Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

tamina ti-am dat un PM

Mirela + Rares (19 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu nu pot sa le vad pe alea de la baby care

Mirela + Rares (19 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Casiana, pai tu ai tarie cu Alexia. Si eu am fost si inca mai sunt, torturata de maica-mea cu mancarea, ma uit la mine si vad ca incep sa seman cu ea. Am tot zis ca trebuie sa aplic si eu tratamentul acesta cu Riana, dar ea nu cere de mancare de obicei...asa ca daca ii dau cat vrea ea si nu insist, nu mananca mai mult la masa urmatoare. Nici acum nu am reusit sa-i inlocuiesc o masa, ii dau completare lapte. Problema mea cu ea este ca nu deschide gura decat cat sa soarba, asa ca trebuie sa-i fac piureul mai subtire, consistenta fructelor de la borcan, si nu stiu ce o sa ma fac cu ea mai incolo. Am inceput sa-i dau sa roada la biscuite, poate se obisnuieste sa mestece, si va manca mai gros. Dar nu stiu cum sa o fac sa deschida gura. Poate aveti vreo idee fetelor, nu de alta dar ma vad plecand cu blenderul dupa mine mult timp de aci inainte.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ralu pai noi am ales o solutie cam scumpa pt. a renuntat la blender.
Cand Alexia avea 8 luni, afara era vara erau caldurile acelea nasoale si pur si simplu nu mai faceam fata: gatit, scos copilul afara si toate celelalte activitati.De gatit nu puteam gati ziua ca era prea cald ,aveam in casa 40 de grade..asa ca am trecut la borcanase.
Mancarea la borcan hipp are de la 8 luni niste cubulete mici de tot de cartof, un pic mai mari ca bobul de orez, care stimuleaza copilul sa mestece.Si asa a invatat Alexia.Treptat cand ii mai faceam mancare in casa i-o mai pasam cu furculita, mai lasam si bucatele mai mari si asa a invatat.
Cand Alexia a implinit 10 luni am fost la mare.Am avut numai mancare la borcanas si nu a avut nici o problema.
E drept ca mancarea la borcanase si ma refer la cea biologica e foarte scumpa dar e sanatoasa.Speram ca acum ca suntem membri UE scad preturile si o sa fie si borcanele astea mai ieftine.Am observat in Kaufland raftul jumatate, cred ca asteapta sa se termine stocul sa le aduca pe pret nou, fara taxe.
Acum rar mai cumpar un borcan ca sa-l am in frigider in caz de nevoie.Alexia mananca ce mancam si noi(gatesc mai dietetic) numai mancare cu carne de porc, fasole boabe sau varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Si eu am tendinta de a o obliga sa manance si am si eu inpresia ca o vad pe maicamea in mine,si nu_mi place !Am fost obligata sa mananc si chear batuta pana nu terminam tot din farfurie si din cauza asta eu nu oblig sa manance.Nu vrea ?Bine inseamna ca nu_i foame!Noi am invatat sa mancam cu bucatele tot cu borcanase,sunt moi si poate sa le mestece mai usor.

Gwendoline

Mergi la inceput

Multumesc.Inteleg ce spuneti, nu mi-ar fi greu sa ii zobesc cu furculita, dar nu deschide gura ca sa-i bag lingurita. Cat despre borcane, nu e nici o problema, ii mai cumpar si eu, ca sa vad ce-i place si apoi sa fac eu.Cred ca voi aplica metoda infometat si dat sa manance ce-i place dar nu pasat subtire. Sa vad daca da rezultat asa.

Raluca si pui mic Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Buna fetelor.Sunt o mamica a unei fetite de 4 luni si jumatate, Andrada Ioana si ne-am hotarat sa intram si noi in clubul vostru, ne primiti? Daca da sa va spunem cateva date despre noi: Ne-am nascut in Bucuresti pe 24 octombrie 2006, prin cezariana, cu 2.950 kg si 49 cm. In prezent avem 6.700 kg. si 62 cm. Ada,asa este alintata, este o fetita cuminte, vioaie si cel mai important sanatoasa. Ne confruntam si noi cu probleme specifice varstei,ca si voi, dragi mamici.

lavyada

Mergi la inceput

Bine ati venit lavyada si Ada.

Raluca si pui mic Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

lavyada bine ai venit !!! Se mareste gasca noastra super!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

raluca si eu am avut aceeasi problema cu Rares. Nu deschidea gurita exact cum spui tu si parea sa nu-i fie foame deloc. Apoi i-au iesit dintisorii (are 4 acum) si si-a revenit. Asta m-a facut sa cred ca i s-a tras de la dintisori. Iesirea dintilor poate influenta pofta de mancare, somnul, scaunele copilului...Stii tu...
Sau poate mananca prea des si trebuie sa-i raresti un picut mesele...La ce ore si ce mananca Riana?

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput