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA saru'mana de compliment ai sa razi, dar m-am imbracat asa pentru ca nici o pereche de pantaloni nu ma mai incap (in afara de o pereche de blugi) ...insa eu m-am simtit bine in acea tinuta!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da de ce nu te "mai incap" cad de pe tine?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

da de ce nu te "mai incap" cad de pe tine?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

ce bine ar fi sa cada de pe mine! de azi incep si eu o dieta mai lejera, gen nu paine si dulciuri si nu mancat seara dupa 7! sper sa ma tin de ea!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mai, ce petrecere mare de ziua lui Felis! Am admirat copilasii si mamicile,care mai de care mai frumosi. Paxela, arati tare bine, iti prieste burtica!

Monica, sanatate tineretului!

Dana, te intrebi de ce e lumea nervoasa in trafic in Bucuresti?Pai e simplu: cand ajungi sa faci 1 ora jumatate pe un traseu care in mod normal nu are cum sa-ti ia mai mult de 25 min. , si cand asta se intampla zilnic, iti garantez ca la un moment dat te apuca dracii dracilor si toleranta dispare ca prin farmec.

Noi suntem bine sanatosi, analizele au iesit bine, cu calciul si magneziul la limita inferioara intr-adevar. Continuam sa luam calciu 3 luni /10 zile luna/10 ml. Oricum, de cand am inceput sa-i dau ( de vreo 4 zile) nu a mai tremurat si nici nu s-a mai sculat asa bulversat, deci asta cred ca a fost cauza, e bine de stiut.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI! si din partea mea sarbatoritelor!

Intr-adevar taaaare frumoasa petrecere si taaare apetisant tort. Am admirat si eu trei flacai ce au crescut ca din apa si trei mamici superbe. Si Paxelina tare bine mai arata, mai tie iti prieste sarcina din cale-afara!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey onitza da' stiu ca mi-ai dat de lucru in dimineata asta. ....132 de poze erau parca, nu? si am vazut ca invatati baietii cu greul de pe acum....ma refer la dozele de heinneken, nu la altceva

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felis,Onitza,paxela,ce bine v-ati distrat!Va invidieaz ca stati asa aproape si reusiti sa va avedeti des...Am vazut ce bine s-au distrat si piticii..si o burtica tareeeee frumoasa!
Miria,deocamdata stau in Rahova,nu tocami un cartier 'domnesc",da' eu m-am obisnuit.Si nu stau chiar in partea aia....cu "colorati".Dar vreau sa ma mut undeva mai aproape de Sebastian,13 Septembrie,tot prin zona ar cam fi asta.
Monica,si mie imi plac iesirile in Pitesti,dar duminica abia astept sa ajung acasa..adica in Bucuresti.Sanatate multa!
Mariuca e bine,de 3 nopti o las sa urle dupa lapte si nu-i dau..mi se pare ca e destul de mare,gata su mancatul noaptea.Vad ca azi noapte nu s-a mai trezit,dar cu 2 nopti in urma credeam ca vin vecinii peste noi,asa tare urla"mami veau lapte,da-mi lapte"...offff,sper sa scapam curand.Acum nu mai vrea sa doarma in patul ei,ori ca ii este mic,ori ca face fitze si vrea cu noi.Abia astept sa pot sa ma mut sa-i fac camera ei,cu pat normal..
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim la toate fetele pt aprecieri... Ne bucuram ca v-au placut pozele... si intr-adevar, ne-am distrat... Cel putin, duminica seara, la a doua tura de invitati (ceea ce ati vazut) mi s-a parut ca a fost ziua lui Mihai nu a mea... asa era toata casa a lor si toata lumea numai dupa ei statea
Eh... macar bucuriile astea sa ne ramana si noua...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - Cred ca v-ati distrat frumos, iar copiii sunt de invidiat cum se inteleg ei.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Te intrebam pentru ca eu qam luat de curand casa prin Panduri si, stiind ca stai in zona, ma gandeam ca poate avem sanse sa ne vedem.

Da' de ce nu-mi zici mai exact zona, ca eu cunosc Rahova destul de bine. Si oricum, nu e asa de rau famata cum s-a dus vorba. Stai sa vezi Crangasul, care e aproape de 1 Mai (mare bulivard!)cu Chitila si Giulestiul la/o/lalta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput