Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Se vad pozele. Ce papusica frumoasa.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Raluca iti multumim!
Sa vezi cand o sa ne facem mai mari...
Am descoperit ca putem tipa si canta, si tare ne place sa ne auzim!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by ank999

Carla cat are eritem sa-i dai sa pape doar laptic si ceiut, iar dc face kk mai moale sa-i dai lapticul facut in fiertura de orez!
Ce tratament faceti voi la ochi si cine vi l-a dat?
Noi am fost la Suslanescu si am fost foarte nemultumita! Cred ca am prins-o intr-o criza de personalitate!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Si noi tot la Suslanescu si mi s-a parut cam dusa ... dupa ce m-a tinut cu copilu o ora pe acolo ba ca ma primeste dar sa am trimitere ba ca nu ma primeste, cand i-am aratat trimiterea , ca nu mai face consultatii pe baza de trimitere si nu sunt inscrisa la ea ...tot abera pe acolo, i-am zis ca nu conteaza platesc consultatia ( ca de aia m-am si dus la cabinet particular) pana la urma dupa ce a consultat pe toata lumea desi noi veniseram inaintea altora m-a primit, s-a uitat la fata, i-a tras de pleoape in toate directiile si normal ca bblina s-a pus pe plans ! Apo a inceput sa-mi spuna ce tratament sa-i fac si cum sa-i fac insa nu auzeam nimic de urletele copilului, cand m-am ridicat sa o linistesc un pic a inceput sa urle la mine ca ce mi-a zis ea sa ma ridic !!!! Asa ca nu am auzit o iota! Cand am vrut sa-i platesc la sfarsit a aruncat cu banii dupa mine ca nu are ea nevoie ca nu de aia nu vroia sa ma primeasca...imi venea sa o dau cu capul de toti peretii , am plecat acasa plangand!!
Tratamentul ecu nettacin 2 picaturi de 3ori pe zi, iar inainte sa-i pun nettacin sa o curat cu ser fiziologic si sa-i fac masaj la baza ochiului!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Se vad pozele, Erica e o papusa!!!!

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Anca Erica e o frumusete!
Noua aproape ne-au trecut mucisorii, Tea mai e putin mucioasa. Ne-am cumparat aspiratorul nazal! E super -super! Daca nu o sa bata vantul, o sa iesim si noi un picut..
Va pupam pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
anca multumim pt felicitari. i-am luat cadou pt cele 7 luni implinite ieri scaun pt masa, pt ca tot am zis demult ca ii luam si pt ca nu mai statea in landou de nici o culoare. voi ce mai faceti? sunteti bine? cand iesim la bere? am vazut pozele. pup bebelina dulce. poate pui mai multe daca mai ai timp.
ainia, ce fel de aspirator ai luiat si de unde? si cat ai dat pe el? am tot citit de "batistuta" pe forum si am inteles ca se gaseste la farmacia dona in jur de 50RON. ma tenta si pe mine sa il cumpar.
vai carla ce ochi mari si superbi aveti... vrem si noi!!!!
mihaela-p bine ati venit printre noi. cand va mutati in pit si in ce zona? aveti rude aici sau ati venit cu job-urille? asteptam poze cu fetitele.
dariana, te-ai mutat sau tot la stransul de cutii esti?
tamina, ce mai face rares? cum mai decurg sedintele de masaj? noi mai asteptam sa ne ducem la control la buc lunea viitoare si apoi vom chema dr de familie sa ne dea trimitere la masaj.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

mirela cum a mers cu referatul?
ainia bine ca v-au trecut mucisorii...cat de cat!

Eu cred ca am facut o nevralgie..ma dor maselele cu tot capul!Plus ca mi s-a umflat o masea....mooor!!Nici nu am cu cine lasa copilu sa merg la un dentist, ieri am avut o zi super naspa...nu stiu ce are Alexuta ca a inceput sa faca seara crize de plans!!!
Va pup, si asteptam vremea frumoasa sa iesim la porumbei!

Anka99sa sti ca Alexuta nu mai lacrimeaza, secretie nu mai face deloc! Mai am 5 zile de tratament si sper sa-i treaca! Oricum merg cu ea la control sa vad daca s-a rezolvat!

poze Alexuta

Mergi la inceput

Carla, Mirela, Lavinia va multumim pt aprecieri!
Mirela cred ca Rares in scaunel e un scump! Avem si noi unul pe lista de cumparaturi, dar mai incolo!
Lavinia esti multumita de aspirator? Merita investitia?
Carla pe noi Suslaneasca ne-a primit imediat, dar a zis ca e rauuu...si nici nu s-a uitat bine, ca trebuia facuta interventia...desi eu am mai citit si ziceau ca e bine sa se faca dupa 4-5 luni incolo. Am sunat ieri la Oftapro si ziceau ca ei o fac in jur de 1 an pt ca dc e mic poate recidiva. Nici nu mai stiu ce sa fac!
A...nu mai avem nimic la fundulet. Cu tratam pe care l-am facut am scapat de tot in 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

cu referatul nu stiu cum a mers ca nu am sunat inca la profu. l-am trimis vineri si mi-a fost tarseala sa sunt ieri. am zis ca sun astazi sa nu par prea insistenta. nu de alta dar poate ca a avut si omul altceva de facut in weekend in afara sa citeasca referatul meu
nasoala vreme astazi. noroc ca l-am scos pe la 10-11 pe rares afara, ca nici ca nu il mai scoteam.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Carla tot la Suslanescu mergi la control?
Sper sa se fi rezolvat problema voastra!
Noi suntem asa de la o saptamana si nimic! Am facut 2 tratamente cu antibiotic + spalaturi cu ser la greu!
Ai grija cu curentul si nevralgiile ca eu am facut pareza aia "splendida"
Cand trece ploaia si se face frumos mergem la porumbei!

Mergi la inceput