Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
lilidana noi avem ciorbita de os afumat si mancarica de cartofi cu costita. mentionez ca la noi 99% din mancaruri contin "ceva" carnita, deoarece sotul e mare carnivor.
pt urmatoarea mancarica ma gandesc la praz cu masline. asta face parte din restul de 1%.
37+ Matei Stefan
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Felicitari Adina sa-ti triasca bebelina ,sa fie sanatoasa!
Amma la mine bebe a stat tot timpul in picioare si s-a intors la 37w desi si dr zicea ca nu se mai intoarce si era sa fac cezariana dar s-a intors cu o zi inainte sa merg la control.
Andreea curaj maine!
39+
Krissy spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Si io am bagat numele ca poate ma apuca pe nepusa-masa si ma treceti la listuta cu XXXXXX
roxana 35+ cu Rares Teodor
Good point! Asa ca am "rectificat" si eu, mai ales ca parca ma incearca niste dureri ca la ciclu...
Cristina 37, cu
Sophia Antonia
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Jaana
Roxanici, Amma23 . Gata, am gasit lista. Roxanici, promit ca nu trimit SMS decit ziua, nu scol pe nimeni noaptea din somn.
Eu nu stiu numele lui bebe... nici macar ce o sa fie , oare mai e cineva ca mine pe aici?
36+6
Jaana, trimite oricand, nu ma deranjeaza sa primesc si noaptea, numa ca nu o sa dau vestea atunci ci dimineata cand ma trezesc
roxana 35+ cu Rares Teodor
RaisaFudulu spune:
quote:
Originally posted by ane2200
Buna,
vreau si eu sa ma inscriu in lista mamicilor de martie - aprilie 2007. Ce trebuie sa fac? Am UM 12.06.2006 si DPN 19.03.2007 si astept un baietel. Cine ma poate ajuta?
Multumesc.
Ane
Bine ai venit Ane in grupul nostru.....sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
O sa te treaca fetele sigur in listuta
Diana 32+ RAISA-MARIA
lilidana spune:
ioanaradu,ce mi-ai facut cu ciorbita ta !Sa vad unde gasesc ceva afumat,il sun pe sotu' sa caute ca VREAU SI EU !
Fetelor,vad ca voi aveti preocupari serioase ,in timp ce eu ma gandesc la mancare .
E posibil ca asa se manifesta la mine emotiile legate de nastere .
roxanici ,aseara mi-am dat seama ca eu n-am citit un capitol (ati scris foarte mult cat am lipsit eu) ,dar am citit tot si am vazut ca ai fost prompta in legatura cu dorul meu de Brasov,dar n-aveai ce sa-mi trimiti.Nu-i nimic,cand se indreapta vremea sa-mi trimiti o poza cu tine si bebe in decor de primavara.Pupici .
lilidana cu David-Gabriel 34w6d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Rebiana27 spune:
ANDREEA, NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!
Bine ai venit in grup Anne!
Despre temeri legate de nastere... ma tem de complicatii, de cezariana (in cazul in care la eco de maine imi spune ca bebelul nu s-a intors - desi sper sa mai fie timp), de dureri insuportabile si un travaliu luuuuung si, in special, de epiziotomie!
Rebiana 34+
ioanaradu spune:
lilidana imi pare rau ca ti-am facut pofta!!
oricum sa stii ca si eu ma confrunt in ultima saptamana cu o foame de m-as manca si pe mine ... hi hi ... si am tot felul de idei ... dar nu le mai scriu pe forum sa nu mai trezesc si alte pofte pe aici!
pupici!
37+ Matei Stefan
arissa spune:
Bine ai venit, Ane si nastere usoara!
Am trecut si eu numele fetitei, ca doar e ales din a doua luna de sarcina.
Diana , m-am gandit sa-ti trimit tie sms cand nasc...sper ca nu te deranjeaza.
Fetelor, voi ati scapat de durerile inghinale, ca la mine s-au accentuat, abia ma ridic din pat. Uneori cand ma intorc de pe o parte pe alta, aud si cum pocneste un os pe acolo. Of, mai e putin, trebuie sa rabd cu stoicism.
36 + Maya
arissa spune:
ioanaradu, ba eu chiar te-as ruga sa le scrii, ca deja nu mai stiu ce sa mai fac de mancare.
36 + Maya