Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 29
lavyada spune:
Salutare mamici si bebici.
Pe noi ne cam indispune vremea asta. Astazi Ada a dormit de la 11.30 pana la 14.30. Acum nu ne mai e ste somn, vrem sa ne jucam. Sta la tati ei care a venit mai devreme de la servici, dar se va plictisi repede si .... ma cheama datoria.
Am intrat doar ca sa va pupam si sa va dorim o dupa amiaza cat mai frumoasa. 

lavyada - o mamica fericita
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Anca, Mirela, Ralu multumesc pentru aprecieri
Gemenii au 8 luni si 10 zile, iar la kg, habar nu am... in jur de 9 , cred. Nu-i greu deloc, pentru ca eu am trecut de faza cu leganatul pe picioare, cu urletele si cu tot ce e mai rau- am facut de toate negative la Andrei... Acum mi-am invatat lectia si piticii au program!!!Dorm singuri in camera, adorm singuri cand le e somn ...mananca amandoi in acelasi timp, dorm de pe la 22 pana in jur de 8 jumate dimineata...
de pozat, mu-mi place sa ma pozez, consider ca nu sunt fotogenica deloc. O sa pun, totusi , o poza.
Si eu sunt amatoare de intalniri, insa mai mult ca sigur voi veni singura. Numai sa gasesc dadaca
.
Mihaelei, Ancai si printesei Erica va doresc sanatate si sa va faceti bine cat de repede
Va pup pe toate!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
m-am razgandit!!!! gemenii seamana cu mami!!!!! pansa sa te vad si pe tine am crezut ca seamana cu tati, dar acum mi se pare ca seamana cu tine
sunt de-a dreptul stupefiata! cum ai reusit sa ii faci pe gemeni sa adorma singuri?????????? eu nu am gasit nici o metoda de a-l face pe rares sa adorma singur. el daca nu adoarme sugand la suc de fructe, supa sau lapte, spre disperarea mea adoarme leganat de cele mai multe ori. si cum are in jur de 9,5 kg iti dai seama ca ma rupe de spate sa il plimb in tot dormitorul pana adoarme
.invata-ma si pe mine metoda ta pls pls pls....pupici

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
fetelot vreau sa va spun ca rary al meu este un
bandit si jumatate!!! de cand i-au dat dintii
(acum vre-o 3-4 saptamani) a inceput sa zica MAMA
mai des. pana acum zicea doar cand se lupta el pe burta sa mearga de-a busilea. acum in schimb cand ii e foame sau e nervos/morocanos sau somnoros ma stiga mereu. pana si in somn cand plange a inceput sa zica noaptea MAMA. de urletele din somn noaptea tot nu am scapat. dar macar acum incep cu MAMA si apoi plange ![]()
. si cand se supara pe tati pt ca vorbeste sau rade prea tare si se sperie sau pur si simplu il deranjeaza ceva la tati tot MAMA zice. e de speriat cu el... bineinteles ca eu sunt topita sa il aud strigandu-ma! pe de alta parte sunt putin ingrijiorata pt ca nu vreau sa fie dependent de mine. sa nu ii convina ceva si sa urle imediat dupa mine. vreau ca si ceilalti sa ii poata indeplini cu succes nevoile. spre exemplu deja am observat ca a capatat preferinta pt mine sa ii dau sa manance. daca nu ma vede mananca si de la tati/buni, dar daca stie ca eu sunt undeva in camera cealalata face scandal si ma tot cauta din privire in directia unde stie el ca am luat-o eu si mai baga si un MAMA din cand in cand ca sa se inteleaga exact pe cine vrea baiatu'. nu as vrea sa fie dependent de fusta mea totusi...
poze
ralu80 spune:
Mai Mirela, pai urmeaza o fetita....nu?
Carla, si eu vreau sa socializez, ca mai am putin si o iau razna.
Mihaela, dupa lungi cautari de teren sau casa, ne-am luat o parcela in Stefanesti, la 3 km de intrarea in Pitesti. Acolo se construiesc tot felul de cartiere, ai putea sa incerci...uite daca te intereseaza, as putea sa-ti dau nr de tel al tipului care ne-a vandut terenul, poate mai are ceva.
Noi am fost la Babyexpo, i-am luat Rianei carucior sport...mie nu-mi era greu cu celalalt, e si foarte comod ca are 3 roti, dar e voluminos si nu prea pot sa-l bag in masina cand mai plecam, si noi ne cam plimbam ce-i drept...caruciorul este de la Primii Pasi si am dat 120 ron, super pret si nu pare deloc ieftin, e chiar foarte dragut...trebuie sa-i mai iau aparatoare de ploaie. In rest am mai luat niste body, niste pijamale, fesuri, o geaca de primavara si cam atat, ca stateam prost cu timpul si eu ma pierd cand vad multe lucruri la un loc si uit ce mai am de luat. Am vazut atatea gravidute, parca ma apuca dorul........
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ralu80
Mai Mirela, pai urmeaza o fetita....nu?
Carla, si eu vreau sa socializez, ca mai am putin si o iau razna.
Mihaela, dupa lungi cautari de teren sau casa, ne-am luat o parcela in Stefanesti, la 3 km de intrarea in Pitesti. Acolo se construiesc tot felul de cartiere, ai putea sa incerci...uite daca te intereseaza, as putea sa-ti dau nr de tel al tipului care ne-a vandut terenul, poate mai are ceva.
Noi am fost la Babyexpo, i-am luat Rianei carucior sport...mie nu-mi era greu cu celalalt, e si foarte comod ca are 3 roti, dar e voluminos si nu prea pot sa-l bag in masina cand mai plecam, si noi ne cam plimbam ce-i drept...caruciorul este de la Primii Pasi si am dat 120 ron, super pret si nu pare deloc ieftin, e chiar foarte dragut...trebuie sa-i mai iau aparatoare de ploaie. In rest am mai luat niste body, niste pijamale, fesuri, o geaca de primavara si cam atat, ca stateam prost cu timpul si eu ma pierd cand vad multe lucruri la un loc si uit ce mai am de luat. Am vazut atatea gravidute, parca ma apuca dorul........
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
raluca, unde este expozitia asta? ma intereseaza si pe mine un carut sport si niste body-uri...
la rehoma am vazut niste caruturi f proaste la 90ron, unele mai bunicele la 120ron si altele la 200ron
poze
mirela0521 spune:
da, cica asa se zice prin babe: daca copilul zice prima data MAMA urmatotul copil va fi fetita, iar daca zice TATA va fi baiat.
tot prin babe se zice ca daca ai doua sarcini cu diferenta mica intre ele faci pereche. conditia sa nu faci nici o intrerupere de sarcina. sa fie succesive...
oricum eu imi doresc fata acum. mi-am dorit baiat prima sarcina si baiat a fost, iar acum vreau fata neaparat.
poze
ainia spune:
quote:
Originally posted by mirela0521
da, cica asa se zice prin babe: daca copilul zice prima data MAMA urmatotul copil va fi fetita, iar daca zice TATA va fi baiat.
tot prin babe se zice ca daca ai doua sarcini cu diferenta mica intre ele faci pereche. conditia sa nu faci nici o intrerupere de sarcina. sa fie succesive...
oricum eu imi doresc fata acum. mi-am dorit baiat prima sarcina si baiat a fost, iar acum vreau fata neaparat.
pozeMirela eu iti doresc mult, mult succes
!!! Si noi am zis la fel, ca vrem o fata
si uite, am avut
....pereche
Va pupam!
Lavinia
franturi din viata
mirela0521 spune:
lavinia, asa este. acum ce da Dumnezeu e bine venit, nu?
zi-mi neaparat cum i-ai invatat pe gemeni sa adoarma singuri ca sunt disperata. de cateva zile ma doare spatele ingrozitor si sotul ma tot cearta ca stau cu rary prea mult in brate. dar ce sa ii fac daca nu adoarme decat in brate? lui ii vine usor sa zica "nu il mai tine atata in brate. ia mai lasa-l sa si planga ca nu moare". dar pe mine nu ma lasa sufletul. si am vazut ca daca nu il iau in brate si il plimb cand ii e lui somn, apoi nu mai adoarme. ii trece ceasul biologic de somn si aleluia... daca il las sa se zbata singur in bat ii trece ora de somn si apoi nu mai adoarme cu una cu doua/ ba mai si plange continuu. se agita si nu mai poate sa adoarma de obosit ce este....
zi-mi, care e metoda sa se invete sa adoarma singurel?
poze
ainia spune:
As vrea din tot sufletul sa-ti pot spune, dar....nu stiu. Ceea ce stiu este ca nu am vrut sa repet aceeasi greseala pe care am facut-o cu Andrei si de cand s-au nascut mi-am zis asa : "daca mancati sunt, sanatosi sunt si schimbati de scutec sunt, atunci nu pang dacat de...rasfat" Bine, la mine s-a instalat si frica in momentul in care la spital mi i-au pus pe amandoi pe brate "aoleu, acu' ce ma fac cu doi?!?!".
Asa ca am evitat sa-i iau in brate, bine cand alaptam, alaptam...Mancau si ieseam din camera pt ca ei simt mirosul mamei...Si tot asa...Eu cred ca mai am un avantaj, ei sunt doi...Se vad unul pe celalalt, se joaca unul cu celalalt...
Si ai mei mai plang cateodata, insa tac repede. Nu stiu daca te-am putut lamuri. Nu sunt eu in masura sa-ti dau sfaturi. Problema e , cum ai zis si tu, cu spatele.Si apoi Rares creste, se va ingreuna si mai mult...In legatura cu sotul tau, asa sunt barbatii, ei vad lucrurile mai simplu, ori e alba ori e neagra. Numai noi , femeile , vedem si griul...
Poate daca il pui pe burtica si ii lasi o jucarie langa el...Imi pare rau ca te-am dezamagit si nu ti-am dat o "reteta" minune...
Si....felicitari lui Rares pentru primul cuvintel "mama"
Pentru tine
Lavinia
franturi din viata
mirela0521 spune:
multumesc lavinia. asta este, ne mai chinuim un pic, asta este. o cunostinta imi zicea ca baietelul ei, care e de-a seama cu rares al meu, adoarme singur. ii da sa manace, il pune in pat si apoi iese din camera. dac l-a invatat asa de cand era mic de tot. acum ce sa mai fac daca el deja este rasfatat?
si o verisoara de-a mea tot ca tine a facut. la primul copil i-a facut toate poftele. l-a rasfatat in fel si chip. la al doilea deja a schimbat tactica. fata ei nu are habar ce inseamna sa fie leganata. urla daca incerci sa o legani. ii da biberonul in mana cu ea in pat si suge la el singura si adoarme tot singura.
eu nu pot pt ca rares nu vrea sa manace la bibe decat in brate. plus ca el, desi are 7 luni, se chinuieste f tare cu datul aerului afara. pana il scoate se zmiorcaie saracul si se perpeleste in brate de nu mai poate. iar daca adoarme seara inainte sa ragaie, dupa 1 ora se trezeste tipand pt ca il doare f tare burta si gatul de la aerul pe care nu poate sa il scoata. imi trebuie 5-1min de plimbat in brate si mici batai sau frecari pe spate ca sa il scoata. e un adevarat chin. gemenii tai mai dau aerul afara? cum procedati?
poze