Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Roxana am vazut si eu in sfarsit pozele voastre, sunt super fratiorii, imi place tare mult de ei si sa stii ca si mie mi se pare ca Bianca seamana cu tine...in schimb Mihnea e leit taticul lui...pupici copiilor si mamicii si asteptam sa-ti vedem noua freza...:)))))

Fulguleatzo sper ca ai petrecut bine de ziua ta si asteptam poze si cu tine sa te mai vedem la fatza.....David e asa cum zicea si Try, neamt get-beget...e super frumusel si frumusica si neamtoaica mica cea cu 2 codite:))))

Felis asteptam poze de la petrecere si sper ca a iesit asa cum iti doreai.

Robert si Vladutz sunt niste dragalasi chiar daca se mai ciocanesc ei din cand in cand...se impaca si gata, ha ha
Aime, tu arati tare bine....Miha, tu vad ca esti scumpa la vedere, ha ha..pupici la toti si toate

La Multi Ani!!! Ylilimis si Eliza5, sa fiti sanatoase, norocoase si toate dorintele sa vi se implineasca acum si intotdeauna.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Elizasa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Eliza! Fericiti si plini de impliniri!

Cecilia,eu am fost fotograful (amator,fie vorba intre noi ) si de asta sunt scumpa la vedere.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eliza fericiti si cu sanatate! si lui Alex.

Cecilia, multumesc m-a "poznat" Miha, ce n-am fost eu pozata niciodata...acasa am vazut cate poze am cu iedutzii.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Multumesc mult dragele mele Ma induiosati :-)

Astazi fac 30 de ani :-) Si de fericire l-am tamponat pe unul de dimineata in trafic

Noi sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"La multi ani" iubita Felis.Sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa ramai la fel de puternica !
"La multi ani" si ptr.Eliza si Lili!Multa sanatate si fericire.
Am vazut un David la petrecere( e tare frumos ..si ce pritena blonduta avea langa el..),Robert si Vladut la plimbare...Pupici ca tare sunteti dragalasi!
Noi in we am fost la o scurta 'intalneala'cu Roserb si cei doi nazdravani;din pacate Maria si Mihnea aveau preocupari diferite,prin urmare nu prea am reusit sa stam impreuna,ca sa nu mai zic ca cei mici nu prea s-au bagat in seama..Draga mea,daca vrei sa se ia astia doi,teebuie sa ne vedem mai des.Astep poze de la tine........
In rest..astwptam primavar ca voi toti
O saptaman buna

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani Ylilimis si Eliza5!!! sa fitzi sanatoase fetelor, sa avetzi parte de multe multe bucurii!

Eliza, mey...da stiu ca ti-ai inceput ziua promitzator...

Cecilico, mey...daca ti-e dor sa ma vezi, eu te invit cu drag pe la noi......ca doara se intalneste el munte cu munte daramite om cu om din continente diferite......ia ca am pus poze de ieri de la firul ierbii http://picasaweb.google.de/zumperiox/Martie0702

hai o zi buclucasha va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eliza, La multi ani inca o data, sa fii fericita si sa te bucuri de pitic! (imi pare rau de buseala, dar in Bucurestiul asta minunat e mare lucru sa reusesti sa scapi mereu...).

Fulguleatzo, e frumusel foc flacaul tau , si vad ca la voi a venit vara de umblati in picioarele goale.

Am admirat si pe cei doi prieteni, Vladut si Robert, simpatici tare, bine ca in final s-a aplanat conflictul...

Dupa cum v-a zis si Andreea, amorezii nostri nu au manifestat mare interes unul pentru celalalt, trebuie sa mai lucram la problema. Mariuca e o frumoasa si o zburdalnica, intr-o continua miscare.
Maine iti trimit pozele, azi am avut mai multe drumuri dimineata, asa incat nu am mai luat aparatul cu mine.

Mihnea vad ca de cand i-am dat Calciu -10 ml(de 2 zile jumate ) nu a mai tremurat chiar daca s-a sculat brusc. Asta o fi fost cauza , (sper). Maine avem si rezultatul analizelor asa ca vedem exact ce si cum.
Aaa, si de ieri a inceput sa mearga pe bicicleta ca un meserias (s-a tinut taica-su de capul lui pana a devenit maestru). Mai avem ceva probleme cu directia si viteza excesiva, dar ne dam pe brazda!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fulguleatzo, pupam si noi blondinul, cand am ajuns la ultima poza eu tot dadeam sa mai vad...dar...putine, prea putine poze...sunteti niste blonduti frumosi si veseli si va sta tare bien in acolo in soarele acela bland.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI ELIZA!
LA MULTI ANI LILI!

Astazi m-am trezit tare bine dispusa. Am iesit cu Paul la plimbarica, a papat foarte bine azi (supita de pui de la Felis ) si pilaf de orez cu ficatel (2 portii mari )...nu papa asa in fiecare zi, alataieri de ex nu a vrut deloc masa de pranz, de aceea ma bucur cat pot de mult cand mananca bine

Aseara am fost la sarbatorita noastra FELIS si ne-am simtit minunat, pititicii s-au jucat pe saturate (MIhai, Silviu, Paul), noi ne-am umflat burticutele de bunatatzuri , mami Felis o frumoasa, dulce ca si mami Alexa cu burtica delicata (nu s-a ingrasat mai deloc )...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput