Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey fetili suratilii vaz ca petrecerile se tzin lantz pe acilea...pai sa tzina ...de ce nu...

felisache, la multzi multzi ani fericitzi ! si sa va petrecetzi bine astazi!

va multumesc tuturor pentru urarile pe care mi le-ati adresat...va pup pa toate pana va albesc......io abia acum imi revin din mahmureala de zilele trecute, ma delectez cu pozele pe care le-ati mai pus si ma minunez ce vlajgani de copii avem ...deja Mihnea(roserbina) cu cravata rosie parca ar fi director de vanzari, ha?

David merge de 2 zile la gradi, prima zi a jelit dar a doua zi a fost mai bine (tac-su a stat cu el cam doua ore in gradi si cand l-a lasat singur nu a mai plans, s-a jucat. etc...). Sa speram ca o va tzine tot asa...

p.s. in semnatura am mai pus cateva poze de la petrecerea carnaval

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey, fulguleatzo, are daviduche o fatuca scumpa. E un neamt get-beget dupa figura si e un frumos. Asa blonda ai fost si tu mica? Ca tac-su bag seama ca e inchis la culoarea parului.

Eu ma mulg de 4 ori/zi acuma. Ieri am reusit cu chiu cu vai sa strang 50ml toata ziua pe care i-am dat seara la culcare lui adrian. Era mort de foame dupa ce i-am facut baita si primii 20 ml i-a baut de mai se-neca. Apoi mai bea daca mai poti. Nu vrea biberon copilu' asta nici batut. Eu n-am pomenit asa copil sa refuze biberonul. Cred ca primii mililitri i-a baut ca ii era foame si era obosit si nu a realizat pea bine de unde curge laptele. Dupa care a inceput sa flendure tetina in gura si golea cate-un mililitru de lapte la 3-4 minute. Asa ca am renuntat sa-i mai dau. Cu atat mai mult trebuie sa ma chinui sa restabilesc laptele.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felis,inca o data LA MULTI ANI si sa ai o zi minunata si o petrecere pe masura!

Fulgule,tare bine iti seamana David!

Try,nici Robert n-a acceptat niciodata biberonul sau suzeta.mi-a fost greu intr-adevar sa-i dau lichidele cu lingurita sau cu seringa de Nurofen,dar pana la urma ma bucur ca am scapat de grija dezvatului.

La noi a fost azi o zi superba de primavara.Ne-am intalnit cu prietenul nostru Vladut si mamica Aime si am purces la o plimbare pe cinste,chiar daca a scos untul din noi. Am pus cateva poze aici .Completarea o asteptam de la Aime.

Suntem in top 100

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Ylilimic!!! Sanatate si numai fericire si sa te bucuri de puiutii tai!

Suntem in top 100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by try

Mey, fulguleatzo, are daviduche o fatuca scumpa. E un neamt get-beget dupa figura si e un frumos. Asa blonda ai fost si tu mica?

da mey...eu eram mai blonda ca el ...aveam aproape parul alb...
cu timpul mi s-a mai inchis , nu mai e chiar asa de blond...de fapt nici nu mai stiu ce culoare are paru meu acu ca il vopsesc tot timpul...

pt lactatzie incearca sa bei bere din aia fara alcool...la mine mai avea efect...uneori...

mariuss si siminuc...bey da ce preteni buni e Robertino cu Vladutzu...banuiesc case mai si cearta , asa e?
si unde suntetzi in tot 100, ca nu va gasii?

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

mariuss si siminuc...bey da ce preteni buni e Robertino cu Vladutzu...banuiesc case mai si cearta , asa e?
si unde suntetzi in tot 100, ca nu va gasii?

adevarul e ca azi s-au cam ciocanit ,dar pana la urma s-au impacat.S-au pupat prieteneste.

In top suntem la pozitia 71 iar poza din concurs este www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=30" target="_blank">"Un moment de fericire"

Suntem in top 100, multumim tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Azi al meu copchil s-a dovedit a avea un f dezvoltat simt al proprietatii si al cuvantului spus, drept pt care l-a cam apostrofat pe dragalasul de "obelt" da' prieteneste asa si cum spunea si Miha, s-au impacat pana la urma. De altfel nu puteau face un pas unul fara celalalt, mereu se strigau si aveau grija unul de altul . Pe noi insa ne-au terminat, si ca voce si de picioare, ca am purces singure la drum , ce sa le facem si asa eu mai tre' sa dau jos muuulte kile, asa ca...Iata si pozili noastre

Felis cred ca ai petrecut bine mey, macar ca Fulgutza noastra care zice ca s-a dezmeticit abia azi, tocmai de pe 1

pupici la toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

LA MULTI ANI! Ylilimic!!!
LA MULTI ANI eliza5!!! asa de azi ca sa fiu sigura ca apuc
sa fiti sanatoase si fericite

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
am vazut si eu cei 3 craipe davidutz la petrecerea de carnaval(cuscritza ce s-a inaltat ginerica)si pe cei doi prieteni la plimbarica...pup toti 3 frumuhseii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ohoho, ce de sarbatorite!

Lili si Eliza, sa fiti sanatoase, norocoase, iubite si sa aveti multe realizari in viatza!
Si daca sa poate sa ne incantati mai des cu prezenta voastra.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput