Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 28
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Am pus cateva fotografii proaspete!!!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
Sunt niste scumpi. Cum te descurci cu gemeni? Eu uneori simt ca o iau pe aratura si am grija doar de unu.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ralu80
Mirela nu stau la Rolast, stau in Craiovei. Dar ne putem intalni prin centru intr-o zi. Asa repede va apucati de bebe2? As vrea si eu, dar mi-a fost asa rau cand am fost insarcinata cu Riana, asa ca ma gandesc sa mai asteptam putin, sa o dau la gradi, ca sa pot sa zac la pat.
scuze, am confundat... am memoria tare scurta de la un timp incoace si eu retinusem ca tu stai la rolast. sincer nu imi mai pot aduce acum aminte cine sta la rolast

cu siguranta ramane sa ne vedem in centru cand va fi vremea mai buna
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Mirela multa sanatate pentru Rares!Ma bucur ca ti-am fost de folos!
Am pus cateva fotografii proaspete!!!
Lavinia
franturi din viata
vau ce copii frumosi ai.... unul mai ca altul. cred ca seamana cu tati. pune si o poza de-a ta din cand in cand ca sa avem termen de comparatie

cate kg au gemenii acum? sau la luni? deja merg amandoi in picioare????
poze
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by mihaela-p
sunt racita cobza.sper sa fiu maine mai bine, sa mai facem o vizita in Pitesti, poate gasim ceva
dacane gasim casa, va astept pe la mine cand ne mutam ...
insanatosire grabnica si spor la cautari prin pit. la noi e tare nasoala vremea de zile, nu prea merge de plimbare si de cascat ochii dupa case...
poze
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by Gwendoline
Ma bucur ca sunteti de acord sa veniti la o cafea,am sa organizez si va zic cand.Saptamana viitoare dar sa-mi spuneti cand sau la ce ora suntati disponibile!!!
Astept raspuns
Gwendoline
in principiu oricand. dar nu ne grabim sa dam buzna. cred ca mai ai atatea de aranjat pe acasa. asa ca ne putem vedea si in parc daca e vremea mai buna.
poze
ainia spune:
Anca, Mirela, Ralu multumesc pentru aprecieri![]()
Gemenii au 8 luni si 10 zile, iar la kg, habar nu am... in jur de 9 , cred. Nu-i greu deloc, pentru ca eu am trecut de faza cu leganatul pe picioare, cu urletele si cu tot ce e mai rau- am facut de toate negative la Andrei... Acum mi-am invatat lectia si piticii au program!!!Dorm singuri in camera, adorm singuri cand le e somn ...mananca amandoi in acelasi timp, dorm de pe la 22 pana in jur de 8 jumate dimineata...
de pozat, mu-mi place sa ma pozez, consider ca nu sunt fotogenica deloc. O sa pun, totusi , o poza.
Si eu sunt amatoare de intalniri, insa mai mult ca sigur voi veni singura
. Numai sa gasesc dadaca
.
Mihaelei, Ancai si printesei Erica va doresc sanatate si sa va faceti bine cat de repede
Va pup pe toate!
Lavinia
franturi din viata
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela-p
gasisem o casa la rosu in platou Gavana 3. era jumatate idntr0un duplex, doar 250 mp de teren si 630000euro. dar propietara s-a razgandit.nu mai vinde .
acum cautam teren ,poate totusi gasim casa la rosu sau gata, incerc sa o iau mai usor, pt ca se tot razgandesc propietarii,am mai patit-o si cu un teren.
mi-a placut f mult platoul Gavana, e f frumos, mi-ar place f mult sa gasim acolo.
ce zone bune de locuit mai sunt in Pitesti?
maine mergem sa vedem o vila in Geamana, are un pret bun, dar nu am fost acolo niciodata.
cumnata mea locuieste in PItesti, si sotul a stat pana la 14 in Pitesti, eu sunt banateanca,
ne-am saturat de poluarea din Bucuresti
vrem un loc mai decent sa ne crestem fetele.
sper sa si gasim...
Sfatul meu...nu in Geamana...mie una nu mi-a placut zona, e poluata petrochimia e foarte aproape, plus casele construite fara niciun d-zeu, cam ca pestetot in Pitesti! Noi am cautat multa vreme teren sau casa, insa cand am vazut ce harababura e am lasat-o moarta! Eu prefer zonele mai decongestionate. Gavana e super! Sau inspe stefanesti au inceput sa se contruiasca tot felul de cartiere de vile!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by mirela0521quote:
Originally posted by ralu80quote:
Originally posted by Gwendoline
Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi simte lipsa!!
Gata ne-am mutat,suntem bine instalati!!
In rest sunt fericita am vorbit cu sotul despre cel de_al 2lea copil sivom ataca in cuand,defapt el vroia dar cum am discutat deja si ne-am pus deacord sa ramanem doar la unul mia respectat dorinta!!Sunt fericita ca e si el de acord!
Gwendoline e mai bine ,gata o tin acasa nu o mai duc la gradi,imi lipsea prezenta ei acasa!
Cand se face frumos va invit pe toate sa bem o cafea ,un suc sau un ceai la mine,ce ziceti sunte-ti interesate?
Va pup pe toate !
Gwendoline
Cum sa nu-ti simtim lipsa? Uitede la mine si Riana. Noi doua venim la un suc sau o cafea daca ne chemi
. Si noi suntem cam singurele prin Pitesti, cam toti prietenii nostri sunt la Bucuresti.
raluca nu ziceai ca stai la rolast? pana la bere nu e decat o statie, asa ca ia=o pe riana in carut si te asteptam!
poze
Si eu stau la Rolast, si vin pestetot pe und ema invitati, si la Dariana, vin si peste tine Mirela, poate ma intalnesc si cu Ralu daca sta pe aici!!! Mai socializez si eu ca mi s-a luat toata ziua singura!
Tamina vazut carutul...e super...eu nu am mai ajuns sa cumpar! Vreau sa-i iau peste o luna din ala sport care se inchide gen umbrela sa fie usor de manevrat pe scari!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
Deci eu sunt cu Rolastul!!! Ralu..deci tu stai in Craiovei...naspa moment! Asta e ne vedem noi cumva! Pupici!
Anka999 inca nu am gasit un oftalmolog bun, insa o sa ma interesez!! Intre timp ne-a trecut si noua eritemul fesier cu o crema pe care mi-a facut-o o prietena la farmacie...deci nu stiu ce contine stiu doar ca nu trebuie sa-i dau mai mult de 5 zile, e a doua zi si deja i-a trcut!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
Gwendoline spune:
Vai ce vreme!!
Sper sa nu tina prea mult ca deprimam!
De unde din Banat Mihaela, eu sunt din TImisoara!
Am vazut aici langa mine o casa de vanzare am sa iau numarul si ti dau
Gwendoline

de la mine si Riana. Noi doua venim la un suc sau o cafea daca ne chemi