Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
bits spune:
mey si eu am avut exact aceeasi impresie cand am vzut-o pe Bianca ca incepe sa-i semene lui Rosebina care "se da cotita" de la pozat
!te-ai mai tuns sau nu(poate am ramas eu in urma cu cititul)?
roserb spune:
Dragelor, imi creste sufletul daca ziceti ca seamana si Bianca macar 5% cu mine
.
Da, m-am tuns scurt,dar nu am inca o poza artistica ca sa va dau pe spate
. Adica am cateva dar am iesit cu o mutra, de ma abtin sa le pun la vedere
. 
Roxana&Co
POZE CU PITICII
try spune:
Dragelor prietene ale lui mami a noastra, va uram sa aveti parte de bucurii, impliniri, multa iubire si respect. Va transmitem un ghiocel virtual de aici pentru toate mamicile si fetitele din gasca.
Adrian si Alex
Si-acum predam stafeta lu' mami:
Felis, Mihaita e un dulce.
Fluguleato sa-ti fie de bine la frumoasa varsta de 19 ani (mey, nici n-arati, sa stii), multe bucurii si realizari.
Bitsone, stiam ca o sa vina si la tine perioada asta, doar asteptam sa vad cand se intampla. Pe undeva e amuzant cum devi nei ca niste catari, dar te inteleg perfect, trecem si noi mereu prin de-astea. E inevitabil, copiii nostri astia mari sunt inca prea mici ca sa priceapa ei inca ce-i cu fratele mai mic. Sa stii ca parte din comportamentul lui e pentru ca-n viata lui a aparut o schimbare majora: Amon. Si pana se va obisnui cu noua situatie tot asa o sa faca. Mai ales ca e combinat comportamentul cu crizele de 2 ani. O sa vezi ca mamicile de-acum gravide care vor naste dupa ce puiutii vor face 3 ani nu se vor confrunta cu atatea nepalceri din partea copiilor mai mari. Dar asta e riscul meseriei, ca sa zic asa, asta inseamna diferenta mica intre copii, insa mai tarziu o sa vezi ca iti primesti si rasplata.
Alex a inceput sa stie ce inseamna dragoste de frate si nu va spun ca am lacrimi in ochi de emotie cand il vad asa. Vine la adrian mereu si vrea sa-l ia in brate, il pupa, im icere sa-i dau pumnisorii lui adrian sa-i pupe sau sa se joace cu degetele lui in gura (vede ca adrian imi intinde mie mainile spre gura sau vrea sa-mi pipaie fata). Ii iau lui adrian manutele si-i mangai fatza lui alex si el sta nemiscat manca-l-ar mama chiar daca adrian il mai zgarie. Intr-o zi vroia el sa-i tina suzeta in gura cu manuta (ca adrian nu tine suzeta singur) si cu mana cealalta a apucat o jucarie si-a incpeut s-o zornaie langa urechea lui. Imi venea sa-l mananc de drag. Ma copiaza in toata relatia mea cu adrian. De-acum cand se trezeste mereu ma atentioneaza ca s-a trezit adrian si sa mergem sa-l luam. Vrea el sa intre primul in camera si sa-l dezveleasca. E un dulce!
Noi am ajuns sa folosim un pampers vreo cateva zile deja. Adica i-l dau la fiecare culcare sau iesit afara pe el si nu-l uda cateva zile. E adevarat ca afara niciodata nu mi-a cerut pisu, daca e sa-l treaca face in pampers fara sa-mi spuna. Dar de regula stam putin afara si n-are timp sa-l treaca. Regula insa e ca inainte de a-i pune pampersul mereu il pun sa faca pisu. Cat de putin, nu conteaza.
Am inceput sa-l pun sa repare greselile pe care le face, acolo unde se poate. De ex. daca varsa apa pe jos, il pun sa stearga, daca varsa jucariile lui adrian din cutie (care nu trebuie sa stea pe jos caci adrian le baga-n gura), il pun sa le stranga, daca arunca telecomanda pe jos nu pleaca pana n-o ridica si-o pune la loc. Bine-nteles ca se lasa cu plansete si urlete si nu vrea sa o ridice (ca are cu cine semana incapatanat - si cu mami si cu tati), dar in final tot o ridica.
Inainte de somnic (ziua si seara) strangem toate jucariile din camera. Vreau sa-l invat un pic sa constientizeze ca daca strica/arunca/imprastie ceva trebuie sa repare/ridice/stranga. Pana acum ma enervam si-l zgorneam de langa mine si ma apucam sa sterg eu sau sa strang. Dar am realizat ca asa o sa inteleaga ca daca face o traznaie sa fuga de responsabilitate. M-as bucura sa fie un tip care odata ce-a gresit sa aiba ca prim instinct sa repare sau sa rezolve ce-a gresit, nu sa dea bir cu fugitii si sa incerce sa acopere greseala.
Hai c-am scris destul, alex e plecat cu tati la cumparaturi si adrian doarme.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
bits spune:
da Try ai dreptate,acum am constientizat si eu ca diferenta ideala intre copii e de 3 ani.la noi cred ca probl cea mare e ca inainte de a se naste Amon ieseam fff mult afara iar acum nu prea.Ken cand prinde momentul ca am iesit face figuri pt ca vrea sa mearga unde mergeam de obicei(locul de joaca pt copii) iar eu vreau cu totul in alta parte.ii lipseste fff mult timpul petrecut doar cu mami.din cand in cand il las pe Amon cu tati si ies cu Ken cu bicicleta si mergem in parc,ne jucam si mergem la cofetarie
.incerc si eu sa-i fac"suferinta" cat mai usoara.
la noi e razboi cand vine vb de stransul jucariilor (pe care inainte de a aparea Amon le strangea fara sa vocifereze nimic) dar il pedepsesc(fara bobo si fara tv) asa ca intr-un final binevoieste sa le stranga dar asa in draci caci le izbeste in cutie de-mi pun degetele in urechi.
Ken il iubeste pe Amon,ii pune suzeta in guritza ,il pupa iar cand plange il mangaie pe capo si-i spune"yoshi,yoshi"
.toate ca toate pana la jucarii.nu am voie sa-i dau drumu la carusel,sa-i atarn jucarioare de bara caci urla Kenzo de nu mai stiu cum sa-l impac.
try spune:
Bits, eu pe alex il pacalesc cu baia: nu faci baie cu spuma daca nu strangi toate jucariile. E innebunit sa faca "baie upa" (pana mai de curand zicea supa la spuma).
Nu va spun ca aproape mi-am pierdut laptele de la nervii si supararea din ultimele zile. Ieri n-am muls mai mult de 5 ml dupa un timp dupa ce-a supt adrian. Apoi la celelalte mulsori am mult 25, 30 si 2 ml (ordinea nu a fost asta). Si-aveam un timp cand dimineata mulgeam 150ml.
Mi s-au diminuat brusc sanii si adrian se trezeste noaptea mai des sa suga si-l vede mziua ca se enerveaza dupa 2-3 minute de supt. Si-apoi mi-a picat fisa.
De ieri ma mulg iarasi regulat la fiecare 3-4 ore dupa ce suge el ca sa stimulez. E ultimul lucru care mi-l doresc acum, sa nu mai am lapte pt. adrian.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95741
o surpriza pt o mamica de-a noastra
Alexa
37+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Felis, la multi ani!
sa fi sanatoasa
try,
nu te mai enerva mamico, ai doi puishori atat de scumpi si de frumoshi, si adrian are nevoie de laptic sa creasca mare si sanatos, gandeste-te la asta si toate celelalte iti vor parea fleacuri....ai grija de tine si de copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
Va multumesc la toate...!
Ca sunteti alaturi de mine si ma ajutati sa imi incep ziua de 4 martie cu zambetul pe buze...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
La multi ani, Felis!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si multi ani norocosi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Draga FELIS, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de multe clipe de fericire, de sanatate si multa putere, sa treci peste toate greutatile vietii, sa zambesti, sa razi cu pofta si sa te bucuri de orice raza de soare, de orice floare, de fluturi de ciripitul pasarelelor si mai ales de orice pas inainte al lui Mihai!
Nu in ultimul rand iti doresc o zi minunata impreuna cu toti cei dragi ai tai!
La multi ani!