Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Jaana

Totusi... eu nu gasesc unde sint informatiile cu nr de telefon si celelalte... am crezut ca sint in Adressbook-ul de pe contul de yahoo. CIne are rabdare sa imi spuna unde sa ma uit?

Mergi intai aici: http://groups.yahoo.com/group/martie_aprilie_2007/
Dai apoi sign in cu userul comun martie_aprilie_2007 (trimit si parola daca nu stii) apoi mergi la Database in stanga si apoi selectezi prima din lista cea care zice Date contact (sunt 2 pagini de numere de telefon)

E ok sa folositi numarul meu, toate dintre voi care vreti. O sa fie ghinion ptr cine naste odata cu mine ca cica nu au net in maternitate la bv

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Nu am mai intrat pe net de ieri dupa-masa si acuma nu mai termin cu recuperatul ... !
Gata, de azi am intrat si eu in saptamana 37, deci am inceput numaratoarea inversa. Incep sa devin nerabdatoare sa intalnesc , mai ales ca deja au inceput intrebarile "cand nasti?". Sper sa nu ajunga prea curand la "nu ai mai nascut inca?". Acuma mai ramane doar sa
vedem cat este de nerabdatoare a mica sa se intalneasca cu noi .

Adina, felicitari! Ne-ai luat prin surprindere ... :)

Andreea20, tinem pumnii pentru maine! Si asteptam vesti cat mai repede!

DANUTA, mie seara mi se umfla mainile dar reusesc inca sa imi scot verigheta. Si daca am mancarimi imi dau cu crema antivergeturi si imi trec; se pare ca nu sunt asa puternice la mine. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu mai multe sfaturi.

Azi-noapte am inceput sa am si eu parte de insomnii. M-am trezit pe la 5 si vreo ora m-am invartit de pe o parte pe alta, dar pana la urma am adormit din nou.
La mine nu au curs sanii deloc pana acuma - sper sa nu fie vreo problema mai tarziu cu alaptatul. DIn ce am citit, se poate regla si dupa nastere. Voi stiti ceva despre lucrul asta?

In legatura cu de ce ne e frica - in mare subscriu la ce a zis Roxanici. Desi am observat ca am 'momente'- azi mi-e frica de dureri, maine de cum ma voi descurca dupa nastere. Incerc insa sa imi pastrez optimismul si ma gandesc ca nu sunt singura care va trece prin aceasta experienta! Azi am citit un lucru intr-o revista de care eu am sa incerc sa tin cont: "cu cat ti-e mai teama de nastere, cu atat mai mari vor fi durerile. Incearca de aceea sa privesti totul ca pe o experienta unica si minunata, in urma careia vei putea sa iti tii in brate comoara"

37+
AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Amma, iti raspund cu placere despre CD-ul din trusa pt nastere naturala "Labor Ease Kit". Este scos de o doula profesionista de aici - Lori Dorman, se numeste "Natural labor companion", dar nu stiu daca o sa-l gasesti in Europa. Poti chiar sa asculti o mostra, uite link-ul aici: http://www.earthmamaangelbaby.com/cd_labor_companion.html .Problema e ca zice ca livreaza doar in America. Daca vrei, gasim o cale sa ti-l comand eu si sa ti-l trimit, da-mi PM data te intereseaza asa mult. Sau as putea sa-ti fac o copie si sa iti trimit... Poti sa citesti mai multe despre produsele "Earth Mama", mai ales ca zici ca esti cu naturismul, dar in o data, din pacate nu cred ca sunt disponibile in afara SUA.

Am uitat sa va mai spun ca am citit despre grijile voastre cu conditiile din spitale, doctori care nu vin la nastere, plicurile pt asistente si atmosfera morala din maternitatile romanesti, si nu pot decat sa imi exprim parerea de rau ca in momente si asa destul de dificile, trebuie sa aveti de-a face cu asemenea probleme in plus. Din fericire aici sunt scutita de acest stres, dar totul are un pret: aici o nastere costa cel putin 10.000 USD si depinde de ce asigurare ai, cat platesti din buzunar... Cu toata empatia, va doresc curaj si putere, si ganditi-va ca mamele noastre ne-au nascut poate in conditii si mai grele...

Andreea, iti tin pumnii pt maine, o sa fie bine cu siguranta!

Va pup inca o data si sa aveti o noapte buna!

Cristina 37, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna,

vreau si eu sa ma inscriu in lista mamicilor de martie - aprilie 2007. Ce trebuie sa fac? Am UM 12.06.2006 si DPN 19.03.2007 si astept un baietel. Cine ma poate ajuta?

Multumesc.

Ane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Adina,felicitari pentru nasterea-surpriza!
Te asteptam sa revii cu povestea ta si cu pozele Alexiei.
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
Un buchet de pentru tine si pupici pentru micuta.

Fetelor,azi ce ati pregatit de mancare ? Sau nu mai aveti pofte?

Eu am sa fac,cu ajutorul bucatarului-sef-sot,varza a la Cluj.As fi vrut sarmale dar varza de aici are foile foarte tari,asa ca prefer sa o toc.Cand e gata va invit la .

lilidana cu David-Gabriel 34w6d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Krissy, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am schimbat semnatura... am bagat si eu numele baietilor

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am schimbat semnatura... am bagat si eu numele baietilor

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Si io am bagat numele ca poate ma apuca pe nepusa-masa si ma treceti la listuta cu XXXXXX cand saracul baiat are numele batut in cuie de dinainte sa fie conceput

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pai de-asta am bagat si io... ca mi-am dat seama cand am trecut-o pe Mada in listutza... ca nu stiu numele lu' bebe_rozz... cu toate ca tin minte ca a zis la un moment dat cum o sa-l cheme...

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Roxanici, Amma23 . Gata, am gasit lista. Roxanici, promit ca nu trimit SMS decit ziua, nu scol pe nimeni noaptea din somn.

Eu nu stiu numele lui bebe... nici macar ce o sa fie , oare mai e cineva ca mine pe aici?

36+6

Mergi la inceput