Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 10
pisimuky spune:
Luna draga,
te rog din suflet sa faci modificarile de rigoare in listutza cu pricina - vreau sa slabesc, nu sa ma ingras !!! Vreau sa ajung la 44 kg , nu la 56 ! Multumesc. Pupici !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
aiska spune:
Pisimuky bine ai sosit la noi si la multe kg. minus! Wow, 150 de abdomene zilnic e ceva, nu gluma! Bravo!
Gusta ai un rezultat excelent dupa atit de putin timp!Felicitari!

Recunosc,am tras cu ochiul un pic si la dieta mamicilor si la alte diete de pe DC pentru ca nu stiu inca ce alimentatie de mentinere imi voi stabili, in caz ca saptamina aceasta imi ating obiectivul.Deocamdata Montignac mi se pare cea mai simpla, dar mai cercetez terenul.![]()
Moira insanatosire cit mai rapida!
Vad ca eu am terminat-o cu raceala dar a preluat-o din nefericire sotul.
Luna75 multumesc frumos pentru floricele.Ori de cite ori am pofta de ceva ma gindesc la voi toate si la
,altfel as fi stat mai prost cu ambitia.
Fetelor, am o intrebare mai delicata: m-oi fi anemiat sau dereglat cumva hormonal de la dieta prea drastica?Intreb pentru ca singerez mult mai mult ca de obicei la aceasta menstruatie.Sau poate si fiindca este primul ciclu dupa nastere?
Aici la doctor nu pot suna decit cu programare prealabila si dureaza cel putin 2 zile pina ma primeste.
Iata si raportul:
De dimineata am constatat 500g in minus, deci 4 kg date jos in 8 zile.Sa vedem cum ma mentin daca imi ating obiectivul la sfirsitul acestei saptamini.Abia astept sa primesc inca o floricica sa ma ambitionez si sa o tin tot cu dieta asta pina duminica pe 11.03!![]()
Meniul astazi:
Mic dejun:
-ceai de musetel
-un mar
Dejun:
-salata de pui
-ceai de macese
Cina:(peste 2 ore)
-ceai de fructe de padure
-2 pesmeti de secara cu brinza de vaci degresata
-1 kiwi
Va 
si mult succes la slabit tuturor ambitioaselor!
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
Bfly spune:
Am vazut ca apar si eu in listutza!
Multumesc Luna! 
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
pisimuky spune:
Fetelor cucuietelor, cine-mi da si mie "reteta de slabit" a lui Catalin Crisan ? Astept...Va multumesc. Pupici.
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
dulcetica spune:
Am 54.5kg si sper sa scad in continuare.In seara asta voi face exercitii ca sa impulsionez.Va salut pe toate si va pup!
Marilena12 spune:
Aiska, si eu am patit la fel la prima menstra dupa nastere, dureaza maxim 2,3 luni si revii la cum erai inainte. ![]()
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
aiska spune:
Dulcetica bravo pentru kilogramele pierdute!
Cind ai inceput dieta si ce anume tii?
Marilena12 iti multumesc mult de tot pentru raspuns.
M-am ingrijorat un pic fiindca dupa prima nastere n-am avut asa ceva.Joi ma duc sa discut cu doctorul pentru orice eventualitate, macar sa-mi dea trimitere la laborator pentru hemoleucograma si eventual si la o ecografie.
Asta seara eram pe punctul sa cedez in fata unei mincari de pui cu orez si sos de curry peparata sotului meu si baietelului nostru.Ce bine imi pare ca am rezistat si am deschis forumul!![]()
Pisimuky sint absolut incepatoare cind e vorba de diete,dar uite ce am gasit pe DC despre dieta lui Catalin Crisan.
Sabina![]()
Marilena12 spune:
Cu mare placere, mergi la medic pentru linistea ta, dar o sa vezi ca va fi bine. Am observat totusi ca papi destul de putin, desi esti chiar slabuta, s-ar putea sa te privezi de vitamine si minerale, asa ca ai grija! Eu nu am avut anemie dar asa mi s-a intamplat. Am fost ingrijorata, dar mi s-a spus ca e normal sa fie asa in primele luni dupa nastere, pana cand se reface echilibrul hormonal. Sa ne dai vesti bune!
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by aiska
Dulcetica bravo pentru kilogramele pierdute!Cind ai inceput dieta si ce anume tii?
Pisimuky sint absolut incepatoare cind e vorba de diete,dar uite ce am gasit pe DC despre dieta lui Catalin Crisan.
Sabina
Nu tin o dieta anume,ci reduc cantitatile si incerc sa nu maninc dupa ora 18.Incerc totusi la aceeasi masa sa nu combin prea multe mincaruri.Evident ar trebui sa nu maninc dulciuri si asta nu-mi prea reuseste.
Foarte mult cred ca se datoreaza faptului ca am avut o perioada cam proasta ,adica o mare suparare ,de n-am avut chef nici sa maninic.
Va
pe toate,
eunice78 spune:
dulcetica si eu sunt la fel. Adica nu tin un regim anume ci am eliminat fainoasele dulciurile si inerc sa ctrlez portiile. Eu inca nu m-am cantarit. O fac pe 8 martie, adica la 10 zile.
Dar aseara am luat-o pe aratura. M-am certat cu sotzul si am plecat cu copii afara. Iar el ca sa ma impace a pregatit cina : mici si cartofi prajiti 

. Dar precum nu e bine sa descurajezi un barbat dupa eforturile depuse in bucatarie, ca altfel risti sa nu mai intre acolo decat sa manance, am mancat si eu. Dar nu mult.
Apoi am mers 30 min pe bicicleta. As fi mers mai mult dar a trebuit sa culc copii.
Spor la slabit!