Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

zouzounaki,un art.foarte bun despre detoxifiere

http://www.supereva.ro/info.asp?id=888

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna fetele, si eu ma zbat sa raman la 69, am dat-o pe salata verde, pentru ca nu am reusit sa ma tin de orez, a venit maica-mea la noi si a trebuit sa gatesc mai multe feluri, dietetice, dar... Sper sa reusesc sa mai scad ceva, dar cu postul e destul de dificil, mi-e foame mereu, mananc numai iarba si ciorbe de legume. Si beau bors facut in casa, e foarte bun, as bea si 3 l pe zi (apa nu prea beau ). A mai incercat cineva cu bors? Eu beam cand eram studenta in Grozavesti, si aveam constant 50 de kg. Munceam, mergeam la scoala, eram superactiva si energica de la el.

Marilena www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Marilena,eu nu am folosit bors dar am auzit numai de bine.Daca iti place nu ezita sa bei.
Nu iti fa probleme din cauza orezului,salata verde e mai sanatoasa+are mai putine calorii.
Orezul de fapt elimina doar apa din organism si da o senzatie falsa de slabire.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Raportez eu prima: 59 de kg! Mai merit o floricica!

Nu stiu daca voi putea s-o tin tot asa in scadere, dar sper sincer. Voi cum stati?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Buna ambitioaselor!
Ma primiti si pe mine la voi in grup?
Sint Sabina, am 27 de ani si dupa cea de a doua nastere am ramas cu 5 kg in plus desi in sarcina nu am luat decit 11 kg.
La prima nastere am luat 9 kg in plus in 9 luni, dar toate au disparut in mai putin de o luna fara dieta sau sport.

Am avut de cind ma stiu 48 kg la 168 iar acum vad ca nu ma mai incap nici unul dintre blugii dinainte de sarcina si nu-mi vine sa-i vind sau sa-i dau.
Obiectivul meu ar fi sa ajung din nou la 48 de kg de la 53 cite imi arata cintarul.

Cu doi copii sub 2 ani, fara ajutoare la menaj si sotul ocupat 8 ore la serviciu nu imi este usor sa ma duc sa fac alt sport in afara de impinsul caruciorului.De aproape 3 saptamini temperaturile in aceasta zona nu coboara deloc astfel ne bucuram de -20 si -15, uneori noaptea si mai mult.Noroc cu sauna din casa unde mai elimin toxinele un piculet- aproape toate familiile au aici sauna construita in locuinta personala si chiar in blocuri sauna comuna.

Partea buna ar fi ca in Finlanda se gasesc o multitudine de produse degresate.Fara ele mi-ar fi fost imposibil sa ma mentin in sarcina in limite sa zic asa acceptabile.

Luni este prima data cind voi incerca o dieta care sper sa dea rezultatele scontate.Ce mi-ati recomanda?Rasfoind pe Internet si aici pe forum am concluzionat ca doresc sa slabesc rapid si apoi sa ma mentin.
Scuze ca m-am lungit atit.De-abia astept sa va cunosc mai bine pe toate si sa ne atingem obiectivul impreuna.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Luna75 vin cu noutatiam dat 2 kg jos...am ajuns la 65...ce avint mi-au dat aceste 2 kg pierdute...sper sa nu ma impotmolesc la 65 si numai dupa o luna sa ajung la 64...in orice caz se poate...succes fetelor

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Aiska wellcome! Ce n-as da sa fi ramas si eu cu 53 de kg dupa nastere..., bafta multa la atingerea obiectivului!
Anunt si eu asa, ca fapt divers ca am 68,5 kg, sper sa nu fiu doar deshidratata! Buna ar fi o floricica pentru moral! Sper sa o primesc curand. Va pupic.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

raportez 58kg!!!...dar cu mare greutate.....

mi-e tare ciuda....pe masura ce inaintez in virsta, daca vreau sa dau jos citeva kg trebuie sa lupt la greu....acum citiva ani era suficient sa nu mai maninc piine o saptamia si sa mai renunt la dulciuri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

M-am intors si eu de acasa, unde a fost fooaarrte bine si astept sa vad "consecintele". Cat am stat acasa, nu prea m-am gandit la regim, asa ca acum trebuie sa recuperez. Din pacate, nu stiu daca pot sa o iau de azi cu mancarea dietetica si sportul pentru ca sunt racita si iau tot felul de pastile care fac praf stomacul.

Va pup. Bafta multa.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata!

Raportez tot 51,5 kg.Nici n-am mai dat jos(n-aveam cum ,ca am tot mancat chiar si dulciuri multeee),dar nici n-am mai pus!!!!

De azi vreau sa tin disociatul,sa vad cat pot ,ca am mai incercat si dupa 3 zile vedeam negru in fata ochilor!

Bafta fetele la slabit !Acum vine caldura,am inteles ca de la mijlocul lui martie or sa fie intre 15-21 grade!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput