Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MAAAAI ce mi-am amintit Ia puneti-mi voi niste fotografii cu dormitoarele voastre sa ma inspir,ca de juma' de an tot dau comanda la mobila de dormitor si nu mai apuc,m-a si certat mami ca ce am de gand sa fac
Eu vreau sa o fac tot din pal,culoare "stejar" ca parchetul,dar cu ceva ornament albastru inchis pe ea,ca aplicele,ca tot e zugravita camera in bleu.Si vreau dulap de 3 m,pe tot peretele din fatza in care sa pun si TV,sa am si sertare. As vrea si o comoda ,dar sa vad unde mai pun patutzul dupa aia,eventual langa pat. Mai ales vreau sa vad ce modele aveti la pat si la noptiere,am eu ceva idei,dar mai vreau sa vaaaaad,please!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni am salvat reteta si caut azi gulii!O sa-ti pun diseara poze cu dormitorul meu pal culoarea parchetului, dar e cu bleu (la Bia aveam cu albastru inchis)..nu stiu cit o sa te ajute, mai ales ca Bia are un loc special de dat cu capul..ai sa-l vezi!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

monica dormitorul meu e visiniu cu argintiu are pat de 180 pe 210 in fatza e sifonierul acre are 3 m si ceva si inalt pana in tavan , in mijlocul sifonieruli troneaza tv si o polita mai jos dvd , pe amandoua dulapurile am oglinda de sus pana jos , patul are 2 noptiere lipite f misto si cam atat e arhisuficient iar pe tavan am o mareeeeeeee stea din rigips in acre in fiecare colt al stelei e cat un spot iar lumina reglabila
ti as face poze dar nu stiu sa le pu ...poate am invata cuscra anymoni super fata
daca te am ametit scuzemonica

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...Mobila mea de dormitor e undeva pe la poze...in albumul nostru..e filmul in care Dani se radea cu taicas-o.
Si mie imi place ciorba de guluii dar din casa numai mie imi place.Eu nu calesc ceapa, o pun in apa, pun guliile taiate cubuletze, cand e aproape gata pun frunze de patrunjel, lapte si smanatana Barbatu-meu zice ca numai porcii mananca gulii si lui sa nu ii dau mancare dinaia
Eu am pe azi cartofi frantuzesti, i-am facut ieri si pe maine fac un lucicos cu afumatura(cele din ardeal stiu ce e) si scot un pui si il fac la cuptor cu reteta de la o matusa I-am chemat pe maine si pe socrii la masa, ca socrul meu poftea pui la cuptor si ii fac pofta.
Loren..oki
Alina...Dani numai 1 sapt a supt de la mine si inca una i-am mai dat cu sticla si gata...ca a secat Bine ca ai avut ce sa ii dai si 10 luni

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mersi! Ce prompte sunteti Eu nu voiam sa pun oglinzi,desi arata mult mai bine,pentru ca cica emana energii negative si nu-s bune in dormitor Sunt nebuna crezand d-astea?
Bianca o sa caut filmuletzu!
Cosmi poate te ajuta careva sa pui filmul ca suna super descrierea,eu ma grabesc la bucatarie si nici nu stiu sa explic
CATA astept

La supa de gulii nici eu nu prea calesc ceapa,o pun direct in apa ca Bianca,dar mami o mai caleste,asa fiind reteta cica ,de aia am scris-o asa. Cu laptele - noi numai la supa de salata verde il punem Si la spanac,ca tot fac si spanac azi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni, lasa fata ca sant tocmai bune oglinzile in dormitor pana si socrosenia mea are sifonierul in oglinzi si este chiar in fatza patului

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Moni...am dat cautare pe google la mobila dormitor si am gasit o gramada de poze cu mobila
http://www.1001case.ro/Amenajari_Mobila_dormitors107.html uite ce mobile
Noi nu mai facem nici o amenajare in apartament ca in maxim 2 ani o mutam pe Sandra in camera noastra si noi cu dormitorul in camera ei. O sa am dalmatieni pictati pe pereti
Eu am visat intotdeuna o oglinda mare deasupra patului si un pat cu perdelutze Cand ne vom muta dincolo poate imi pun o oglinda...dar daca imi cade in cap ?
Si eu pun lapte amestecat cu galbenus la ciorba de salata Si mai pun slanina prajita si paparaie. Si deobicei o mancam cu mamaliga cu branza si smantana. Asa avem si felul 1 si felul 2 si e delicioasa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA mersi ma uit dupa ce revin din bucatarie
Noi sigur vom mai face schimbari ca avem doar 2 camere Poate ne facem mosieri cu casa Nu stiu in ce secol o fi aia,dar e in plan.Si eu ce-mi pun in cap,reusesc,mai devreme sau mai tarziu.

Mergi la inceput

MARAKI pai vezi? De la oglinzi i se trage
Eu la sifonierul pe care l-am lasat la socru-meu la casa,aveam oglinda mare dar era pusa pe usa ,in interior,asa am vrut eu Si asa se faceau si alea de pe vremuri,daca tineti minte,la mobila combinata.Poate stiau comunistii ce stiau!

Mergi la inceput

Moni aici e unul din filme si mai este unul inaintea lui
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0008-1.flv

Sa iti pui si niste suporti de lumanari sa vezi ce romantic e cand ard noaptea
Pat dinasta as fi vrut..dar din lipsa de spatiu...ciu-ciu
http://www.1001case.ro/Dormitor_Visionp1903.html
Cu perdelutze sa nu intre tzantzarii
Craciun 2006

Mergi la inceput