Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 26
tanima_i2002 spune:
Iaca carutul nostru Abia acum am reusit sa incarc poza. nu stiu ce a avut netul ca 1 ora am tot incercat sa incarc o poza. Gata, imi iau mandretea si plecam afara in brate ca ploua cam naspa si murdarim caruta![]()
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
tanima_i2002 spune:
am uitat sa ii transmit si eu mihaelei bun venit in grupul nostru. pitestiul este cu siguranta mai linistit decat bucurestiul, dar si mai sarac in multe:magazine, spitale, cabinete...
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
mirela0521 spune:
frumos carut. cat ai zis ca ai dat pe el? am vazut unele la rehoma pe la 1,2 si 2mil dar nu stiu daca avea si aparatoare de ploaie. si nici nu se lasau de tot pe spate, decat un pic, dar nu se intindea perfect orizoltal ca sa doarma copilul ca in patul lui.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
mihaela, cred ca si in zona trivale ai putea sa te uiti dupa case frumoase. si acolo e padure ca si in gavana.
poze
mirela0521 spune:
raluca e f frumos leaganul vostru. dar pare intr-adevar pt bebelusi micuti. pana la urma am luat un leagan pe structura metalica de la rehoma. de fapt bunica, a zis ca e cadoul ei pt rares de iepuras...
poze
mirela0521 spune:
lavinia cum folositi voi aspiratorul batistuta? puneti ser inainte? cati mililitri? cate minute stati pana ii aspirati si in ce pozitie? curcat? ridicat? doar cand are muci multi il folositi, iar in rest vechea pompita? sau pt orice desfundare? cand are cate un mucisor uscat cum il scoateti?
poze
Gwendoline spune:
Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi simte lipsa!!![]()
Gata ne-am mutat,suntem bine instalati!!
In rest sunt fericita am vorbit cu sotul despre cel de_al 2lea copil sivom ataca in cuand,defapt el vroia dar cum am discutat deja si ne-am pus deacord sa ramanem doar la unul mia respectat dorinta!!Sunt fericita ca e si el de acord!
Gwendoline e mai bine ,gata o tin acasa nu o mai duc la gradi,imi lipsea prezenta ei acasa!
Cand se face frumos va invit pe toate sa bem o cafea ,un suc sau un ceai la mine,ce ziceti sunte-ti interesate?
Va pup pe toate !
Gwendoline
ainia spune:
Mirela , copiii stau in funduleti cand ii aspir (asa am citit instructiunile pe net) , iar serul nu il masor, las sa curga in nara, serul nu are nici o contraindicatie. Numai cand le curge, cand vad ca ii ies mucisorii din nas ii aspir, acum de 2 ori pe zi, iar de maine doar o data, asa, la nevoie, ca nu mai au nevoie...Stai sa caut unde am citit despre aspirator si iti trimit.
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
http://www.overland.com.ro/index.html
Sper sa mearga. gasesti acolo toate informatiile, plus intrebari si raspunsuri.
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by Gwendoline
Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi simte lipsa!!
Gata ne-am mutat,suntem bine instalati!!
In rest sunt fericita am vorbit cu sotul despre cel de_al 2lea copil sivom ataca in cuand,defapt el vroia dar cum am discutat deja si ne-am pus deacord sa ramanem doar la unul mia respectat dorinta!!Sunt fericita ca e si el de acord!
Gwendoline e mai bine ,gata o tin acasa nu o mai duc la gradi,imi lipsea prezenta ei acasa!
Cand se face frumos va invit pe toate sa bem o cafea ,un suc sau un ceai la mine,ce ziceti sunte-ti interesate?
Va pup pe toate !
Gwendoline
Cum sa nu-ti simtim lipsa? Uite
de la mine si Riana. Noi doua venim la un suc sau o cafea daca ne chemiRaluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)