Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

de unde va venii cu energii negative de al oglinzica eu dorm cu stefan care i superrrrrr bun pe langa capra de bianca la varsta lui si atunci n aveam oglinzi in camera asa ca ...asta pica cu negativismul
eeeeeeeee si sotul meu vroia o inima pe tavan in care sa puna oglinda dar eu i am zis;; barbate ai inebunit acum cand avem 2 copii ?la 20 ani nu puneai
monica hai ca poate m oi descurca adevarul ca mobila noastra au facut o toti amici ...ideea a fost a sotului si intradevar e farte misto

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

toanca si sda mai poposeasca barza cu un bebe in casa voastra , mult noroc si sanatate
noi suntem bine , stefan o as mai aiba un dinte curand , danseaza si el , trage catre usa si zice pa , face nazdravani dar nu asa multe de mers nuuuuuuuuu

ce sa zic cu bau bau asta nu i bine sa i speriem dar una este ce ne propunem si alta este ce facem....sa va zic una; prietena mea are un baiat de 2 ani jumate care papa tzitzi.. dar toata ziua o sugea pe asta si toata noapte de ajunsese piele si os plus ca baietelul super dragut si vorbea de numa....cand am fost de craciun la tara m a impresionat chinul ei si i am povestit pustiului o poveste inventata; ca si eu papam tzitzi si a venit o femeie BABALUCA care a vrut sa ma fure de la mama si sa ma duca acasa si eu i am promis ca nu mai sug .....saracul se uita la mine ar fii supt n ar fii supt -cu toate ca eu ii zisesem mamei sa l roage cu tzitzi ca sa nu creada ca nu vrea ea sa i o dea dar sa l atentioneze ca l vede BABALUCA au plecat acasa si vreo 2 zile ii bateam in geam iar el striga NU MAI SUG BABALUCO du te la alt baiat ....si gat cu tzitszi de mi roaga de sanatate mama- pedagofic n ma facut bine dar asta era o forma grava de rasfat plus ca saracul nu papa nik de focul tzitzei
sper ca nu v ma plictisit

cosmi super povestea cu BABALUCA....cred ca asta il asteapta si pe sebi....mai fetelor, eu inca nu l-am dezvatat total....ii mai dau si acum o data, de doua ori....o data seara cand se culca si o data noaptea....cu altceva( cana ) nu se poate si pace...oricum nu mai e ca inainte, s-a mai dus din lapte, nici nu stiu cat de consistent mai e, da' se linisteste imediat baiatu'

LA MULTI ANI, TOANCA! SA NE TRAIESTI FERICITA, SANATOASA SI...TOT CE VREI SA TI SE IMPLINEASCA1
DISTRACTIE PLACUTA AZI ALATURI DE CEI DRAGI!!!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Pediatra ne-a dat Erdomed pentru tusea lui Ayan, care oricum e de la saliva prea multa din cauza maselei, si pe medicament scrie ca nu se da la copii sunb 15 kg. Noroc ca nu i-am dat, mai am si Stodal in casa care este ok.
Plecam si noi la Mall sa-i intalnim pe Bia cu Ayan

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Distractie placuta Alina
Cosmi..si ce daca ai 2 copii? Ce are oglinda? Sau daca ai 2 copii inseamna ca te-ai facut mai serioasa? Stii vb aia...ai grija ce faci in ca ala tine casatoria...
Nu vezi si Petre Roman s-a saturat acum la 60 ani si s-a dus cu alta mai tanara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BUMBITA lasa ca daca e o rezolvam ca o data pe luna sunt in craiova

Mergi la inceput

monica nici eu u staim ca oglinzile aduc energii negative....stiam ca o oglinda sparta aduce chestii de-astea...si noi avem un pat mare 200/220, cu noptiere si cu sertare, in care intra toate cle , un sifonier si un dulap luate de la praktiker....dormitorul ns nu e asa mare, asa ca troneaza patul ns....

bianca l-am vazut si eu pe dani suparat...imi palce cum arata...e grasut, bine...nu mi-ai raspuns, i-a trecut bubita de la gurita?

alina, cata distractie placuta cu piticii la mall!!!

Mergi la inceput

BIANCAS in dormitor fac ce face toata lumea numai ca unii nu recunosc iar cu seriozitatea nu am caracterizeaza de asta am o fata asa mare

Mergi la inceput

cosmi vii in interes profesional sau la rude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbita, nu i-a trecut inca bubitza. cat despre grasutz..eu nu as spune ca e, cand il dezbrac i se vad omoplatii iesiti afara in spate si dimineata e plat la burtica. Falcutze are dar in rest nu e gras. Eu cel putin asha vad.
Cosmi...poate nu faci in dormitor ce fac altele..poate faci mai putin sau mai mult

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BUMBITA sotul meu e din craiova avem acolo si un apartament si la 60 km o casa la tara
BIANCAS nu contaeaza cat de mult sau putin faci ci sa faci foarte bine.......

Mergi la inceput