Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 21
carla2005 spune:
Anka999 unde il gasesc pe medicul asta Marion Martin?
Lavyada asteptam poze!
AnncaMT super fulmuletul!
Dariana felicitari pentru mutare!
Va pup!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
mirela0521 spune:
buna fetelor!
vai, ce active ati fost! trebuie sa ma apuc serios de citit ca vad ca nu ati stat degeaba... eu nu am prea mai intrat pt ca m-am apucat serios de treaba! am terminat referatul intr-o prima forma, l-am trimis profului sa il citeasca si astept sa vedem cum va trebui modificat. asa ca am cateva zile de pauza.
nu va povestesc cat de stresata am fost de referatul asta, si ma simt atat de epuizata fizic si psihic... plus ca rares m-a terminat de tot!!! toata saptamana s-a trezit in somn tipand de cate 5-6 ori pe noapte de imi venea sa il bat
si tin sa va spun ca nu sunt genul care sa adorm imediat cum pun capul pe perna. asa ca am avut nopti albe una dupa alta. nici macar ziua nu doarme bine. la fel de des se trezeste
. cred ca am slabit 2 kg pe fondul oboselii psihice

!!!
de mancat nu prea mananca, de dormit nu prea doarme... m-am tot uitat in gurita lui (am crezut ca poate ii dau dintii de sus) dar nu se vede absolut nimic. i-am bagat de 3 zile iaurtul (oare sa ii placa, dar lui toat ii plac la inceput si apoi stramba la toate
) si voi incerca si branzica calcica de care m-am tot ferit ca sa nu il constipe.
ma apuc de citit si mai scriu apoi...
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
pt inceput lavyada si ancamt va urez bun venit si sa va traiasca puii mici!lavyada sicere condoleante pt pierderea ta. poate ne povestesti mai pe larg povestea ta daca poti si nu te doare prea mult amintirea asta...
tamina, asteptam poza cu noul carut! anca, carla imi pare rau ca aveti probleme cu fetitele. sper sa se rezolve usor fara prea multa bataie de cap. carla, te=ai uitat dupa carut?
alexuta iti admir taria de care dai dovada la faza cu masa. eu ma crozez toata ca vai nu mananca copilul, nu creste cum trebuie etc as vrea sa iti pot urma exemplul dar deocamdata ma simt prea slaba de ingeri sa aplic metoda si cred ca este si cam prea mic ca sa inteleaga astfel de mesaje, sa proceapa ceva din atitudinea mea. poate dupa ce face 1 an voi fi si eu mai dractica cu el. acum il lasa sa ma toace la nervi cum vrea el
raluca, rares al meu deschide gura cu placere la inceput sa primeasca mancare. dar scoate niste sunete ciudate ca ai impresia ca nu ii place sau ca nu mai vrea. dar cand vede lingurita in fata lui o deschide iar pt ai baga in gura. inca nu mi-am dat seama ce anume vrea sa imi transmita. spre sfarsit cand este cam satul, dar eu consider ca nu a manmcat destul tine gurita inchisa si el. ii mai dau cu forta cateva lingurite si apoi gata
poze
lavyada spune:
Salutare mamici si piticoti
. Pana acum cateva zile Ada tipa ca un delfin, mai nou face ca o maimutica. Va dati seama cate animale o sa mai imitam, nu avem decat 4 luni si jumatate. Astazi am iesit afara razand si am intrat plangand, nu stiu ce a apucat-o, s-a trezit si dupa cateva minute a inceput sa planga, noroc ca eram aproape de bloc. Eu eram obisnuita cu copii care stau in carucior si nu zic nimic, nu se balangane, de zici ca mai au un pic si sar din el. Cred ca asa e normal nu?

lavyada
mirela0521 spune:
fetelor l-am lasat pe rares la pranz pana s-a infometat bine de tot si sa vedeti cum a ras dupa aceea cescuta cu mancare!!! o cescuta de 200ml plina cu piure de cartof cu lapte si copanel de pui. si eu chiar ma gandeam ca ii mai dau si maine din ea :))))))))))))). a fost tare disperat si neradbador la inceput. manca si ii venea sa planga de disparare ca nu poate manca mai repede si mai mult!!! i-am dat-o pe toata pana la urma pt ca deschidea mereu gurita sa ii mai bag, desi sunetele alea ciudatte tot le scoate. inca nu le-am descifrat. am inceput sa banuisc ca sunt de placere pt ca in timp ce ii dau sa manance vorbesc cu el, il incurajez sa mai ia inca o gura, fac miah miah la el de placere, mai iau si cate un varf de lingurita sa vada ca si mami manaca, asa ca banuiesc ca asa se exprima el ca ii place :)))))))))
poze
mirela0521 spune:
va rog sa imi scuzati ortografia... am mancat cateva litere pe ici pe colea. sunt tare obosita si chioara de atata citit si stat cu ochii in calc de cat am lucrat zilele trecute. pe maine...
poze
mirela0521 spune:
buna mamici si burtici pitestence! astazi e o zi superba de primavara
, asa ca vom scoate carutul la plimbare mai mult timp. pe mai tarziu...
poze
ank999 spune:
Lavinia multumim pt aprecieri!
Mirela felicitari! Se pare ca Rares s-a apucat de mancat daca a vazut ca mancarica nu mai e la discretie!
Carla este o dr. de la spitalul de oftalmologie, dar mie mi-a spus pediatrul totusi sa ma duc la bucuresti la clinica Oftapro ( e undeva pe Pache Protopopescu), ca el acolo si-a operat nepotica si a fost super multumit! Mai este si o dr. tot la oftalmologie care cica este f. buna, dar acum imi scapa numele.
Noi ne chinuim in continuare si cu un eritem fesier, asa ca dati-ne si noua retete!
Tamina, Alexuta, Ralu,Maya,Lavinia 
Gwendoline multa sanatate printesei si spor la treaba!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
lavyada spune:
Salutare mamicilor
. Am venit de afara si Ada inca doarme, am lasat-o in carucior ca sa nu o trezesc.Astazi i-am simtit lipsa ingerasului meu, asa mult mi-ar fi placut sa fie si ea cu noi in centru la porumbei. Toate visele pe care mi le facusem cu Iry se indeplinesc acum, rand pe rand, cu Ada.
lavyada