Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani fericiti Eliza!

Tare frumoase pozici am vazut azi!
Roxana, sa stii ca in vreo 2 poze si eu zic ca semana bine de tot Bianca cu tine. Dar in celelalte parca mai bine cu tatal ei. Sunt foarte dragutzi. Imi plac mult pozele in care sunt impreuna.

Apooooi, Robert si Vladutz... si Aime... ce va invidiez ca va puteti intalni...Miha felicitari pentru poza din TOP 100.

David de Fulg...mi-a placut la fel de mult ca de obicei. Este 'genul' meu de baiat Tare faine pozele de la Fasching dar si cele cu mami & fiul testand firul ierbii abia incoltit.
Apropos Fulgule, ti-am trimis o felicitare pe yahoo, ai primit-o?

Eu am prins o vreme tare buna in Bucuresti, cald... am vazut tufele de trandafiri japonezi inflorite deja..
Am batut km buni cu piciorele si avut "noroc" sa ma muste un caine comunitar langa o piata din Drumul Taberei...nu prea tare, dar m-am speriat rau.
In rest am vazut o mie si-o suta de lucruri pe care le-as fi cumparat dar sincer, toate imi par mai scumpe decat daca le-as lua de peste granitza. Sigur... vorbesc de Plaza sau magazinele de pe Calea Victoriei... sunt infiorator de scumpe.
Am vrut sa-i cumpar ceva lui Iris dar nu m-am indurat sa dau 80 RON pentru o camasutza subtire de la "Z" desi imi placea teribil.
A ajus si "Z" sa aiba preturi de Zara.
Am ramas iremediabil indragostita de Bamboo si mi-au placut teribil tarabele de flori de pe strazi. Atatea lalele superbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

pt sarbatoritele Felis ,Fulgu ,Eliza si Lili . Sa cresteti mari si sanatoase laolalta cu puiutii vostri !

Dana , numai ce povestesti tu si mi s-a facut dor de Bucuresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eliza, ti-ai inceput ziua in fortzaDoamne ajuta sa fi tu sanatoasa sia sta sa fie tot ghinionul tau
vape toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana,pai daca ti-e dor de Bucuresti..te invit pe la mine!Acum ma intelegi de ce-mi place asa mult aici??
Dana,ai dreptate..unle magazine au noste preturi..parca sunt 'editie speciala",nu colectii expirata in strainatate de anul trecut(ma rog,nu toate...sa nu exageram)Ma bucur ca te-ai distra(mai putin episodul cu "comunitarul vesel"),si ca ai avut noroc de vreme buna.data viitoare poate o iei si pe Iris si ne vedem undeva intr-un parc frumos.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette
Apooooi, Robert si Vladutz... si Aime... ce va invidiez ca va puteti intalni...Miha felicitari pentru poza din TOP 100.

Multumim!!

Andreea,multumim de vot!

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey, Eliza, la 30 esti taman coapta bine, nici prea tanara, nici spre-mbatranire. Ca eu incep usro fetelor sa nu mai sti ubine cati an iam. Uneori trebuie sa stau sa socotesc ca parca nu-mi vine sa cred ca am 33. Tot am tendinta sa spun cu-n an mai putin. Si-asa mi se-ntampla de cand am facut 30 de ani. Si nu-s eu aia care sa fac caz de varsta, dar nu-s de ce ma cred mai tanara Dorim sa ai parte de ani frumosi si plini de bucurii Eliza si sa te simti tanara si frumoasa si la 80.

Ce scumpi erau pustanii (Robert si Vladut) cand se pupau de impacare. Prima data nici nu l-am recunoscut pe Vladutz cu caciula ca-i astupa cretzisorii.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, tu poti spune lejer nu ca ai 30 ci 20
pupici la mamici si bebici si somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andra si eu am tendinta de a spune ca am mai putin,adica 30 in loc de 33. Si chiar nu am probleme cu varsta...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Eu chiar ma stresez de citi ani am ,asa ca daca ma intreaba cineva tot 30 imi vine sa spun ,eventual 30 si ceva ...
Andreap ,multumim de invitatie ,avem multi prieteni in Bucuresti pe care am vrea sa-i revedem dar au cam intrat zilele in sac ,nu mai avem timp de mai nimic .Cu finii din Pitesti abia ne-am vazut dupa 2 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by andreap

Dana,ai dreptate..unle magazine au noste preturi..parca sunt 'editie speciala",nu colectii expirata in strainatate de anul trecut(ma rog,nu toate...sa nu exageram)Ma bucur ca te-ai distra(mai putin episodul cu "comunitarul vesel"),si ca ai avut noroc de vreme buna. Data viitoare poate o iei si pe Iris si ne vedem undeva intr-un parc frumos.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Si eu sper sa ma intalnesc intr-o buna zi cu careva din voi... sigur o sa vin in Bucuresti anul asta si cu Iris, fiindca pe-acolo tre' sa trecem cand mergem in concediu, daca mergem cu masina.
Acum am profitat iar de ai mei si am plecat la Bucuresti fara ea, sincer mi-e cam groaza de o excursie de asta cu zglobia de Iris... nu stiu cat de bine ar rezista in masina atata cale.
Tot va trebui sa incerc.

Na, hai sa va zic ce face fiica-mea tocmai acum... aduce apa din baie in gura si o varsa (scuipa) pe covor... si mai si zice... "am facut o pocarie mama, acolo pe covor"

Mergi la inceput