Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Felicitari Adina, refacere grabnica, si o bebelusa papacioasa ca are ceva de recuperat. Sanatate si bucurii in viata !

Tzuna, dar prurit nu inseamna sa ai si niste bube ceva acolo ? Ca eu n-am asa ceva, desi pe unde m-am scarpinat mai dihai, m-am ranit un pic. Cred c-o sa-mi tai unghiile la zero deseara. La cealalta sarcina n-am avut asa ceva (e drept ca au fost altele).

De ce mi-e frica ? Acum de nimic, adica doar sa ma vad scapata, sa nu fac anestezie generala si sa fie bebe sanatos. Dar eu am mai trecut prin asta. La prima mi-era frica de toate pe rand. Spre final mi-era frica doar de 2 lucruri - sa recunosc contractiile ca sa ajung din timp la spital pentru peridurala si sa nu incerc ambele nasteri (si normala si cezariana). Prima s-a rezolvat, am ajuns la spital cu dilatatie zero, pe-a doua am experimentat-o din pacate. De-aia acum ma bucur ca stiu ce m-asteapta. Ah, si-mi doream sa imi ajut bebele sa se nasca, sa nu-i fac vreun rau.

Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Am vb un pic cu Mada, avea vocea un pic "afectata" zicea ca abia au transferat-o in salon normal de la terapie intensiva si ca o cam doare operatia cand se misca. In rest e bine, bebe mananca san, sta cu ea in camera si poate maine le da drumul acasa.
Bineinteles va pupa:.

Tzuna, casetele erau cam vechi cu niste tanti de prin alte tzari, si una singura din maternitatea Bv. Si io am fost dezamagita de cam ce s-a prezentat p-acolo ptr ca au aratat efectiv momentul expulziei (2 -3 exemple) si cam atat. Ptr cea din brasov tot cam asa a fost,la asta nu s-a vazut explicit, era filmat de la capul mamei si s-a vazut doar cand a iesit bebe.

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare din nou,

m-ati dat gata cu intrebarea asta...

mie mi-e teama de mai tot ce inseamna DUPA nastere... de nastere nu mi-e teama inca, desi sper sa fie naturala... dar mi-e teama ca o sa ma uit la mogaldeata din fata mea si n-o sa stiu ce sa fac cu ea...

O sa vina sa ma ajute mama o saptamana, apoi mama viitorului sot inca probabil vreo saptamana... apoi ramanem singurei cu langa noi... oi vedea ce si cum o fi, prefer sa nu ma gandesc inca, tocmai de teama ca imi e teama

Si gata, m-am gandit destul la subiectul asta, ca altfel o sa o dau in depresii, si numai ciocolata si inghetata in cantitati industriale ma salveaza

,

Diana 31+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Dorm si eu de amiaza si cand ma trezesc vesti mari.

FELICITARI, GHIBU ADINA, refacere rapida,iar micuta ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Andreea!!!
majorete si mult curaj ptr maine

roxana 35+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Danutza si pe mine ma maninca pielea si uneori parca imi plezneste, da' dau cu ulei de susan in nestire.Cind simt ca incepe dau cu ulei si trece.Poate sa fie doar din cauza ca se intinde.si , iti dai seama e foarte sensibila. Si eu ma scarpin foarte usor si-mi raman urme. Asta e , mai avem putin. Dar io zic sa te dai cu ulei, chiar si de masline (Ideal ar fi cu ulei+ vitamina E. Stiu ca si ala de catina e foarte bun, da' io aici nu gasesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Wow... felicitari Ghibuadina! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Ma apuca emotiile cind vad ca se nasc asa devreme bebeii... la 34 de sapt. nici nu ma gindeam ca as putea naste atunci. Acum am 37 si tot nu-mi vine sa cred ca se poate intampla oricind, tot imi zic ca mai este...

Amma23, si eu tot jos simt sughitul, uneori in stinga, uneori in dreapta. Si stiu sigur ca e bebe e asezat cu capusorul in jos. Tin pumnii sa fie de bine si la tine.

Roxanici, pot folosi si eu nr tau de telefon ca sa anunt pe forum cind mi-o veni sorocul (daca o sa mai am timp si dispozitia necesara printre contractii)?

De vreo 2 zile m-a apucat si pe mine harnicia, am inceput sa asez prin casa lucrurile... cica ar fi semn de nastere, eu sper insa sa mai stea la caldurica bebica.

Si majoretele pentru fetele care urmeaza:

36+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Revin, am trimis mesajul fara sa-l fi terminat,

KRISSY - legat de nastere cred ca m-=au cuprin toate starile posibile.....intr-o zi sunt optimista, alteori sunt pesimista.....cateodata mi frica, altadata sunt foarte curajoasa......doar toate femeile au nascut.....si incat mai fac copii nu poate fi asa de crancen.....si tot asa.....
Imi doresc sa treaca fara complicatii....si raman cu speranta ca DD O SA NE AJUTE PE TOATE SA TRECEM PESTE.....

ANDREEA20 - mult curaj pentru ziua de maine........noi punem majoretele la treaba de incurajare

Vape toate....revin mai tarziu cand ajung acasa.....am fugit pana la colege la job....

Suzy78, 39+1 Nicolas Mihai

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Totusi... eu nu gasesc unde sint informatiile cu nr de telefon si celelalte... am crezut ca sint in Adressbook-ul de pe contul de yahoo. CIne are rabdare sa imi spuna unde sa ma uit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Amma23 sigur ca e ok sa ma suni

Eu am numarul Roxanie... asa ca vrei, nu vrei... vei fi sunata Dau un smseu daca ma apuca noaptea...

Eliana & (35 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput