Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

buna fetele

multumesc de primire .Pentru inceput as vrea sa ajung la 64 kg,dar problema cea mai mare a mea e ca trebuie pana pe 16 martie sa ajung undeva in jur de 72 kg.Pentru ca vad ca am si sustinerea voastra si asta ma ambitioneaza si mai mult merg mai departe.

Momentan tin o cura care crd ca o voi tine pana vineri ca e drastica rau dar mie imi trebuie asa ceva si stiu ca nu e bine.
Dimineata o piersica iaurt si cafea
pranz o piersica iaurt si un piept de pui fiert sau gratar
Seara o piersica iaurt si 1 sau 2 oua fierte tari.

Apa cat cuprinde lucru nou pentru mine ca nu ma dau in vant dupa apa si ceai si cate o cafea ca am si un pui de un an si 9 luni care imi solicita toata energia.La sala nu pot merge dar am un stepper acasa da nu l-am folosit si poate ar trebui.

Va pup dulce si spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineata! Am intrat si eu pe aici si am vazut ca o mamica ce alapteaza a slabit!!
Chiara 2005 si bb al meu are 5 luni si eu n-am slabit nik. Am 66 kg la 1.65. Si as vrea sa am 59. Ce regim ai tinut tu si nu ti-a scazut lactatia? Help me please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineta,
Vad o multime de floricele asta inseamna ca ati slabit serios.
Felicitari tuturor.
Am intrat sa va salut ca de raportat nu am ce.
Eu tot la 60 kg stagnez . Am ajuns la concluzia ca prin dieta la mine nu merge sa pierd kg asa ca trebuie sa ma apuc de sport.
Pupicei tuturor si la cat mai multe kg pierdute.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna dimineata!
Primul lucru facut cand m-am trezit: pus pe cantar.
Concluzia: tot 73 Kg

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Scuze de intirziere, dar nu a mers DC.
Am slabit un kg, uraaaaaaaaaaaaa!!!!
Succes si voua in continuare.
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Bfly si Eunice78 dupa nastere kilogramele nu scad ele imediat fiindca de multe ori ne pastram unele obiceiuri alimentare din sarcina si in perioada alaptatului si dupa.

Mai mult, nu putem sa facem miscare asa cum am dori pentru ca ne simtim obosite dupa nopti nedormite.Apropos, am citit de curind ca noptile prost dormite predispun la un consum mai mare de carbohidrati, lipide si glucide.

In fine incerc sa ma lamuresc si eu cum au dat jos unele mamici atit de multe kilograme imediat dupa nastere desi nu au avut retinere de apa.Eu m-am chinuit sa nu pun decit 11 si am reusit sa pierd doar 6 la nastere.

Bfly ce dieta ai incercat pina acum? Sa nu te descurajezi ca aici am venit toate sa ne atingem obiectivul desi nu intotdeauna rezultatele sint cele asteptate.Cu ambitie si perseverenta sper din suflet ca vom fi toate asa cum ne dorim de suple.

Acina s-ar putea sa ajung la aceasi concluzie cu sportul ca desi am inceput o dieta stricta parca vad ca imi raman pielile atirnind pe abdomenul fara muschi antrenati.

InaC bravo!!!
Am constatat ca tot 1 kg am slabit si eu deocamdata.

Gusta cu un bebe sub un an nu e usor sa ai timp liber si pentru sala, stiu. Ca si tine am inceput cu o dieta mai strica si sper ca pe la mijlocul saptaminii viitoare sa incerc sa mai adaug alimente si sa testez cum merge treaba.

Moira am o prietena care era mai plinuta inainte de sarcina, avea 38 de ani cind a avut primul bebe si dupa nastere a slabit neintentionat de nu mi-a venit sa cred.Ea a pus slabitul pe seama alaptarii.In cazuri din acestea nu mai stiu ce sa zic despre organismele noastre.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Raportez un kilogram pierdut in 2 zile deocamdata.

Meniul de marti a fost urmatorul:
Dimineata:
-un kiwi
-ceai cu lamaie
-1 felie de pesmete de secara cu putin ton din conseva

Prinz:
-2 felii de pesmet de secara cu brinza de vaci degresata
-salata de morcovi rasi
-ceai de macese

Seara:
-jumatate de piept de pui
-o rosie
-ceai de musetel

Fiind prima data cind incerc sa fiu la dieta, mi se pare dificil.
Stiti cum ma incurajez in orele in care nu intru pe DC?
Ma cintaresc de 3 ori pe zi si incep sa probez pantalonii cei care ma incap cu greu si ma string.Imi fac si eu iluzii in fata oglinzii ca imi vin mai bine dupa 2 zile de dieta si un kg pierdut.

Bafta multa in continuare tuturor!Haideti sa nu ne lasam chiar daca ni se pare ca scadem prea putin in greutate sau stagnam la un anumit numar de kilograme!

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Buna dimineata! Am intrat si eu pe aici si am vazut ca o mamica ce alapteaza a slabit!!
Chiara 2005 si bb al meu are 5 luni si eu n-am slabit nik. Am 66 kg la 1.65. Si as vrea sa am 59. Ce regim ai tinut tu si nu ti-a scazut lactatia? Help me please!

E vorba de dieta lui Catalin Crisan. Daca nu o gasesti, scrie-mi eventual pe PM adresa de e-mail unde sa ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Inca o zi trecuta si vad ca nu m-am descurajat dar pe stepper tot nu m-am urcat ca sincer nu merge .

Aiska si eu dupa ce am nascut am pus la kg de nu am avut nici cat am fost insarcinata si am alaptat numai 3 luni ca fetei nu ia mai trebuit si dupa eu am pus o gramada de kg.

Sper sa reusesc sa ma tin de cura.

Spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Chiara 2005multumesc pt raspuns. Spune+mi te ro daca tu ai luat picaturi sau medicamentele acelea.
Oricum vreau sa incep dieta asta, dar nu voi lua nici picaturi si nici medicamente. Mai bine fac 30 min de gimnastica. Ce ziceti?

Mergi la inceput