Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela povesteste-mi si mie cum ai facut cu sucurile si cam care au fost etapele de trecere la diversificare.
Eu am incercat sa-i dau suc de morcov, dar nu ii place.
Lapte praf papam Nan!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ma inscriu si eu cu Anamaria: 3 noiembrie 2006, 4030gr si 53cm. Acum la 3 luni si 3 saptamani avem 7400gr, cam mult dar asta e.
Am inceput sa-i dau supica, poate o sa ia mai putin in greutate, nu vreau copil obez. Deocamdata numai zeama de la supa, dupa ce termin cu introdusul legumelor o sa i le pasez si i le dau ca piure.
Tanima ce mai faceti, nu te-am mai prins online.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Maya bine ai venit, scuze dar uitasem de tine. Chiar ma gandeam azi cine ar mai trebui trecut in listuta. Ma bucur ca ne strangem aici mamicutzele. Noi suntem asa pe fuga ca uneori intru pe net dar nu prea mai intru pe mess ca nu prea apuc, sau daca intru oricum calculatorul sta deschis cam toata ziua dar eu poate sunt chiar si afara. Noi suntem tare plimbareti, facem 2 iesiri pe zi, una la pranz de 2-3 ore alta pe seara de 1 ora, acum cu fizioterapia nu prea mai avem program. Si lasa fata sa manance ca slabeste ea cand o merge in picioare. Sa nu fie prea inalta ca Rares e mai scundac si nu se potrivesc. Dar de ce ai trecut la supite deja, nu mai papati lapte? Eu zic ca e cam devreme.
Anca cel putin la tone la 2 luni? Mai lasa fata sa pape laptic, chiar daca e formula. Are timp toata viata sa pape si mancarica. Fac acum completari in listutza.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Am facutt vaccinul si a marait doar de 2 ori la sfarsit! Acum face nani si sper sa nu aiba nici un fel de reactie.
fetelor povestiti-mi si mie cu diversificarea ce , cum, cand. Noi saptamana viitoare facem 3 luni, am schimbat deja un dr. si toti ne-au sfatuit ca de la 2 luni - 21/2 sa incepem cu sucurile.
In greutate am luat cca 800 gr /luna, asa ca la 21/2 luni aveam 5200, dar 64 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Buna. Ne primiti si pe noi?
Raluca cu pui mic Riana, 2 iulie 2006, 2900 gr, 51 cm la nastere.
Acum avem 7800 gr si 71 cm.

Mergi la inceput

Ralu bine ai venit. Te-am trecut in listuta. Mai multe despre voi? Noi celelalte ne cunostem mai binisor de cand eram burticute. Sau poate te cunoastem si pe tine si am eu un lapsus acum?
Anca sa o urmaresti pe bebeilna vreo cateva zile cum misca piciorul in care i s-a facut vaccinul. Eu sunt patita. Nu mai misca piciorul bine de la vaccinul de 2 luni. Asa ca sunt tare stresata cu vaccinurile astea si mai ales cu cine le face.

poze
Botez

Mergi la inceput

Nu ma stiti prea bine. Am scris doar de cateva ori la Odisee la burtici din Pitesti. Nu stiu ce sa va povestesc despre noi...avem 2 dintzi, zburam toata ziua pe burta, ne-am ridicat in picioare in patut, incercam sa ne prindem cum e cu mersul de-a busilea, momentan ne iese doar inapoi, ca doar suntem racusor, si bineinteles ne chinuim cu masa. Avem si poze, nu foarte noi, trebuie reactualizat albumul.

Poze Riana

Raluca si pui mic Riana (2 iuli 2006)

Mergi la inceput

Tamina noi am facut vaccinul de cumparat si l-am facut in fundulet Pana acum nu am avut nici o problema.
.
Raluca bine ai venit!
Riana este o printesa tare frumoasa!
De unde ati luat locul de joaca si cu cat?

Mergi la inceput

Anca, l-a primit cadou de Craciun de la nasi. Este luat din Carrefour si a fost in jur de 1 milion. Multumim pentru aprecieri.

Poze Riana

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Raluca am admirat si eu covorasul de joaca al Rianei. Si noi am vrut sa ii cumparam lui Rares dar nu am ajuns in Bucuresti si pe la noi nu am gasit. Acum cred ca si daca as gasi nu i-as mai lua ca a crescut si nu mai are stare si nu stiu cat i-ar mai placea sa se joace in el, desi cine stie... Mai si ce mamica frunoasa....Iar bebelina...nu mai spun!

poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput