Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Buna dimineata.
As vrea sa ma inscriu si eu in clubul vostru ca poate asa ma ambitionez mai mult sa dau kg care parca sunt lipite de mine si numai vor sa plece.
Am 76,5 kg ,1,64m .Sper sa ma primiti cu voi si sa ma tin si eu serios de slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, eu dimineata am uitat sa ma cantaresc, ca am fost foarte grabita

dar cred ca am mai dat jos, mai ales ca au venit rusii![]()
meniul de azi
mar si 4 capsuni
fasole verde cu usturoi la cuptor
1 felie de paine integrala cu 2 rosii
va doresc o zi frumoasa tuturor
Luna75 spune:
Felicitari zouzounaki,ellej si mama lia pentru kg.pierdute si incurajari pentru Marilena,jumatate de kg.nu e greu de pierdut
Bine ati venit pentru cele doua fete: gusta si aiska.
Aiska,cand am citit cate kg.ai si la cate iti doresti sa ajungi mi s-a facut rusine…inseamna ca eu sunt un mare
.Ce frumos ca ai sauna acasa!Eu as sta toata ziua la transpirat,imi place foarte mult in sauna
Moira,bine ai revenit printre noi.In ce tara esti acum?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dulcetica spune:
55 de kg.
Marilena borsul nu-ti provoaca aciditate?
Aiska 53 de kg la 1.68 mi se pare foarte bun.Nu cumva esti exagerat de slaba la 48 de kg? Eu de exemplu cu 1,58m as zice mii de bodaproste sa am 48 de kg.Pe cele ca tine eu le admir la extrem desi nu inteleg efortul.
Marilena12 spune:
Dulcetica, din fericire am un sistem digestiv beton, nu am probleme cu nici un aliment, nici macar cu fasolea uscata. Si borsul imi place mult.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
Moira spune:
Buna fetelor,
Bine ati venit, Gusta si Aiska! Va doresc mult spor in tot ceea ce faceti, inclusiv la slabit! Aiska, si eu zic ca 48 kg la 1,68 este foarte putin, insa tu stii cel mai bine.
Luna75, de vreo 8 luni sunt in Belgia si mai am de stat inca vreo patru. Deja nu mai am rabdare. Abia astept sa treaca!!! De aceea vreau sa mai slabesc un pic si sa imi tonific musculatura, ca sa arat bine cand ma intorc acasa!!!
Le felicit pe fetele care au reusit sa slabeasca!!!
Eu sunt codasa, nu numai ca nu am slabit, dar am si pus 500 grame si sunt balonata. Si nu pot tine regim pentru ca sunt bolnavioara si iau pastilute si ma doare stomacul!!!
Pupici la toate luptatoarele cu kilogramele!!!
Moira
aiska spune:
Multumesc la maxim pentru primirea calduroasa!

Luna ce surpriza placuta sa ma vad in listuta!
Asta ma ambitioneza deja, sa stii!
Sauna in casele finlandeze este de 3 feluri: cu lemne- ca nu degeab aprox.60% din suprafata Finlandei e acoperita cu paduri,sauna electrica si sauna cu fum.La afumat nu am intrat niciodata dar lumea spune ca e o experienta de neuitat.In complexele de sanatate si la bai este si sauna cu aburi- preferata mea.
In trecut sauna cu lemne era construita intr-o casuta speciala in gradina caselor.Noi avem electrica dar sa stii ca se cunoaste imediat diferenta fata de cea cu lemne care nu este atit de uscata.
Gusta bun venit! Deoarece amindoua sintem noi sosite, sper sa ne reusim intr-o perioada de timp asemanatoare!
Dulcetica si Moira noi ne mai dorim copilasi si ar fi frumos sa reusesc sa le dau jos mai intai pe aceastea 5 kg,sa incap cum trebuie in hainele vechi.
Nu stiu cite kg voi avea in plus dupa o a treia sarcina daca acum nu slabesc.
Ca argument in plus,as dori sa fiu in forma si supla inainte de a planifica o noua sarcina.
Marilena12 in Finlanda de vreo citiva ani am observat ca se vinde un cintar special care ne arata procentul de grasime din corp si procentul de apa.De-abia astept sa vad si eu macar 500g minus!![]()
Mama_lia si Zouzounaki sinteti tari ca ati reusit kg in minus!
Am incercat si eu fara o dieta stricta,citeva saptamini cu abstinenta la paine alba si la dulciuri dar n-a prea mers bine.Cind am renuntat aveam acelasi numar de kg.
Probabil nu fac destula miscare.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
aiska spune:
Ce zapacita sint! Am uitat sa dau raportul:
Dimineata:o portocala, ceai, o felie subtire subtire de pesmet de secara cu brinza de vaci degresata
Prinz:2 pesmeti de secara cu sunca grasime 3%- astia sint subtiri cu grosime de vreo 1 mm-
2 pahare apa cu lamaie
1 rosie
Cina: 2 chiftelute de legume
1 salata mica de rosii cu castraveti
ceai
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
Moira spune:
Aiska, eu mi-am cumparat un cantar de care vorbesti si este intr-adevar foarte precis (bateria trebuie schimbata la anumite intervale pentru ca sa nu o ia razna). Ideea este ca arata procentul de grasime, de apa, totul raportat la inaltime, varsta si sex. La mine insa parca a intepenit la 54-54,5.
Si eu vreau bebei si as vrea sa ajung la o greutate care sa imi permita sa iau in sarcina niste kilograme. Abia astept! Insa cred ca sanatatea este mai importanta si bebele, normal!!!
Bafta multa!!!
Moira
Bfly spune:
Buna fetelor!
Din cate am vazut voi sunteti si asa niste subtirele si pe masura ce va citesc ma descurajez tot mai tare! ![]()
Pai eu la 31 de ani nu cred ca o sa mai pot da asa usor jos kilogramele astea! M-am apucat de o cura de slabire acum 2 saptamani (aveam 75 Kg) si am slabit cu greeeeeeeeeeu 2 kg. Am nascut prin cezariana un ditamai dodolotzul acum 5 luni si sport am facut mai putin (adica aproape deloc) de teama taieturii. As vrea si eu sa pot fi asa optimista ca voi si sa ma gandesc ca voi ajunge la 55 Kg, dar vad ca merge foarte greu!
Oricum felicitari pentru ambitia voastra! 
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"