Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Si tipa care imi face mie pedichiura i-a dat baiatului sa suga pana la 3 ani. Ea sta aici intr-un bloc chiar langa coafor si asta mic vedea si stirga in gura mare: " Mama, hai in spate sa-mi dai tzatza!". Mi-a fost si mie frica din cauza asta ca n-o sa pot sa il intarc, dar cred ca la 10 luni a fost tocmai bine, nu realiza f mult, a plans putin, dar a vrut bibe si de la mine. In doua zile uitasese tzitzi. Acum cred ca ma batea daca il intarcam!
Si uitati si ceva haios!

de unde provin denumirile unor marci de mashini???...AUDI : Another Ugly Deutsche Invention. BMW : Brings Me Women. FIAT : Failure in Italian Automotive Technology. FORD : Fix Or Repair Daily. SAAB : Shape Appears Ass-Backwards. HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Old Vehicular Object . PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything. DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Altceva

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ana, nu te mai necaji cu socrella, lasa ca trece repede si vine mama ta. Cat despre cuvintele pe care le spune Clara e f bine ca nu te agiti, nici eu nu o fac, fiecare copil este altfel si nu trebuie comparati. Ayan zice mama si tata si cateodata bebe, face pa si la plecare dar si cand musafirii tocmai au venit.
Cosmina, ai vazut ca nici Ayan nu se inghesuie cu mersul.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MUlTI ANI TOANCA!
Buna dimineatza si de la noi.
Eu i-am pus azi muzica la pic-up ul vechi Dianei - balada lui Ciprian Porumbescu si era extrem de incantata - ca pana acum numai se catzara pe pic-up si pe boxele lui si deodata sa se auda muzica de acolo? Ciudat!
I-am facut niste poze azi si acum vad ca seamana in ele oleaq si cu socru-meu si cu Ghitza
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070224&ctime=132827
Ca sa nu mai zic ce hal de freza are

In rest, suntem bine mersi,ne-am trezit pe la 10,30 si de atunci tot cu Diana pe cap sunt Acum aspira Ghitza in camera cealalta si s-a dus si ea sa asiste Dupa ce termina cu aspiratul o culcam si ma apuc de ... conta pana atunci ma delactez citind presa.Ca de gatit ... aoleu, iar nu m-am gandit ca mai trebuie sa si gatesc dar am facut aseara pilaf de orez cu carne si cred ca bag niset supa de gulii rapida azi,pe maine mai vad eu ce inventez.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Toanca la multi ani !!!!!!!!!!!!!!
Alina ce am ras , auzi sa te bata dca il intarcai acum . Adevarul e ca acum se contureaza `personalitate lor , vad si eu la Clarita .
Moni

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

ANA
Am pus si un film
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070224&ctime=122038 cum se hizleste,ca in poza n-am reusit sa o prind. Si acum se mai incarca unul.Fug cu ea dincolo,ca acum aspira husbandu' in camera asta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Copilul meu e nebun de-a binelea.. A dormit 30 minute si s-a trezit urland si acum nu mai vrea sa doarma sta si motzaie in pat. A mancat 150 supa, orez iar nu a vrut (cred ca ori nu ii place, ori il doare gura cand il mananca) si a mancat cam 100 de borcanel Hipp.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia doarme..astept sa se trezeasca sa ii mai dau a2-a tura de papa ca nu a mincat cine stie ce ca sa o stergem la Mall
Ingrid si pe mine ma distreaza Bia..cind este cu lume si o pun sa-mi arate, nasul, ochii, parul, etc sunt 2 variante:fie le arata aiurea, adica nasul sunt ochii, etc, fie nu arata nimik si se uita suparata!
Moni, cum e mai supa de gulii? N-am mincat in viata mea, decit salata de gulii!
Poate pun vreun film cu Bia, daca reusim sa o filmam la Mall cu aparatul Alinei!
Daniela, o sa caut si filmul ala!
Eu abia astept sa treaca frigul asta si sa vina PRIMAVARAAAAAAAAa, sa ii rupt si turta si sa vad ce alege!
Apropo, ieri am facut banane prajite..mie nu mi-au placut dar Dan le-a basculat pe toate!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bianca cind o sa am timp o sa-ti zic pe pm dc nu ma simt nici in al 12-lea ceas...dar timp sa am, ca sunt prea multe de spus!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid..poate Diana e mai rusinoasa si deaia se ascunde in spatele tau...nu neaparat ca ii e frica... Si Dani se uita ciudat la straini si nici macar un zambet nu le baga...e foarte serios de felul lui, la narav nu seamana cu mine
Moni pe Diana nu mai are rost sa o laud ca e ...super pt varsta ei, stie foarte multe si e isteatza foc Pe mine un simplu, mama-papa m-a socat
Ana..ce nasl ca nu i-a trecut dermatita inca..of of..ce nasol e de ei ca ii doare si nu stiu sa spuna ce.
Vecinu de sus s-a apucat sa bocane in pereti Di camera lui Dani nu se aude nimic, dar nu merg la el ca am fost inainte si motzaia, cand m-a vazut s-a pus pe plans. Eu sper sa mai doarma dar de bocanituri m-as mira.
Am niste nervi....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

CATA pai e simpla supa de gulii: un pic de ulei,un pic de ceapa f,putin lasata sa se caleasca,apoi pui apa, vreo 2 gulii taiate cubuteze,vreo 2 linguri de orez si un pic de sare - astea fierb foarte rapid.Cand sunt fierte,pui smantana si frunze de patrunjel si gata. La fel se face si cea de conopida,doar ca mai pun in plus morcovi. Se fac foarte rapid ... si sunt bunicele!
BIANCA lasa copilul,o fi visat ceva sau il dor dintii!
INGRID Dianei vad ca nu ii e frica de nimeni,care vine in vizita,ba e chiar bucuroasa.Totusi vad deja semne palide ca "ii e rusine" uneori de cate cineva.
Cat despre frica de bau bau,vezi sa nu Pai sta singura si se plimba prin intuneric,asa ceva n-am mai vazut Inca se inchide singura in dormitor sau in baie
Acum doarme.Husbandu' curatza legumele si eu ... citesc presa inca -nevasta denaturata Dupa ce termina cu curatzatul/splatul merg eu sa le pun la foc,macar atat ca la gatit nu se pricepe

Mergi la inceput