Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline

Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi simte lipsa!!
Gata ne-am mutat,suntem bine instalati!!
In rest sunt fericita am vorbit cu sotul despre cel de_al 2lea copil sivom ataca in cuand,defapt el vroia dar cum am discutat deja si ne-am pus deacord sa ramanem doar la unul mia respectat dorinta!!Sunt fericita ca e si el de acord!
Gwendoline e mai bine ,gata o tin acasa nu o mai duc la gradi,imi lipsea prezenta ei acasa!
Cand se face frumos va invit pe toate sa bem o cafea ,un suc sau un ceai la mine,ce ziceti sunte-ti interesate?
Va pup pe toate !

Gwendoline

dariana, si noi raspundem la apel daca ne chemi. asa ca asteptam intalnirea cu nerabdare. ma bucur ca gwendoline se simte mult mai bine. e super ca pana la urma ati cazut amandoi de acord sa mai faceti al doilea copil. vezi, trebuia doar sa intrebi. stii tui zicala aia "copilul care nu plange moare de foame". asa si tu. tu vroiai inca un copil dar nu stiai cum sa ceri ca sa nu superi, el isi doreste dar nu vrea sa incalce promisiunea catre tine... e bine cand totul se termina cu bine.
si noi am stabilit ca din iun-iul ne apucam de al doilea, asa ca poate vom fi gravi in aceeasi perioada

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu80

quote:

Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi simte lipsa!!
Gata ne-am mutat,suntem bine instalati!!
In rest sunt fericita am vorbit cu sotul despre cel de_al 2lea copil sivom ataca in cuand,defapt el vroia dar cum am discutat deja si ne-am pus deacord sa ramanem doar la unul mia respectat dorinta!!Sunt fericita ca e si el de acord!
Gwendoline e mai bine ,gata o tin acasa nu o mai duc la gradi,imi lipsea prezenta ei acasa!
Cand se face frumos va invit pe toate sa bem o cafea ,un suc sau un ceai la mine,ce ziceti sunte-ti interesate?
Va pup pe toate !

Gwendoline

Cum sa nu-ti simtim lipsa? Uite de la mine si Riana. Noi doua venim la un suc sau o cafea daca ne chemi. Si noi suntem cam singurele prin Pitesti, cam toti prietenii nostri sunt la Bucuresti.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

raluca nu ziceai ca stai la rolast? pana la bere nu e decat o statie, asa ca ia=o pe riana in carut si te asteptam!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

http://www.overland.com.ro/index.html

Sper sa mearga. gasesti acolo toate informatiile, plus intrebari si raspunsuri.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

lavinia mersi pt link. o sa citesc cu amanuntul si o sa ne cumparam si noi cat de curand. eu cand am fost la aspirat cu rares la spital ne-a zis ca se pune 1-2mililitri de ser in fiecare nara incalzit putin in prealabil. apoi se tine copilul cu fata in jos ca sa ii curga serul+mucii si abia apoi se aspira. d-aia intrebam de metoda pe care o folositi voi.
de cateva zile rares este infundat(dar nu are muci, e uscat), dar mai mult noaptea cand doarme si ne-am cam saturat sa chinuim bietul copil pe timpul noptii, sa il trezim din somn umblandu-i pe nas. se sperie si plange ca in gura de sarpe. aseara cel putin a fost rau de tot. dupa ce a adormit vre-o ora s-a trezit sa ragaie si am observat ca e f infundat, asa ca tati a luat sprey=ul humex si i-a pufait pe nas si a plans bietul copil de nu mai stia de el. 10 min a tot suspinat apoi in somn de atata sperietura cred. mi-am promis ca a fost pt ultima data cand i-am mai facut chestia aia pe nas in somn. il traumatizam ca doi dementi. doamne fereste ramane copilul shokat din cauza asta...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirela multa sanatate pentru Rares! Ma bucur ca ti-am fost de folos!

Am pus cateva fotografii proaspete!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

sunt racita cobza.sper sa fiu maine mai bine, sa mai facem o vizita in Pitesti, poate gasim ceva
dacane gasim casa, va astept pe la mine cand ne mutam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela nu stau la Rolast, stau in Craiovei. Dar ne putem intalni prin centru intr-o zi. Asa repede va apucati de bebe2? As vrea si eu, dar mi-a fost asa rau cand am fost insarcinata cu Riana, asa ca ma gandesc sa mai asteptam putin, sa o dau la gradi, ca sa pot sa zac la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea!
Eu m-am simtit foarte rau zilele astea, iar ca sa fie treaba treaba, printesa mea a fost foarte miorlaita si agitata!
Lavinia multumesc pt link. Vom lua si noi batistuta! Am vazut si pozicile si scumpiceii!
Mihaela multa sanatate!
Gwendoline bine ca ati terminat cu mutatul! Eu nu ma pot gandi la bb 2 din cauza operatiei.
Mirela nu-l traumatiza pe Rares!
Ralu, Carla, Tamina

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ma bucur ca sunteti de acord sa veniti la o cafea,am sa organizez si va zic cand.Saptamana viitoare dar sa-mi spuneti cand sau la ce ora suntati disponibile!!!
Astept raspuns

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Salutare mamici. Noi am scapat de mucisori. Avem si noi batista bebelusului si suntem foarte multumiti, acum putem respira si noi bine. Se gaseste la farmaciile Dona, 40.7 RON. Daca as fi avut-o si cu Irina mi-ar fi fost de mare folos. V-o recomandam.
Carla sper ca nu te mai dor maselele, primeste totusi de la noi multi .
Mirela bine ai venit in Pitesti.
Fetelor cand se face cald ne intalnim la porumbei?

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:

Ma bucur ca sunteti de acord sa veniti la o cafea,am sa organizez si va zic cand.Saptamana viitoare dar sa-mi spuneti cand sau la ce ora suntati disponibile!!!
Astept raspuns

Gwendoline

Eu pot saptamana viitoare pana joi intre 16-19.30, dar nu vin singura, iau si matza cu mine. Poate iesim si la o plimbarica prin cartier cu micutii.

Mergi la inceput