Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Lavinia, spor la cumparaturi!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Erica,merci!

Avem o problema.Menajera noastra nu se simte bine,o doare in zona abdomenului,in partea dreapta.I-am dat 2 Panadoale,durerea a mai trecut.Apoi am stat si m-am gandit mai bine,am tras cuvintele cu clestele din gura ei si a zis ca doare acolo cam o data pe luna,apare durerea,care este mare a zis si apoi dupa cateva ore dispare.Daca nu o vedea jupanul ca se tine de partea dreapta si nu o intreba ce are,nu ne zicea!Am dus-o la spital in noaptea asta,un doctor cel putin suspect(in spital nu era nimeni,decat unul la biroul de la intrare care fuma si bea cafea si vorbea la telefon cu o femeie care tipa,de auzeam si eu ce zice) si care a zis ca e posibil sa fie apendicita(dar a precizat ca e "a big question mark about the apendics") sau colita.I-a facut o injectie cu antispastic si asta e.Daca durerea persista sau devine si mai severa sa o ducem sa faca teste de sange si eventual operatie.Cum noi trebuie sa plecam de dimineata...nu stiu ce o sa facem.Jupanul nu mai vrea sa plece si pe buna dreptate,nu putem sa o lasam asa singura(desi o lasam la o prietena buna)prin spitale in caz ca e vorba de apendice.Asa ca sunt intr-o mare dilema,i-am spus menajerei si am insistat sa ma trezeasca din somn daca o doare ceva sau daca durerea persista.Am fost s-o verific acum juma de ora,adormise.

Nu mai zic ca mor de draci,doctorul ala m-a calcat pe nervi,practic m-a abuzat verbal si cu bona s-a purtat urat.Jupanul a ramas acasa cu Natalia ca era foarte obosit si noi am mers cu o prietena la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://s171.photobucket.com/albums/u309/tuty30/

Exemplu de cum se face pipi la lighean ;)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

felicitari,tomasa,pt noua sarcina....mi se umezesc ochii de cate ori citesc o veste din asta,sper sa ma ajute dumnezeu sa ma mai pot bucura si eu de inca un copil....din pacate,nu e asa simplu...chiar ma gandeam ca majoritatea dintre noi,mamicile de ianuarie februarie,au deja al doilea bebe,sau sunt insarcinate sau daca nu,isi doresc asta...si constat cu uimire,pt ca in ult tp,pe ce mamica intreb daca si mai doreste un al doilea copil,toate imi spun ca nu,ca le ajunge unul,ca de abia il cresc pe asta,etc...si toata lumea ma priveste ca pe o ciudata,ca desi am facut 300inj pe tp sarcinii si am stat numai in spital si in pat,iar cu cris nu m a ajutat nimeni,totusi,eu imi mai doresc un copil...sicer,eu mi as mai dori si 2,dar sunt realista.....cris acum plange ca l a certat taica su si ca sa l bag in seama,spune//mami,doae buta//adica//mami,ma doare burta//in ult tp cum il apostrofam,cum plange si ne arata o buba imaginara la mana....e ciudat cum speculeaza,desi are doar 2 ani....nu vrea sub nicio forma sa l imbracam sa mergem afara,desi afara ii place f mult....dar cand e vb de imbracat,plange pana termin sa l imbrac....am adoptat toate tacticile posibile,m am facut inclusiv ca plec si l las singur in casa,incepea sa planga f tare cand ma vedea ca inchid usa,dar cand ma intorceam,tot nu voia sa vina sa l imbrac....e un adevarat stres pana l imbrac....in rest,ma mir si eu ca a trecut iarna fara nicio raceala,doar un curs de nas,asa,minor....a invatat sa numere pana la 5 si poezia cu/tica,tica//,dar daca nu l cunosti,nu intelegi ce spune,pt ca nu pronunta toate cuvintele bine.poezia suna cam asa//tica,tica//tut mimica//cat pica//toata carea//dus coaa//buta goaa//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ubi, din cate femei balante am cunoscut eu, toate mi s-au parut feminine si cu mult farmec. Barbati insa chiar nu cunosc, asa ca n-am nici o parere despre ei. In principiu stiu insa ca e o zodie buna atat pt. femei cat si pt. barbati. Ramane de vazut ce este bebelusul meu si sigur va voi povesti eu si ce fire are .
Mona, eu ti-am citit povestea la nasteri. Sincer, eu personal, desi nu sunt medic, am un dubiu in privinta diagnosticului tau. Poate ar fi bine ca in primul rand sa-ti refaci analizele de sange in cateva alte clinici. Ginecologul meu zice ca Uscateasca de la Fundeni de exemeplu le spune aproape tuturor ca au probleme de hipercoagulabilitate. Doamne ajuta sa am dreptate si sa nu fie cazul sa mai faci tratamentul ala atat de scump si chinuitor!
Eu iti multumesc din suflet pt. felicitari si cuvintele frumoase. In jurul nostru aproape toata lumea are mai multi copii sau macar si-i doreste, dar mie sincer putin imi pasa, putea sa n-aiba nimeni ca eu tot ii faceam. Eu nu ma iau niciodata dupa "gura lumii", nu pun nici un pret pe ea si incerc sa fac in asa fel incat sa nu ma afecteze chiar deloc ce-mi ajunge la urechi. Atata timp cat nu mi-i cresc ei n-au de ce sa-si dea cu parerea, iar daca ma privesc ca pe o ciudata...nu e nici o paguba! "Binevoitori" care sa te judece se gasesc oricum intotdeauna.
Si noi tot trei copii ne dorim si cu ajutorul Domnului sper sa-i facem si sa fie sanatosi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona sa stii ca si puiul meu arata din cand in cand ca il doare ceva ca sa il bagi in seama.. Asta mai ales din cauza maica-mii care face din tantar armasar. Imi tot arata de ceva vreme ca il doare capul... Singura chestie care nu m-a ingrijorat a fost ca imi arata o secunda si apoi veselie mare, pentru ca evident ii dadeam atentie. Acum a vazut ca nu mai are succes si pune mana la cap si zice "nu e".. adica nu are febra... Dar asta e numai un exemplu, dar ne arata o bubita milimetrica de la mana, o unghie de la picior... La un moment dat chiar m-am suparata pe mama ca am venit acasa si era foarte suparata ca arata copilul ceva la subrat si zice il doare... Cand l-am dezbracat am vazut ca maieul ii facuse o urma pe piele... Totul e sa nu dai nici mare importanta...
Iar apropo de copil sa stii ca si eu traiesc o mare durere legata de faptul ca ar fi riscant.. Poate ar trebui sa mai vad inca un doctor si sa nu iau asa usor decizia... Desi am tot citit despre afectiunea asta a mea si vesti bune nu prea sunt e nicaieri.

Crinuta culmea e ca colega mea nici nu a stat acasa cu copilu, ea a lucrat, doar ca nu a vrut sa aiba altfel de viata personala si acum, e tare greu sa o ia de la 0. Iar cu statul acasa si eu cred ca poti sa gasesti placeri si lucruri bune.. mai ales daca ai ajutoare ai si timp pentru tine. Se poate la serviciu sa fie mult mai naspa. Eu pot sa-ti spun ca primul an din viata copilului a fost si cel mai frumos din viata mea cand am stat acasa cu el.. Numai ca eram in afara societatii... asa ma simteam eu... iar asta depinde de fiecare mama...nu toata lumea simte la fel.Iar serviciul meu e unul lejer si nu imi pare rau ca m-am intors.

Lavinia sanatate menajerei si sa rezolvati problema cat mai usor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Exact asa este Ana Maria, nu toate suntem la fel, de aceea nici nu trebuie sa ne raportam unele la altele, ca ce ii merge uneia, nu e valabil pentru alta.
Eu stiu cum sunt eu, ce simt eu, ce doresc eu si asta e.

Sirimie, ce as veni si eu la New York....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru urari

Vladut al meu e bolnav, a facut febra simbata seara si ieri, e miriit si suparacios. O prietena doctorita l-a consultat si a spus ca are amigdalita, si sa ii dau Penicilina V de miine. Prietena mea nu e doctorita de copii, si as avea o intrebare, se da Penicilina V la copii? Mie doctorii astia de copii la care am fost, nu mi-a dat nici unul penicilina V..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

simona, multa sanatate!
eu cind am fost mica am luat multa penicilina V, care imi aduc aminte ca e penicilina neinjectabila.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ce e cu linistea asta pe aici? Unde sunteti, fetelor?
Simona, sanatate lui Vladutz! Si lui M a inceput sa-i curga nasul. Parca e un facut, cum vine week-end si iesim cu puiul afara, cum avem necazuri pe urma. Mititelul era asa dornic sa-l scoatem in parc la utza-utza. L-am imbracat mai gros, dar tot a racit un pic, asa ca l-am trecut pe Calpol de aseara.
Simona, te rog spune-mi si mie in cat timp ai obtinut viza pt State? E prima ta iesire acolo? Va pleca si sotul meu, dar in aprilie.
Patricia, sper ca Reb e mai bine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput