Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 8
Marilena12 spune:

Am 68 de kg in sfarsit!!! Dar sunt destul de lesinata...
, sper sa mearga bine toata saptamana si sa mai dau jos ceva. Si mai sper sa nu-mi creasca urechi de iepure de la atata iarba si morcovi.
VREAU FLORICICA!!!
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Bravo Aiska ai slabit ff frumos. Eu inainte de CM cantaresc mai mult si mi+e foame rau. ai grija cu raceala.
Eu ieri m-am cam porcit, am mancat asa: 2 cremvursti, 2 mere, o portocala, un bol ciorba de salata si loboda, un peste mic uscat si afumat
, un iaurt mare si unul mic. Dar imi era o foame ..ameteam rau. In plus am baut 2 l apa, 1l ceai chimen si anason, fara zahar, o cafea mare cu lapte. Am facut 40 min pilates si am mers 7 etaje cu bb in brate de doua ori.
Dar ma simt mai usurica. Totusi de trei zile nu am mai vazut paine, unt si alte cele care imi plac mie.
Luna 75 imi pare bine ca nu "ne-ai dezertat"!
Spor la SLABIT!
Moira spune:
Buna fetelor,
Luna75, nu stiu denumirea in engleza, insa ce am gasit in romaba si in franceza:
Creson
Nume latin : Nasturtium officinale
(Sissymbrium nasturtium)
Familia : Cruciferae (Brassicacae)
Date generale :
Planta erbacee perena, īntālnita īn locuri cu multa umiditate; este cunoscuta din antichitate ca planta condiment si ca planta medicinala
http://www.linternaute.com/femmes/cuisine/encyclopedie/fiche_composant/27/cresson.shtml
Ideea este ca sunt mai multe tipuri de creson, trebuie gasit acela utilizat in bucatarie, cel comestibil.
Aici in Belgia se foloseste la orice tip de mancare, are calitati anticancerigene si anti boli cardiovasculare.
Eu stagnez la 54 kg, deci nici un sus, nici in jos. Astept sa ma fac bine ca sa o iau de la capat, ca e PRIMAVARA!!!!
Marilena12, felicitari!!!
Eunice78, cateodata, mai simtim si noi nevoia de a manca si manacaruri interzise in dieta. Asta este, suntem oameni. Iar pofta asta se accentueaza inainte de CM, cel putin asa este la mine.
Bafta multa!!!
Moira
Luna75 spune:
Moira,multumesc pentru informatii.Daca dau de ea o sa iti dau de veste
Marilena,felicitari si la cat mai multe kg.pierdute
Spor la salbit la toata lumea.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Bfly spune:
Multumesc, Luna!
Acum am 73 kg si as vrea deocamdata sa ajung la 68 in urmatoarele 5 saptamani cat dureaza concursul, dar targetul final ar fi 60 kg.
Spor la slabit pt toata lumea! ![]()
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
aiska spune:
Ieri seara mi-au venit uratii pentru prima oara de la nastere si de dimineata aveam doar 500g minus.
Asadar am 3500g mai putin decit luni la inceputul dietei.Tot mai sper ca pina luni pe 5 martie sa am - 4kg daca se poate in ciuda rusilor si a racelii mele.
Luna poate ca am pierdut mai usor din greutate fiind si prima cura de slabire pe care o incerc vreodata?Imi mai adaugi 2 
cind ai timp, te rog frumos?
Sint sigura ca vei vedea probabil foarte curind si rezultatele la kilograme, fiindca din umbra am citit un pic la dezintoxicare.![]()
Moira ce bine ca la voi e primavara si cu forte noi vei incerca sa scada kg!
La noi daca iti spun, zapada este inca de cel putin 50-60 de cm si se topeste de obicei pe la sfirsitul lui aprilie!
Da, am dat eu jos asa cum imi propusesem, insa presupun ca cel mai greu va fi cu mentinerea dupa ce imi ating obiectivul.
Marilena12 felicitari pentru floricica bine meritata!
Eunice dupa parerea mea dieta ta este foarte ok si nu ai mincat prea mult, cu exceptia crenvustilor care cel putin aici in Finlanda sint o sursa ascunsa de grasimi animale nesaturate si aditivi alimentari, fie ei si din curcan sau pui.
Eu am mai zis si la fetele de la Odisee ca sint mereu pe invers cu toate si de exemplu exemplu, ieri inaintea uratilor pierdusem 1 kg in loc sa stagnez sau sa cintaresc mai mult.Nu stiu ce sa mai gindesc, zau asa!
Ieri si azi m-am hotarit sa maninc acelasi lucru si anume:
Dimineata:
-o portocala
-un ceai de afine
Dejun:
-salata de ton care contine 1/2 rosie, citeva masline si 1/2 castravete
-ceai de zmeura
Seara:
-2 felioare de pesmeti de secara cu sunca de curcan
-ceai de zmeura
Un weekend frumos tuturor si sper sa fim cuminti sa rezistam tentatiilor alimentare de sfirsit de saptamina!![]()

Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
eunice78 spune:
Aiska multzumesc ca m-ai atentionat cu crenvustii. Nu mai mananc!
Felicitari celor care au slabit!
zouzounaki spune:
Aiskacerealele cred ca sint din griu...sint cereale speciale pt slabit..FITNESS 1% fat...dar nu maninc numai cereale...azi de ex am papat doar o salata mare verde si acuma seara un frigarui de pui cu rosii...mai incolo daca mi-e foame am sa pap un bol k cereale cu lapte 1.5%grasime...maine dimineata ma cintaresc din nou..deocamdata am stagnat la 65 de kg...dar vad ca imediat ce dau jos un kg stagnez citeva zile,dupa care dau jos inca unul...sper ca intr-o luna sa dau ceva jos...oare pe perioada stimularii cu fiv e ok daca maninc ca si acum??oare stilul acesta de a minca ma va ajuta sa nu ma ingras de la hormoni???stie careva???succes fetelor pe mai departe
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
gusta spune:
Buna dimineta.
Eu sunt in continuare pe baricade cu dieta numai ca am schimbat-o.Pe cantar am sa ma urc maine dar tot cred ca nu va fi adevarat ca sunt cu urati pe cap si ma simt si umflata.
Spor in continuare la slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta