Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

ainia nu cred ca e cazul nostru, ea mananca la 5 ore. Mai mult de atat nu pot sa-i raresc mesele, ca ea se culca la 8.30 si se trezeste la 8(prima masa o ia in somn pe la 5). Ce ma uimeste este ca la inceputul diversificarii, deschidea gura si chiar imi conducea lingurita la gura, dar de vreo 2 luni parca mananca in sictir...nu mereu, recunosc.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Dintisori are? In legatura cu mesele parerea mea e ca sunt super ok!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

2 dintzisori...cu atat ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate mamicile si bb!
Carla si noi avem canalul infundat la ochiul stang, asa ca am fost la doctor (Marion Martin si Suslanescu). Prima mi-a zis ca interventia dureaza 30 sec si n-a zis nimic de nici o anestezie, azi la 4 mergem sa mai vorbim cu ea! Masajul nu a dat nici un rezultat la noi in 3 luni. In plus la ochisor s-a dezvoltat un stafilococ auriu! Sa vad ce vom face!
Mai nou, de 2 zile avem o iritatie in jurul funduletului care avanseaza , desi am dat cu bephanten, cutaden, unguent cu galbenele, am schimbat scutecul de 10 ori pe zi si de fiecare data am spalat-o!
Imi vine sa ma impusc!
Nu stiu ce sa mai fac!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lavinia si Ada bine ati venit! Sa povestesti si fetelor patania ta! Pletea era doctorul?
Trebuie sa stie toate pitestencele sa se fereasca!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Eu si Ada va pupam dulce. Eu as povesti, dar sper sa nu va plictisesc. AM UN INGERAS, IRINA ,CARE A PLECAT LA DOAMNE-DOAMNE. Mie foarte dor de ea si de aceea spun ca in Ada sunt doi copii, ea trebuie sa faca totul de doua ori, caci surioara ei desi avea doi anisori cand a plecat de la noi, nu mergea, nu vorbea....Desi am avut-o pe Iry pentru mine tot ce face Ada e nou, caci sincer eu ma bucuram si pentru ca Iry isi misca o mana sau pentru simplul fapt ca clipea.

lavyada

Mergi la inceput

Anca multumesc frumos! si noi am avut probleme cu un eritem fesier muuuult timp.Ma disperase! Nu mai stiam cu ce sa dau! Neopreol, nidoflor, bepanthen, baneocin, triderm, crema de galbenele, alta crema din plante. Dadeam cu unguentul, parea ca dispare, apoi aparea din nou...Facuse Tea rana! Si...m-am dus la dermatologie la dr Cretu si mi-a dat un preparat cu nistatin si altele si i-a disparut in sfarsit! Si mi-a mai zis sa o spal la fundulet cu apa, fara sapun, si sa o clatesc cu apa in care sa pun bicarbonat. Daca vrei iti scriu compozitia preparatului sa il faci tu la o farmacie sau te duci tu la pediatrie (iti spun programul doctoritei).

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Doamne, Lavinia, ce spui tu!!! Dumnezeu s-o odihneasca! Doamne, Doamne!Ce greu cred ca iti poate fi! Sa fii puternica pentru Ada si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere!

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Lavinia spune-mi si mie te rog, programul dr. Cretu, am trimitere pentru Riana...ea are o iritatie la gurita, care se incapataneaza sa treaca.

Mergi la inceput

lavy ce cruda e viata...nu-mi pot imagina ce este in sufletul vostru.

Mergi la inceput