Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 22
ainia spune:
Anca daca vrei, caut reteta pe care mi-a scris-o dr. dermatolog si iti copiez aici compozitia!
???
Va pupam pe toate! Noi suntem raciti(copiii), gemenilor le curg nasucurile, iar Andrei are nasul infundat!![]()
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
lavyada spune:
Ma puteti ajuta si pe mine? Adei ii curge nasucul de cateva zile si se pare ca nu o rezolvam doar cu ser fiziologic.
lavyada
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by lavyada
Ma puteti ajuta si pe mine? Adei ii curge nasucul de cateva zile si se pare ca nu o rezolvam doar cu ser fiziologic.
lavyada
Noua ne-a dat vibrocil pentru nas...vezi daca merge.
Anca, stiu pe cineva care a avut aceeasi problema cu fata...aflu cu ce i-a dat si-ti spun.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Gwendoline spune:
Si Gwendoline ia curs nasucul timp de 2 saptamani i-am pus ser fiziologic,dar acum sa irautatit sunt verzi a afcut un tratamentcu Zinat si i_a trecut dar iarasi a inceput si nu mai vreau sa ii dau antibiotice,noi in Franta medici nu le dau doar daca este grav,asa ca ii dau Oscillococcinum sa vedem pana luni ce o sa fie daca nu vom merge la doctor sa vedem de ce nu_i trece.
Gwendoline
alexuta2005 spune:
Lavi daca mucisorii nu sunt verzui ca sa indice o infectie nu poti decat sa-i pui in nasuc ser fiziologic sau o alta solutie picaturi pt nas MARIMER, care contin apa de mare sterila, si sa o aspiri.Or sa treaca de la sine.Eu asa am facut cu Alexia si cam in 3 zile au trecut.
Uite aici picaturile cu apa de mare http://www.efarma.ro/products.php?id=780
Sanatate multa!
carla2005 spune:
Buna fetele, noi ieri am fost la tara si a fost suuuuper, va pun poze sa va distrati un pic!
Si noi vrem reteta pentru eritem ca nu ne trece cu bapanthen, din contra s-a extins si pe picioruse!
Okisoru curge in continuare, cand termin tratamentul poate tragem o fuga la buc la clinica recomandata de Anka!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
Anka999 m-am uitat pe site la oftapro si scrie ca pentru obstructie de canal se face anestezie totala!!! Daca ajungi inaintea mea acolo sa-mi spui cum a fost, eu am hotarat sa mai astept o luna poate trece cu masaj!
Am pus poze!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
ralu80 spune:
Pentru eritem unguent Panderm...am aflat de la o mamica, care a avut aceleasi probleme cu fetita.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
tanima_i2002 spune:
Salutare pitestence!
Sa va povestesc: ieri am fost la cumparaturi prin metro si am vazut un tatic cu o printesuca in carut si am tot admirat printesa prin magazin, o blonzica cu breton frumoasa foc (sa nu credeti acu' ca taticu era urat si de aia am admirat numai fata, dar mie numa' la copii imi sar ochii). Si m-am tot uitat la ea cum statea ea in carut si cum ii curgeau si mucisorii si la un moment dat aud vorbindu-se in franceza. Cand ma uit la mamica cine credeti ca era? Erau Dariana cu Gwendoline (si cu taticul bineinteles). Sa stici ca Gwendoline e frumoasa foc in poze dar in realitate si frumoasa rau rau de tot. O prichindica bloooonda si scumpica.
Si acum sa va spun cum am scapat de eritemul fesier noi (sper): l-am lasat in funduletul gol prin casa cat mai mult (asa ca sa vedeti saltea pisata si in patul meu si in patutul lui), i-am mai facut niste chilotei din scutece ca sa mai protejam si i-am dat pantalonasii peste, si chiar cat am stat prin casa i-am pus intai scutec de panza si apoi pampersul astfel incat sa nu mai stea pe piele direct asta. Si in 2 zile a facut aerul ce nu au facut 4 creme. Dr de familie ne-a dat o crema preparata pe care inca nu am gasit inca sa o facem la nici o farmacie, dar o sa o facem sa o avem in casa preventiv.
Eu sunt in priza ca in week-end cat e tati acasa e multa treaba: cumparaturi ptr o saptamana intreaga, curatenie (aspirat, spalat, sters praf, calcat), facut mancarica pentru 2-3 zile si muuuulte altele, inclusiviesit de 2 ori pe zi afara cu bebeluc. Asa ca de cand cu vremea asta de vara stam mai mult afara si mai putin pe net.
Ptr mucisori eu recomand spray-ul Humex, care la noi a facut minuni in toamna, dar ce este drept el era numai infundat in nasuc si nu avea secretie.
Acum va tzuc, merg la bucatare sa imi continui opera de arta, mancarica ptr seara ptr mami si tati.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni