Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Bine ai venit Lavinia!
Ce mica e lumea! Ma bucur sa te intalnesc aici!
Cunosc povestea ta si m-a impresionat tare mult.
Imi pare bine sa aud ca Ada e sanatoasa si tu esti bine!Ai trecut prin atatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Eu sunt convinsa ca Iry este bine acolo unde este ea acum, caci aici se chinuia foarte mult, nu mai puteam s-o vad chinuindu-se, mi se rupea sufletul.Eram egoista, o vroiam langa mine si nu ma gandeam ca ei nu-i este bine aici.In ultima luna ma rugam sa faca DD ce este mai bine pentru ea, sa n-o mai chinuie atata.

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Raluca dr Cretu are program asa : luni, miercuri si vineri este dupa-amiaza si marti si joi e dimineata. Eu am fost chiar azi dimineata pe la 9 jumatate cu Andrei ca are o infectie la o unghiuta si era libera. Oricum la ea nu e coada mai niciodata si ea e foarte draguta intotdeauna!
dimineata adica 7,00-14,00
dupa-amiaza adica 12,30-19,30
Am mai de mult timp programul ei, nici nu m-am mai uitat daca orele corespund. Ca nu mai o fi 7 si e 7,30 sau ca nu mai o fi 12,30 si e 13 ,in mare, insa, e acelasi. Oricum turele si le-a pastrat.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

cea mai mare durere este sa-ti vezi copilul chinuindu-se si tu sa nu poti face nimic, absolut nimic...Doi ani m-am culcat plangand si m-am trezit plangand. O s-o iubesc pe Iry toata viata, ea este mereu cu mine si sunt convinsa ca ea mi-a dat-o pe Ada. In fiecare zi ma rog pentru sanatate.

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by ainia

Raluca dr Cretu are program asa : luni, miercuri si vineri este dupa-amiaza si marti si joi e dimineata. Eu am fost chiar azi dimineata pe la 9 jumatate cu Andrei ca are o infectie la o unghiuta si era libera. Oricum la ea nu e coada mai niciodata si ea e foarte draguta intotdeauna!
dimineata adica 7,00-14,00
dupa-amiaza adica 12,30-19,30
Am mai de mult timp programul ei, nici nu m-am mai uitat daca orele corespund. Ca nu mai o fi 7 si e 7,30 sau ca nu mai o fi 12,30 si e 13 ,in mare, insa, e acelasi. Oricum turele si le-a pastrat.

mersi, mergem si noi maine.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor aveti niste bebici superbi,v-am vizionat pozele. Sper sa invat si eu sa manevrez pozele, caci deocamdata sunt si sa va pot arata si eu printesa mea.

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Da,Lavinia astept poze cu tine si cu printesa.
Pe tine nu te-am mai vazut de cand eram gravida parca...a trecut o groaza de vreme ca am si uitat de cand.

Mergi la inceput

Va pupam dulce,noi v-am mai vazut prin oras.

lavyada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

Lavinia, cred ca ne cunoastem, dc nu suntem si colege de servici.. si iti cunosc povestea, ma bucur ca ai o fetitza sanatoasa, meritai dupa atata suferintza.. DD are El un plan pentru tine, iti ia pe o parte iti da pe alta..
Si eu am o fetitza pe care o iubesc mai mult decat orice pe lume, nu stiu cum as supravietzui dc ar patzi ceva.

pupici de la noi pentru voi..

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Vad ca s au intamplat forte multe pe aici de cand n_am mai intrat!
Bun venit !!
Eu m_am mutat gata .Un dezastru in timpul celor doua zile,nu era nimica gata o mizerie ,calorifere care curg,,si multe altele,ma rog sun toate rezolvate dar de 2 nopti nu dorm ,prima noapte greu cu patu si mi_a fost un frig de numa, a 2 noapte Gwendoline nu vrea sa doarma,din ora in ora se trezea.Iar e bolnava ia inceput nasucu sa curga (verde),nu stiu ce sa ma fac,sa intors doar de 2 zile la gradi si iarasi a inceput.Gata m-am decis nu o mai duc o tin acasa.

Esti foarte puternica Lavyda,eu nu stiu ce asi face daca s_ar intampla ceva cu fetita mea,dar sa sti ca Dumnezeu are grija de ea acum!

Bun eu va pup dulce pe toate !!

Gwendoline

Mergi la inceput