Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 9
aiska spune:
Zouzounaki multumesc pentru raspuns.Si la noi se gasesc cerealele Fitness.
Auzisem ca in timpul tratamentelor hormonale trebuie sa mincam sanatos si sa ne alimentam suficient si rational.Dupa FIV finlandezii recomanda sucul de grepfruit ca sa se fixeze mai bine embrionul si o alimentatie bogata in grasimi saturate,proteine,legume si fructe.Mai putin indicate ar fi carbohidratii.
Gusta si eu sint curioasa ce imi arata cintarul dupa terminarea uratilor, mai ales fiindca astazi e prima zi cind stagnez desi nu am facut nici o modificare de dieta sau de program de viata zilnic.Iti doresc sa vezi maine minus la cintar!
Chiara2005 la tine cit a durat perioada de stagnare si ce dieta urmezi? Felicitari pentru kg in minus,esti foarte eficienta!
Eunice78 finlandezii ca si nemtii sint mari consumatori de crenvusti si cind eram gravida am fost atentionate asupra substantelor nocive continute in crenvusti.Cind am citit despre treaba asta nu m-am mai atins de ei.Te-am vazut si la dieta mamicilor si iti urez succes la slabit!
Sa auzim de kilograme pierdute cit mai multe!
(la mine astazi e prima zi cind stagnez din cele 7 de cind am inceput dieta
)
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
aiska spune:
De suparare ca am stagnat astazi m-am ambitionat si mai si.
In concluzie m-am decis sa maninc astazi doar o data pe zi la orele 14 si am consumat doar 2 pesmeti de secara cu brinza de vaci, jumatate de portocala,1 foaie de salata verde si un sfert de rosie cruda.Daca stagnez si maine ma apuc de sport.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
gusta spune:
Buna.
Aiska eu zic sa nu fii asa drastiga ca ai slabit foarte bine pentru prima saptamana.Eu zic sa astpti sa treaca urati si sa vezi atunci cat ai .Ca la fel a fost si la mine si acuma ma simt mai desumflata.
Eu sunt aici cu voi si diseara merg intr-o vizita in care am sa cer numai o cafea sa vezi atunci ce priviri o sa mi se aplice
.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Luna75 spune:
Aiska,daca toate am fi ambitioase ca tine nu ar mai exista grasute in lume.Felicitari.Intr-adevar cu prima dieta se slabeste cel mai usor,dupa care din ce in ce mai greu .
Azi a fost ultima zi de dezintoxicare insa vazand dieta mamicilor mi-am zis sa continui cu ele caci oricum am nevoie de o perioada de tranzitie la mancarea normala.
Moira,ai auzit cumva de firma Ortis din Belgia?De la ei am folosit un produs de purificare Detox Plan care promitea o dezintoxicare rapida in 10 zile.Recent am terminat flaconul insa nu am simtit nimic deosebit.Se pare ca pe piata europeana produsul respectiv se numeste Tonidraine.
Chiara2005,in cazul tau felicitarile nu sunt de ajuns aproape 10 kg.in doua luni.Cat mai ai pana la terminarea dietei?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pisimuky spune:
fetelor ! Sunt din nou mamica si din moment ce nu alaptez, bineinteles ca vreau sa slabesc. Am 1,55 si 54 de kg ( acum ) si vreau sa ajung la 44. N-am mai participat niciodata la un grup de slabire si v-as ruga, pe cele in cunostinta de cauza, sa-mi spuneti cum se procedeaza, la cine dam raportul... M-ar interesa, de asemenea, care e reteta de slabit a la Catalin Crisan. Fac zilnic 150 de abdomene si cateodata ( cand mai apuc 20 de minute de bicicleta si 10 min. de tras de fiare ). Am slabit intr-o luna 1 kg. Chestia e ca n-am renuntat inca la paine definitiv ( desi e din cea integrala, inca mai ciugulesc- a se citi "trisez" dar sper sa ma las si de sportul asta. Va doresc succes tuturor !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Moira spune:
Buna fetelor,
Luna75, nu am auzit de produsul acela, insa ma pot interesa la farmacie. A dat rezultatele asteptate? Aici vad ca sunt o multime de produse de dezintoxicare a organismului si de slabire.
Pisimuki, spor la slabit!!!!
Chiara, bravo, e bine sa avem un exemplu ca se poat!!! La fel si Aiska!!!
Eu nu am ce sa raportez inca. Mai am trei zile de antibiotice si tratament si intru si eu in joc, adica incep un nou regim. A cata oara insa?
Pupici si bafta.
Moira
gusta spune:
Buna dmineata .
m-am cantarit si am 74,5kg sunt multumita dar astazi voi merge sa cumpar baterii noi la cantar ca nu imi convine cum merge.2kg pe saptamana eu zic ca e bine tinand cont si perioada cand am inceput cura .Sper saptamana viitoare sa fie la fel si sunt super multumita de mine.
Tin si eu dieta mamicilor si vad ca la mine da rezultate si merg in continuare cu ea.
pup fetele si la cat mai putine kg.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Luna75 spune:
pisimuky,bine ai venit la noi si mult spor la slabit
Te trec chiar acum pe lista noastra.Bine ca reusesti sa iti faci timp pentru sport
Moira,din pacate nu am simtit nimic deosebit de aceea am intrebat daca stii de el.
gusta,
felicitari pentru kg.pierdute in timp scurt
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ellej spune:
Eu am aceeasi greutate, 59; simt s-ar putea sa mai stau ceva timp la greutatea asta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, eu am avut un wek dezastruos

Dimineata m-am cantarit si aveam 84.8 kile.Nu e mult, dar tot e ceva, dupa un wek in care nu prea am avut timp sa manac si bine.Am mancat ce am apucat

va doresc o saptamana frumoasa tuturor