Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 30
ralu80 spune:
Mirela expozitia este la Sala Polivalenta in Bucuresti, dar doar pentru carut nu se merita sa mergi. Daca vrei sa vezi carutul pe care l-am luat uite http://www.primiipasi.
ro/categorie.php?c1=1&c2=0&c3=0&id=1&pid=131&cp=2&hash=030f8f2
cd2a2e5f35b103aa778d5da77(sa stergi tu spatiul), doar ca al meu e rosu. Daca iti place si nu ai drum in Bucuresti, o pot ruga pe sora mea sa-ti cumpere si il aduce intr-o saptamana, doua. Hai ca pun in seara asta si o poza cu al meu.
Eu am invatat-o pe Riana sa adoarma singura in patut, cu metoda lasat copilul sa planga. Daca nu adormea la san, adormea suspinand...recunosc ca nu mergea de fiecare data...cred ca ideea este sa nu fie copilul obosit rau. Vezi cam care ii sunt orele de somn, si pune-l in patut...si legat de mancat, incearca sa-i dai bibe culcat pe o perna, e mai usor pentru tine si in timpul asta poti sa vorbesti cu el, sa-i canti. Ce pacat ca nu pot sa fiu asa tare si cand e vorba de mancat.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by mirela0521
da, cica asa se zice prin babe: daca copilul zice prima data MAMA urmatotul copil va fi fetita, iar daca zice TATA va fi baiat.
tot prin babe se zice ca daca ai doua sarcini cu diferenta mica intre ele faci pereche. conditia sa nu faci nici o intrerupere de sarcina. sa fie succesive...
oricum eu imi doresc fata acum. mi-am dorit baiat prima sarcina si baiat a fost, iar acum vreau fata neaparat.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Atunci sa ma grabesc daca vreau baietel, nu ca ar fi vreo problema daca ar fi fetita, numai ca am un nume asa bun de baiat.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
mirela0521 spune:
raluca imi place tare mult carutul tau. e f misto. vrem si noi!!! multumesc ca te-ai oferit sa vb cu sora ta. esti o super super draguta. 

pupici multi pt gestul tau. dar nu este nevoie. si eu am sora care lucreaza in buc si s-ar putea duce ea. plus ca maine trebuie sa ne ducem cu rares la control la piciorute si am putea ajunge chiar noi pe acolo. ai idee pana cand este expozitia asta deschisa?
in ce priveste adormitul am incercat sa il pun in pat cand da primele semnale de somn. dar cred ca nu are notiunea de a adormi singur in pat. nu constientizeaza ca eu l-am pus in pat ca sa adoarma, el crede ca e pus acolo ca sa se joace
. si asta pt ca ziua eu il mai las acolo sa faca el ce vrea ca sa pot sa fac patul, sa aranjez hainute sau cate ceva prin camera, sau sa pot merge 2-3min la bucatarie sa ii fac de mancare. dupa ce a cazut de 3 ori din patul meu, nu am avut alta metoda decat sa il las la el in patut cand il mai lasam singurel. asa ca el nu mai stie acum ca in patut doar se doarme, si nu se joaca. el in loc sa stea linistit se joaca, merge de-a busilea, se invarte in tot patul, suge la plapuma, da cu picioarele in ea, oricum numai sa adoarma nu!!!!
pai sa iti urez spor la facut baiat?!? dar ce nume super ai? ca m-ai facut curioasa... eu nu am avut prea multa inspiratie la alegerea numelui. mai ales ca avem si un nume de familie asa si asa, nu f placut. iar sotul a zis ca nu vrea sa punem nume straine in nici un caz, asa ca... a iesit "rares mihai"
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
tanima_i2002 spune:
Ralu frumos carut. Si mie imi placeau tare mult cele de la primii pasi si daca stiam ca o sa fie atat de curand Babyexpo nu imi cumparam din Pitesti ci faceam un drum la Bucuresti si ptr carut si ptr scaunel de masa, dar asa nu a avut sens sa mai mergem. Vad ca si al tau se intinde total spatarul. Si ca diferenta de pret ce sa mai spun... Dar asta este.Sa il folositi sanatosi si noi la fel.
Mirela expozitia la Bucuresti este pana azi. Sa stii ca merita sa iei din Bucuresti carut. Cele de la Primii pasi sunt lucruri ieftine si bune.
Noi ne putem lauda cu un somn f bun noaptea de cateva nopti, cu 1max 2 treziri pe noapte de tzitzi si cateva treziri doar ptr bagat suzeta dar care deja nu mi se mai par obositoare ca eu oricum am un somn simandicos si ma trezesc de o mie de ori pe noapte. Ziua in schimb problema mare cu somnul in casa si cat a fost urat afara si nu am putut iesi decat putin cu marsupiul a fost crima. Azi de exemplu s-a trezit la 11 pe ceasul nou si la 12 s-a culcat iar (am fost sa ne impartasim si a adormit afara), a dormit pana la 2 si la 4 s-a culcat iar. Nu stiu ce este cu somnul asta. Sper sa il tina tot asa.
Hai ca va invit la un nou capitol. Asa ca poftiti AICI LA UN NOU CAPITOL
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni