Mamici de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna faina costumatie si te prinde de minune Ce nasol ca la noi nu se fac lucruri asa faine

Orchis daca o astfel de durere se repeta, e bine sa mergi la medic de urgenta. Din cate spui tu poate fi o contractie. Ca sa te lamuresti, la o contractie simti nevoia sa te faci covrig de durere si se intareste burtica.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 19+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua !
Andutzy-mersi de descriere, mi-am comandayt online si eu catalog Quelle, daca nu ma descurc iti spun. Multumesc mult .
Carmena, cand am fost la ginecolog mi-a zis ca nu e musai sa nasc cu cezariana acum, insa a mai zis ca o sa vedem atunci ce si cum decidem functie de cum e copilul asezat, de mine, de mai multi factori.
Ma duc sa va mai citesc si revin.

Jeni15+]baietel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Amameda - parca e mai bine la servici, trece mai usor ca cat de cat am ceva de lucrat-introduc niste date intr-un program pe calculator. Nu e f solicitant, dar macar trece vremea. Mersi de intrebare
Luna1 ce burtica mumoasa ai, iar bluzita e f sic, si super pt vara[pup.

Jeni[grabi]15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Meda, felicitari pentru fetita. Nici eu n-am uitat gogosile sotului meu , dar azi am facut o tarta in forma de inimioara pentru noi.

BBPuck, cred ca ai dreptate cu aerul recirculat din magazine. Acum mi-am dat seama ca, daca ies la aer, imi revin imediat. De fapt, si in masina fac la fel, sotul porneste caldura si eu deschid geamul.

Noi am intrat in saptamana 22 si burtica a crescut raaaaaau de tot. Pe cantar am luat vreo juma' de kil, asta pentru ca am scapat la dulciuri si mese copioase mult dupa miezul noptii. In continuare ne e greu sa alegem un nume de fetita, sunt cateva care "merg" dar n-as vrea sa-mi botez copilul cu un nume care "merge" doar pentru ca n-am gasit altceva mai bun.

In Bucuresti nu am gasit hainute de gravida la vederea carora sa nu ma ia cu voma. Am salivat la site-urile straine cu tot felul de tzoale sexy, dar degeaba. Am probat la noi niste blugi nr. 38 care erau urati cu spume, dar fiind cei mai mici din magazin am zis ca nu strica sa incerc. Aia cadeau de pe solduri si mai mici de atat nu erau. Vreau si eu niste pantaloni pentru perioada asta, de preferat jeansi negri, aveti vreo sugestie? Cei de la Tara parca sunt bleumarin, nu?

Carla, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:


Buna,

Carla gasesti la Tara si blugi negrii, ai mei sunt negrii. Materialul e putin gros insa, nu stiu cat timp de acolo inainte mai merg purtati.Oricum daca vrei sa-ti iei, sa-ti iei marimea ta fix, poate chiar un numar mai mic, pentru ca sunt putin elastici si destul de mari. Eu port 42, m-am implinit destul, si tot imi sunt putin largi.

Eu de la Tara sunt incantata de fusta de blugi imi place la nebunie cum vine...

Luna esti o gravidutza foarte frumusica si lucrurile cumparate sunt super... Sa-ti plimbi sanatoasa burtica in ele! In Bucuresti stiu ca mai sunt hainutze dragute si la Rococo, la biserica Sf Gheorge doar ca stiu ca sunt ceva mai scumpute. Eu de acum mai gandesc la rochii vaporoase fara maneci si papucei in ciuda frigului de afara...

Fetelor dar cu lenjeria intima cum va descurcati? Eu una greu de tot, sutiene cu sarma nu prea mai pot purta, cele gen triunghi nu-mi plac cum vin...Chiloti eu port tanga dar singurii care ii pot purta sunt cei cu talie foarte joasa si nu gasesc de bumbac marimea mea...Am gasit doar din microfibra dar nu-mi plac ,ca ma incing in ei. De unde sa gasesc ceva frumos si confortabil?? Si evident si in Bucuresti, daca se poate..

Jeni si bafta sa alegi solutia cea mai buna!

Anya nu-mi spui si mie unde vad pozele cu pritzesica ta?! Sa tanjesc si eu, cine stie...

Pupici,
Carmen16+ si Stefi 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nu pot sa pun poza, ca e in nu stiu ce format si nu o recunoaste

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Am incarcat si eu 2 poze cu burtica mea Abia astept sa fac eco sa postez si poze cu bebe Dar mai am de asteptat o luna


http://new.photos.yahoo.com/anculici2007/album/576460762391160503

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Carmena, multumesc pentru raspuns. Chiar niste blugi putin mai grosi as vrea, desi si eu visez la hainutele de vara. Eu am probat 38 si cam alunecau de pe solduri, n-am pus nimic pe fund, doar burtica a crescut.

Si eu tot cu tanga si de bumbac, cu talie foarte joasa . Am noroc ca am foarte multe perechi cumparate dinainte de a fi , vreo 20 inca n-am apucat sa incep. In principiu le-am adunat cam de peste tot, din tari straine sau de la noi, insa la noi am gasit multe modele OK la Mini Prix. Erau cam scumpe, vreo 6 ron, dar se comporta bine. Eu sunt super incantata de Victoria's Secrets, dar nu vreau sa salivati...

Sutien cu sarma inca port, dar cu vreo 2 numere mai mare decat de obicei. Cand ma va deranja sarma o sa o scot sperand ca nu stric prea mult. Bustiere am incercat cateva, si din bumbac si din microfibra, si nu mi-a placut nimic.

Ma mai uit acum la Tara, sper ca n-au ramas doar jeansii belumarin, ca am 2 bluzite de gravida care sunt super, dar una e verde si alta kaki si nu merg cu blugi...

Carla, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Seara buna, fetelor! Fac si eu bilantul zilei de azi: stat in pat, mancat bine, dureri de burta nu foarte puternice, dar cam dese. Sincer, mi-am facut griji, fiindca seamana cu durerile menstruale. Are idee cineva ce-s astea? Am mai luat un No-spa, mai mult ca sa ma linistesc psihic...

Lia S17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hmmmm, m-am uitat pe site si nu mai au decat 44 si 46 bleumarin. Dupa tabelul cu marimile de acolo, avand 89 circumferinta soldurilor, rezulta ca imi trebuie nr. 36. La Rococo ati vazut asa ceva? Imi place si pretul de la Tara...

Carla, 21+

Mergi la inceput