Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Gio si a mea face la fel, cu mucus si cateodata verde. Ba, la fiecare partz scoate si ceva kk si iar spalare, ungere. Stiu ca kk trebuie sa arate ca jumarile de ou. La a mea au fost asa la inceput, acum e o pasta galbena sau galben verzui.
Eu sunt disperata cu funduletul rosu, nu mai stiu ce sa fac. Am incercat toate cremele posibile. De aproape o saptamana stau doar in scutece de panza ziua si incepe sa se vindece, iar noaptea ii pun pampersul si dimineata e la fel de rosie si iritata. Mai am o varianta, sa inlocuiesc pampersii.
Raportez si eu o mastita cu febra pe care a reusit sa o trateze Iulia. A supt mititica pana a scos un picut de sange de pe canalul infundat si eu am simtit o intepatura puternica.
cu Iulia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk...cine ti-a zis de buric?/
CA chestie, madam Constantinescu de lka elias imi zisese si mie cea d egenul..a vazut-o dr ei si nimik.Hernie inseamna mult mai mult decat un buric ridicat.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Avem si noi 2 saptamani de cand primim completare si nu va spun ca fetita mea parca e umflata cu pompa!! a luat 400 de g in prima saptamana si ma uit la ea cum se schimba de la o zi la alta. sotul meu imi zice sa nu-i mai dau asa de mult de mancare. eu ii dau la 2 ore ziua si ia completare dupa san 40-40 ml. cum sa nu ii dau daca plange?!?! ce sa fac? ce ma sfatuiti??

Apropo - si eu m-am decis la vaccin INFARIX - chiar daca e mai scump, am auzit mai multe pareri si mi se pare mult mai ok decat cel de la stat.

Laura si Eva (11.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARIANA1976, nastere usoara, asteptam vesti despre tine si bebelina!

GABRIELA, iei bataitza daca te mai plangi ca esti grasa si urata, esti o mamica frumoasa, cu o fetitza frumoasa! E vreme si pentru silueta, sau si tu vrei ca vecinele MESSEI, sa scapi intr-o luna de ceea ce ai acumulat in noua?

Cat despre alimentatie, eu sunt de parere ca bebelasii isi iau cat le trebuie, nu cred ca se va lasa indopata. Am avut in spital o colega de salon cu o fetita de patru anisori nascuta cu ceva probleme, doctorii i-au recomandat fel si fel de vitamine de a ajuns fata la 40 de kile (da, la patru ani), mama-sa suna acasa sa nu lase ai ei fata sa manance cat vrea...

IVONA, pai cine crezi ca e minitehnicus cu aparatele electrocasnice? Eu! Cu sotzul poti discuta despre masini si camioane!

ALINUK, si buricutzul nostru e putin afara, asa am venit cu el din spital iar doctora de familie cand l-a vazut ne-a zis ca se retrage singur.

LIVIA, eu suzetele le sterilizez impreuna cu bibele, in sterilizatorul de microunde. In patru minute e gata totul.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

anis

lilica - aici povestea de Adam (pg 2 primul messaj) si io ma intrebam daca n-o avea si bb Teo... ca de vreo doo zile mi se pare ca e mai in afara un pic ...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

bine ai venit pe lume evelyn! sa cresti mare, voioasa si sanatosa!
simkat,eu m-am tratat cu garmastan...e cam aceiasi chestie ca bephantenul,e bun....la mine a dat rezultate. stai cu sanii la aerisit si unge-te tot timpul cu bephanten

catalina, merci de raspuns...pupici

adela,noi inca nu am iesit afara in plimbare....mai asteptam 1 luna.ne-am fatzait cu el doar pe la doctori. noi stam pe c. aradului...daca nu e departe de voi poate ne vedem cand da caldura.
cu suzeta...a fost cel mai de pret lucru care l-am avut pentru andreea mea...a stat in patutul ei mult timp datorita suzetei, adica n-a trebuit s-o plimb in brate ca s-o linistesc de io stiu ce plangea...apoi iarna cand ieseam cu ea afara nu aveam grija c-o sa traga aer rece pe gurita...apoi la varsta de 1 an cand copii baga toate alea in gura andreea nu a bagat nici macar o pietricica in gurita datorita suzetei. la 2 ani a renuntat singura la ea pe motiv ca miroase urat. dar azi a fost prima data cand m-a intrebat daca poate baga si ea suzeta lui bb liviu in gura, sper sa nu-si faca un obicei ...

sraluca
, tinem pumnii la vaccinut

livia, suzeta o sterilizez o data pe zi...am grija sa nu cada de prea multe ori cu partea activa in jos...dar daca pica pe jos nu i-o mai dau. si am 2 pana acum...la andreea aveam 6...

va pupici pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, nu de coma, in coma, daca nici noaptea asta nu doarme...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fata Messa esti de coma... sau in coma cum spui tu

ma gandeam sa-ti fac lipeala ca am prieteni in presa scrisa

Cred ca ai avea succes ca ai haz mare nu gluma..e drept ca pe teme de rasu plansu'... dar suna promitzator!!!

tine-o tot asa!

PS: te stie si sotziunea mea de dilaila a forumului

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Pupam fetele. Am revenit si noi in peisaj dupa ce am primit asistenta pe la 1 si am iesit pe afara (in marsupiu - si-a rupt mami shelele ... again!). Suntem bine, asistenta (in care eu chiar am incredere mai mult decat in cele doua doctorite la un loc -nu numai ca am confirmari si de la prieteni ca i-a invatat multe lucruri bune dar si-a crescut si pe nepoata ei si intotdeauna e f sigura pe ce spune) zice ca ii place f mult cum arata Matei, ca intr-adevar e greu dar e si lung, deci bine proportionat. A zis ca sub nici o forma nu vrea sa ii schimbam laptele, in cel mai rau caz nu ii bagam cereale cand o fi. Dar mai vedem. Mi-a zis ca daca nu ii trec bubitele in cateva zile imi da trimitere la dermatolog sa vedem ce este. La cojitele de pe sprancene mi-a zis sa le indepartez la baie ca sa nu se intinda si spre cap. Mi-a zis sa ii dau cu uleiul de masline doar la fundulet si, cu de la mine putere, pana la urma am dat pogonul de bani pe Sebamed lotiune de spalat si ulei sa il spal cu ele si vom vedea. A ramas sa ma duc si in piata si sa iau tarate sa ii pun in apa.
Pt constipatie a zis sa ii dau nitel ceai de musetel inainte de masa, ca sa fiu io linistita, dar in nici un caz sa ii dau 30 ml de ceai inainte de fiecare masa cum a zis aia de la CMU. Urmeaza sa ne vedem cu ea miercuri cand ii face vaccinul, si mi-a zis ca poate copilul sa manance normal in ziua respectiva (la cel de la stat a zis ca 2 ore nu tre sa manance inainte ca ii da pe gura si sa nu vomite).
Saliva mi-a zis ca e de la faptul ca au inceput sa apara mugurii dintilor. Vigantolul a zis sa i-l dau pana se termina sticluta ca e ok si Calciu a zis ca vom vorbi la vaccin.
I-a decalotat nitel si la putza de i-a dat sangele si mie mi s-au inmuiat picioarele. Matei a tipat nitel si gata. A zis ca nu tre sa pun nimic pt ca urina lor e sterila si se rezolva.
Cam atat, m-am bucurat ca i-am aratat si cu ce vroiam sa il imbrac sa il duc afara si a zis ca e bine. Deci nu sunt chiar toanta ... .
Multumesc fetele care v-ati gandit la noi. Pupici

Adela, si eu i-am dat suzeta lui Matei. Nu stiu daca e bine sau rau dar se calmeaza si doarme. Motivul din care i-am dat-o a fost pt ca isi gasise degetelele si le sugea cu mare drag. Unul dintre fratii mei a facut asa pana la 4 ani si nu va zic cum are dintii. M-am gandit ca mai repede il dezvat de suzeta (pe care o pot arunca) decat de propriile degete (pe care nu le pot taia ... nu?).

Lili, nu am inteles bine, in afara de hernia aceea de care te temeai, ce are Adam cu putza? Ca mie mi-a zis pediatra sa nu ii fac nimic pt ca are o fimoza stransa si ca o sa ii faca ea. Asa cum ziceam mai sus ca a facut asistenta azi.

Livia, eu nu sterilizez suzeta tot timpul. O spal cu apa fiarta care imi ramane de la biberon si o sterilizez asa, o zi da, una nu. Mai uit, aia e ... .

Hai va pup mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fetelor si felicitari sincere ptr minunatii vostri .
Ma iertati ca ma amestec in discutiile voastre.
Eu sunt o viitoare mamica de sept-oct deci ft proaspata.
As vrea si eu sa va intreb despre nasterea normala cu epidurala.
ma gandeam sa urmez o astfel de sarcina si as vrea sa stiu ce parere aveti voi cele care ati trecut prin aceasta minune unica: nasterea.
Vreau sa stiu daca intr-adevar epidurala este minunata asa cum se aude.durerile sunt atenuate simtitor? e mai bine sa optez pt cezariana?
cele care ati facut epidurala imi spuneti cat a costat?
va rog din inima dati-mi si mie un raspuns.
va multumesc mult ptr intelegere.
va pup si sa va traiasca minunile iar celor care sunt in asteptare le urez mult noroc sanatate si multa fericire.

AFIBEBE
12+

Mergi la inceput