Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela sper sa fie OK cu referatul!
A mea printesa e cu mama afara! eu o cam scot oricum si nu o imbrac gros> Are pe ea hainele din casa + o salopeta si o bluzita! Azi i-am dat o caciulita ceva mai grosuta, dar in rest...doar gluga de la hanorac.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

anka999 nu mai merg la Suslanescu, mi-a ajuns, tot asa m-a sperita si pe mine si tonul pe care vorbea parca eram o mama denaturata! Ziceai ca eu ii infundasem canalul lacrimal copilului!
Asa am citit si eu ca interventiile se fac dupa un an, mai asteapta poate isi revine eu oricum astept pana la un an! Suslanescu la fel zicea ca trebuie facuta interventia imediat dupa tratamentul asta daca nu trece! Sa creada ea ca ma mai prinde la ea la cabinet!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carla unde mergi la control?
Sora mea imi spusese de Lazrescu Lizica de la oftalmologie, dar nu stiu unde are cabinetul particular> Ea a ajuns la oftalmologie la urgente cu un angajat de la firma unde lucreaza ca-i sarise ceva in ochi si cat l-a operat pe individ ea a tot tras de limba infirmierele din zona. Cica dr. asta are f multi poacienti si e foarte buna. Ar mai fi una (nu am retinut numele) care pleaca sa profeseze in Franta peste o luna. Beleaua e ca la noi la ochisor s-a dezvoltat un stafilococ!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor, pe mine ma bate gandul sa ii iau lui rares un leagan. ce ziceti? dau banii de pomana? il considerati practic sau nu? eu ma gandeam ca e un alt mod de a pierde vremea in casa cand nu avem ce face si am epuizat toate metodele de a ne juca/calma. adik altceva ca sa nu stam numai in brate. am vazut unele acolo langa rehoma. le stie cineva? sunt 2 modele. bine in afara de ala clasic care e doar scaun din plastic cu niste funii legate in sus de el care se agata de orice bara metalica fixa (eu nu am curta ca sa folosesc un asemenea leagan). dar am vazut unele simpatice doc. unul pe structura metalica ca si skeletul de la un cort, iar in moscol atarna cosul si arata cam ca un landou pufos si cu centura de siguranta (am impresia ca astea sunt totusi pt nou nascuti maxim 1 an), si unele parca din plastic dar scaunul este ca un leagan normal prevazut si asta cu centuri si in plus are o tablita cu diverse butoane colorate care canta si pe care poate sa apese copilul. dar fiind din plastic nu stiu ce limita de greutate au. eu cand am intrebat-o pe o vanzatoare mi-a zis parca 20-30kg si 1-3 ani. dar nu prea m-a convins. parea ca imi da replici ca sa scape de mine. parca stia ca nu am banii pregatiti in buzunar ca sa cumpar
ce ziceti? merita investitia?

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela noi avem leagan, dar nu se omoara cu el...cred ca dai banii degeaba acum, in curand o sa inceapa sa mearga de-a busilea, in picioare, si n-o sa mai vrea sa stea...eu l-am cumparat cand avea Riana 4 luni, poate fi folosit de la nastere, dar l-am luat mai mult gandindu-ma la bebe 2, ca daca il luam doar pentru ea nu dadeam banii.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

raluca, cum arata leaganul tau? poti sa mi-l descrii? de unde l-ai luat si cat ai dat pe el?
mie mi-a zis o vecina ca a fost la ziua unui baietel de 1 an si primise un leagan cadou. sincera sa fiu nu stiu daca copilul era atras de el si il folosea, dar stiu ca fetita vecinei de 7-8luni a stat mai bine de 2 ore in el. d-aia ma gandeam la el. dar sincera sa fiu si eu tot la bb2 ma gandeam de fapt ca ii va fi mai util pt ca la cat de activ este rares miram-as sa stea mai mult de 5 min in el

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Anca , Mirela sunt foarte multumita de aspirator. Pai , stiti, fetelor, cum li se auzeau fornaind secretiile? Lui Rares se auzeau undeva in fundul nasului, iar lui Tea in gat. Dorm buba...Decat sa ma duc la ORL la aspirat (am fost cu Andrei cand era mic! Ingrozitor!!!), mai bine l-am cumparat. Mai am si doi copii! L-a cumparat barbatu-meu de la farmacia Dona din Trivale. A costat 430.000 plus ca ne-a dat si un card pentru reducere. Eu sunt foarte multumita de el!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Carla am facut poze cu caruciorul nou dar nu am avut timp sa le descarc. rares imi epuizeaza toate resursele. Acum ca e cald stam si destul de mult pe afara. Si pana la urma, poa' sa ninga, poa' sa ploua, ne-am luat caruta noua cu aparatoare de ploaie si de vant. O sa incerc sa descarc acum pozele si poate reusesc sa le pun.
PS: Parca tu vroiai carucior, nu? Am uitat cu cine vorbeam de carucioare, dar nu mai ma uit in urma.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela uite modelul acesta il avem http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=GR30,(taie spatiul dinainte de ro), dar ni l-a adus cineva din Germania cu 80 euro.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

gasisem o casa la rosu in platou Gavana 3. era jumatate idntr0un duplex, doar 250 mp de teren si 630000euro. dar propietara s-a razgandit.nu mai vinde .
acum cautam teren ,poate totusi gasim casa la rosu sau gata, incerc sa o iau mai usor, pt ca se tot razgandesc propietarii,am mai patit-o si cu un teren.
mi-a placut f mult platoul Gavana, e f frumos, mi-ar place f mult sa gasim acolo.
ce zone bune de locuit mai sunt in Pitesti?
maine mergem sa vedem o vila in Geamana, are un pret bun, dar nu am fost acolo niciodata.
cumnata mea locuieste in PItesti, si sotul a stat pana la 14 in Pitesti, eu sunt banateanca,
ne-am saturat de poluarea din Bucuresti
vrem un loc mai decent sa ne crestem fetele.
sper sa si gasim...

Mergi la inceput