Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, Fulgutz scump la vedere sa ne traiesti sanatoasa, iubita si fericita

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI,Fulgule! Sa fii iubita si tot ce-ti doresti!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulgu, sa fii sanatoasa, poznasa si la punga groasa!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI FULGULETULE!

mey fetelor zbenguitul meu de Kenzo cred ca si-a dorit tare un martisor si ca drept urmare l-a primit.ghiciti unde?:in cap-un pansament alb.si-a spart capul bezmeticul aseara la ora 22 cand intr-un exces de energie a alunecat si a venit cu capul de noptiera.astia nu cos asa ca l-au capsat.noroc ca nu a fost adanca treaba.uffffff copii astia!

TRY astia au o dantura nashpa tare de tot iar apa nu cred ca e fluorurata caci si mie mi s-au ingalbenit dintii.si eu sper sa-i sparga peste 3 luni sa nu fiu nevoita sa intrerup alaptarea(ma musca grozav acum cu gingiile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Multumesc de urari!..azi iese si el din spital..abia astept sa merg we viitor la Pitesti sa-l vad.
Bits,offff...imi pare rau,sa va faceti bine repede!
Fulguletz,cu intarziere cred,iti urez si eu "LA MULTI ANI" fericiti cu multe impliniri si bucurii!
Felis,multumim de martisor
Mariuca e bine,in sfarsit am iesit si noi aseara pana mai tarziu afara,ca era asa de frumos...
Pupici si ne auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mihaita, multumin pentru martisor, te cu drag!

Fulguleatzo, petrecere frumoasa si La multi ani!

Bits, imi pare rau de accident, sunt cam zbuciumati baietii nostri, bag seama. Si Mihnea a picat ieri de pe fotoliu gramada, fara urmari nasoale din fericire.

Azi am fost cu juniorul sa-i ia sange pentru analize si sunt foarte mandra ca nu a scos nici un sunet. L-am pacalit ca garoul este un aparat de masurat muschi si se tot lauda pe acolo ca el are muschi. Am avut noroc si de o asistenta competenta, asa ca nu a plans deloc-deloc, nu mi-a venit sa cred.Acu' sa vedem rezultatele...Mai am de dus luni kk (am zis ca daca tot ii fac prima data analize sa fie setul complet) si marti avem rezultatele.Mai avem de mers la oftalmolog, pentru ochisorul care fuge spre exterior din cand in cand, si gata cu controalele, sper , asta in caz ca elucidam si misterul tremuratului.

Aseara Bianca l-a surprins pe Catalin ca m-a pupat, si a inceput sa rada si sa strige la Mihnea (faceau baie): "ia uiteee, mami si cu tati s-au pupat pe guraaaa" (ma rog, nu fuse chiar asa si nici macar cine stie ce sarut pasional, mai degraba un pupic inofensiv, dar de la ea asa a vazut!) si apoi a inceput " Indragostitii!Indragostitii!" (nu stiu cine i-a spus-nu eu- ca indragostitii se pupa pe gura.Bineinteles ca Mihnea a prins imediat ideea si tot restul serii nu ne-au scos din indragostiti (ha,ha, uite unde erau marii amorezi!).Asta din categoria "aventurile erotice ale fam Serbanescu, ca sa va distrez.

Am mai pus si niste poze AICI

Aaa, aseara era sa zburam in aer cu bloc cu tot (ei nici chiar asa , dar am tras o spaima...), o batrana de la parter care e complet sclerozata si care sta singura , are si Parkinson, vai de ea, a umblat la aragaz si l-a uitat deschis. Frate, si mirosea a gaze in ultimul hal cand am venit de la servici. A inceput administratorul sa caude din ap. in ap. sa vada de unde vine, banuia ca de acolo...In final i-a deschis usa si ca sa fim siguri ca nu se mai intampla i-a inchis femeii gazele de tot.Of, iata avantajele traiului la bloc. Ma bucur ca totusi stau la et 2 si cumva in diagonala , daca Doamne fereste mai face minuni din astea, poate scapam.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb...auzi la ei "indragostiti" la varsta voastra!Frumoase poze..abia astept sa va vad si "pe viu".
Si eu am un nebun(la propriu)la et.3 si acum 2 luni a facut inundatie.mai era in casa cu el alt tip(probabil tot nebun) si cand administratora a intrat si le-a zis ca au inundat blocul,ei,care stateau cu picioarele in apa pana la glezne,spuneau"auzi mai Sile,zice doamna ca am facut inundatie"..deci,minunat traiul la bloc!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MeyRoxana imi amintesti de bunica-mea cum era sa sar eu in aer langa ea! : dadea drumul la aragaz si apoi se punea pe cautat chibrit....cand il gasea, pana aprindeaa.......trecea ceva timp........eu nu am stiut ca face asa, si cand am vazut prima data....am ramas muta!!!!! cand mi-am revenit, am sarit la aragaz sa opresc gazele! brrrrrrrrrrrrrrrrr

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Rosebina mey da unde gasi Mihnea cravata aia atat de rosie?oricum e mandru foc de ea"am cravata mea sunt pionier".fii-ta e frumoasa foc(nu ca nu ar fi si Mihnea dar am eu o slabiciune pt Bia),are un profil superrrr!.pupici la gagalici!

eu una nu mai stiu cum sa procedez cu Ken?!nu ma asculta deloc!imi vine sa-l bat ca pe hotii de cai!astazi m-am rugat 40 min de el sa intre in banca cu mine.ti-ai gasit!pana nu l-am luat de o aripa nu a intrat.cu unul atarnat in port-bebe cu unul tarait de o maneca aratam ca una iesita de la ospiciu.m-am jurat ca nu mai plec cu el nicaieri.am ajuns acasa si ce credeti ca s-a potolit dupa faza de ieri?nuuuu!a mai cazut de 2 ori in acelasi loc dar fara sa se loveasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana, -am piticii tai ca tare nazdravani mai sunt, mey...si am studiat profund pozele si am o constatare: Bianca incepe sa iti semene ff bine, numa ca nu e blondina, da e frumoasa de numa, poza in care se tin de brat e fantastica, si cea cu paharul in echilibru e faina, de fapt nu stiu sa zic care-i mai frumoasa.

aime si Vladimir

Mergi la inceput