Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana Stefana spune:
Buna fetelor
N-am mai intrat demult pe aici, n-am mai avut timp initial, apoi mi-a fost tare greu sa tin pasul cu lectura....
Felicitari Paula si Mada Rozz
Eu merg luni la control, marti voi implini 39 de saptamanai sa vedem ce ganduri are bebelina mea. Bagajul e doar pe jumatate facut, sper sa nu se grabeasca.
Alionushca ce mai face?
Numai bine
Oana 38+3 cu Iulia
roxanici spune:
Ane, bine ai venit printre noi, gata, esti in listutza.
Arrisa, eu nu am scapat de durerile de oase, noaptea imi e cel mai greu tot asa cand ma intorc de pe o parte pe alta. Cand ma trezesc ptr pipi in timpul noptii, nu reusesc sa deschid ochii sa ma vad, dar sigur merg cracanata si indoita de spate ca o baba, si ma indrept pana ajung la baie. Dimineata cand ma trezesc, zici ca m-a batut cineva noaptea, ma simt tintuita in pat si soldul parca simt ca imi e greuuu si parca legat de pat. Da imi revin cum ma dau jos din pat.
Fetele care aveti contractii nedureroase, ia ziceti si mie cum e?
Eu am burtica tare cam toata ziua si inca nu stiu daca is contractii sau nu. Daca merg 10 m sigur mi se intareste burta, e contractie asta?? io tot nu imi dau seama.
roxana 35+ cu Rares Teodor
RaisaFudulu spune:
Arissa daca est4e vorba despre mine - am vazut ca suntem multe Diane - binenteles ca nu ma supar....cu cea mai mare placere
Roxana sa stii ca acelasi lucru mi se intampla si mie,,,cand stau la calc sau merg am burta tare...dar fara dureri mari...iar oasele ma dor parca as avea 200 ani...ma misc asa greu si nu ma mai pot apleca sau sta pe ciuci sunt ditamai matahala
Diana 32+ RAISA-MARIA
elyanne spune:
Roxana nici io nu stiu daca astea's contractii nedureroase sau nu Asa patesc si eu...
Stiu cum sunt contractiile dureroase... se intareste burta si doare din ce in ce mai tare pana la un punct, apoi se relaxeaza treptat. Si tot asa... la diferite intervale.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
karra80 spune:
Roxanici sa-ti zic cum e la mine....in primul rand cand incepe o contractie se intareste burta si asta o simt mai ales cand satu sera in pat si parca am palpitatii la inima asa cum aveam cand am luat ginipral......simt ca ma iau si caldurile....si imi bate inima mai repede creste pulsul....dar sa stii ca doctorul mi-a zis ca pulsul creste ac ma panichez eu...si cam asta ar fi...si cam intarirea asta a burtii dureaza cam 40sec....da nu ma doare nimik.....
Asa e la mine
Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
roxanici spune:
Mersi fetele ptr raspunsuri; atunci le astept pe alea dureroase....cica la alea sigur o sa imi dau seama
roxana 35+ cu Rares Teodor
Amma23 spune:
Oana Stefana, pai trebuie sa punem si pentru tine , mult nu mai e. Sa-ti fie usor si bebe sanatos
Ane, bine ai venit
Dureri de oase...si io, si io.Si de calcaie.
Roxanici, si mie mi-e tare burta, da' se intareste si ca se intinde copilul. Eu zic ca atunci cind nu se modifica forma burtii si doar se intareste, atunci e contractie. Cind se lateste, se umfla sau mai stiu eu ce forma ea, atunci se misca si se intinde bebe.Eu asa fac diferenta.S-ar putea sa ma insel.Fetele care anu sunt la primul bebe, luminati-ne.
Daca se intareste ca la efort...alea sunt contractii? Eu asa cred.
Si mie la fel, mi-e greu noaptea si seara sunt rupta de oboseala.Abia ma misc.
Ce mai vroiam sa va intreb...voi aveti probleme cu mancarea? Eu nu mai pot sa maninc cit mancam inainte si de vreo doua zile, mi se face rau.Zici ca nu mai diger.Dau afara.Am tot timpul senzatia de voma si tre sa ma abtin sa n-o fac.Ma gandesc ca nu mai functioneaza nimic ca lumea pe acolo. Din cauza asta o fi.
elyanne spune:
Contractiile din ultimul trimestru pot fi de mai multe tipuri:
- BH (nedureroase si neregulate)
- tonus uterin crescut (se manifesta prin intarirea intregii burti sau doar a unei zone din abdomen)
- contractiile propriu-zise care seamana cu durerile de la menstruatie, se succed la intervale regulate,cresc in intensitate, frecventa si deschid colul.
Eu cred ca e vorba de a doua varianta... cand e burta mereu intarita.
De multe ori, contractiile nedureroase nu le simtim...
Karra si mi-e mi-o ia nima razna la contractii... Si in spital, cand am nascut, ma certa asistenta ca imi tineam si respiratia... nu ma mai controlam... Asa ca mi-au pus oxigen.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)