Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Monu, cred ca sunt eu intr-o ureche ca eu imi storc creierii cum sa scap de bona. eu mi-am dat seama intr-o luna ca nu de bona am nevoie ci de menajera. si apoi la mine sta cateva ore in fiecare zi si simt ca ma sufoc, ca n-am intimitate in propria casa. stiti vorba aia :rau cu rau dar mai rau fara rau....

lili
, chiar, asa de mult s-a evidentiat hernia? si eva are (ce-au frate copiii astia, le culeg pe toate?) dar a inceput sa dea inapoi.

si o intrebare - se mai intampla ca bbii sa faca cu mucus (in kk). eva imi face figura de 2 zile si stau si ma gandesc ce am mancat. eu sunt ff p[atita la taisia cu diareea si va dati seama ca orice partzulet....adica ieri a facut dupa ce-am baut eu cafea ca era deja a 3-a zi fara. primul kk a fost ok, insa a mai facut o data destul de moale si cu mucus. azi normal ca n-am mai baut, insa a facut iar asa, cu mucus. culoare ok, azi si consistenta destul de ok, insa ma dispera mucusul ala (a mai facut asa si verde insa era scaun de foame, acum e exclus).
in fine, ma gandesc ca de la lapte ca dr mi-a zis sa nu mai beau, o perioada n-am mai baut si apoi treptat am reinceput. sunt curioasa daca bblusii alaptati mai fac asa, cu mucus si nu-s probleme.

va pup

pupici

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor, radeti vi de mine dar eu m-am gandit cel mai bine: ce bona, menajera. Bona mai tarziu.Asa ca in fiecare zi imi vine o tanti si face curat. Luna.Stiti ce bine e. Cand imi povestea o prietena avocata ca ea nu stie ce e farfurie spalata si ca lasa seara tot in chiuveta am zis ca nu e adevarata si e snoaba, dar avea dreptate. Dar in acelasi timp e chestia aia ca nu poti sa tragi o b... la tine in casa, pardon de expresie. De luna viitoare cred ca o chem mai rar ca acum ne-am facut si noi un program suntem mari nu mai suntem bebei mici.
Apropo de asta i-am luat de la targ botosei de piele turcuoaz cu scilipici

In alta ordine de idei, sunt f stresata ca maine mergem la vaccin
Eu ii fac din ala de la stat asa ca o sa aveti 2 variante de reactii : a mea de la stat si marybell cu infa..ala.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Gio si Ella face kk cu mucus si ii dau formula.

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CRISS vezi ca SCWEPPSul are chinina si nu stiu cat de bine face la alaptare. In sarcina stiu sigur ca nu ai voie chinina

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

si noi la apel...din nou pe apucate!

mai ce vorbiti de schweps,ca eu in primele saptamani cu greturi numai asta beam...beam schweps si luam materna,numai cu asta am trait...si cu saratele.ce vremuri...brrr!acum da,la alaptat nu stiu cat de indicat e..........eu ma feresc de toate bazaconiile pe care le-am mancat in sarcina,acum sunt fata cuminte si mananc sanatos.adio pizza,paste,mancare chinezeasca,bauturi acidulate si aripioare picante...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liuda 5,200????oau!mai,gagalicea mea are 4,480g la 6 saptamani de la nastere.atunci a avut 3550g si am adus-o de la spital cu 3270.
iar vine pediatra si zice ca nu ii dau suficient sa manance!!!dar mananca aprox 150 ml la o masa,50-60 ml ia de la mine (nu prea am cine stie ce productie,cateodata curg de fac balta,cateodata n-am nimic) si restul completare.are cam 5 mese pe zi...in schimb are 58,5 cm si e destul de vanoasa zic eu.pediatra imi tot spune sa o indop...cat sa ii dau?daca indes lapte in ea,da afara...om e si ea,cat sa manance????????eu in general umplu tot biberonul,de 120 ml si se opreste singurica dupa cati ml e cazul,cateodata se satura cu 60,cateodata il papa pe tot (depinde si cat mai trage de la mine,ca nu stau mereu sa fac proba suptului).

am mai pus si noi ceva poze noi,de la plimbarica de ieri si diverse.
uitati o familie fericita:

http://family.webshots.com/album/557796003aCdZAB

cu o strumifta smechera

http://family.webshots.com/album/557774633wFEIsn

http://good-times.webshots.com/album/557801860CMMhYP

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Gio, si al meu face cu mucus, a vazut si dr si a zis ca arata normal, eu am insistat sa ia proba pt analiza, in ideea ca poate are vreun micrib in intestin(al meu are niste crampe, asa, care il iau si il lasa, chiar si in somn, se frichineste, plange, adoarme la loc), acum astept rezultatele, dar ca aspect , chiar cu mucusul ala, dr zicea ca e ok..
chiar ma gandeam azi ca suntem cateva fete pe aici pe langa Moghioros, am putea sa ne intalnim, sa mai vorbim..

Lili,, asa mult te admir..cu doi bebelusi si fara ajutor prea mult..cum oi rezista, si tu si celelalte fete cu 2 bebici?Eu am si mama soacra, care sta cu noi, si care ma ajuta ffff mult, efectiv nu mai fac nimic, sta si cu bebe, si sotul sta cu el cat de mult poate,si tot sunt uneori...nu stiu, cu nervii la pamant, obosita, parca as vrea sa plec de acasa, undeva si sa DDDDOOOORM, atat imi doresc.Cand bebe are zile mai bune si papa si doarme,imi mai revin psihic, mi se par lucrurile mai usoare, parca trece timpul mai usor.
Ce chestie, de ce plange Matei cand ii speli hainutele?de ce nu le vrea in masina?

Fetelor, eu am o problema...de ieri, Andrei nu se mai satura cu 120ml de lapte la un supt...aseara i-am dat si nu adormea, pana nu i-am mai facut 30 ml nu a vrut sa se potoleasca...n-o fi prea mult?abia are o luna sambata, ma gandesc sa nu-i maresc stomacul si sa il umflu prea tare pe urma...
A!SI INCA CEVA!cat stau ai vostri trezi ziua?al meu a inceput sa nu mai doarma si n-ar fi o problema, dar dupa max 2 ore plange de foame si dr a zis sa nu-i dau mai devreme de 3 ore..

ELI si bebe Andrei-27.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fetele,mai aveti vreun semn de la misha???ultima data cand am apucat sa citesc scria ca se pregateste sa plece la spital.avea DPN pe 3 martie parca,oare naste deja???mult curaj,o nastere usoara!!!!!!!

of,mai avem nitel si parasim odiseea...iar dau in nostalgie ...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici si burtici (cite ati mai ramas)
Sa stiti ca ma gindesc adesea la voi toate si v-am citit mereu desi nu am scris decit rar in ultimul timp...
(am avut printre altele in weekend si organizarea zilei de nastere a mezinului familiei si taioerea motului)

Sunt fericita ca am avut posibilitatea de a va intilni si cunoaste aici pe DC,am invatat atit de multe de la voi toate,m-am bucurat impreuna cu voi cind am aflat de bebeii sanatosi si mamici fericite, am suferit impreuna cu voi cind am citit postarile cu vesti rele...

Acum ma pregatesc sa plec la spital (ca am contractii regulate de vreo 2 ore si cred ca daca mai zabovesc...nasc pe-aici in direct)

Stiu ca imi veti tine pumnii ca zau am mare nevoie.Totusi...sper sa fie okay si daca nu, sa aiba macar posibilitatea sa-mi faca cezariana cit de urgent posibil, altfel,... mai bine nu ma mai gindesc.

Am mai gasit citeva mamici pe DC care au nascut vaginal dupa cezariana (Belle-vue este una dintre ele si de-abia acum o felicit si eu cu intirziere e drept, dar din inima!!)in alte tari si a fost foarte bine asa ca...poate imi fac si eu curaj si sper sa reusesc ca si ele, desi ele au avut intervale mai mari de timp dupa operatie...

Daca nu o voi putea face personal de pe celular, sotul meu Mikael va va scrie citeva cuvinte in engleza cu vestile noastre cele mai recente.

Va si imbratisez pe toate si ma duc sa anunt si pe celelalte fete ca ma pregatesc de intimpinarea bebelinei.

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna, fetelor

A fost si la noi pediatra ieri si ne-a spus ca am luat 1 kg (avem 4350), 55 lungime. Am intrebat si a zis ca daca o alaptez sa nu-i dau nimic, nici ceai pana pe la 4 luni si jumatate. Ne-a dat sa luam calciu daca gasim din cel LA FIOLE, daca il mai gasesc. Si pentru gurita ne-a dat sa dam cu glicerina cu stamicin.

Gio, eu stiu ca nu e asa problema chiar daca KK are un pic de mucus. Sa nu fie tot timpul verde si cu mucus...

Pentru cine foloseste suzeta: cum o sterilizati tot timpul? De curiozitate, pentru ca nici Irina nu o vrea, cum nu a vrut-o nici Alex. Dar daca as vrea sa incerc sa i-o mai dau cand ma exaspereaza, pai pana o pun la fiert imi trece cheful.

Livia, mami lui Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

lamuriti-ma si pe mine ce e cu hernia aia ombilicala. Ca si al meu are buricutzul un pic in afara ca o bilutza.

Gio cum e kkitza asta cu mucus ca poate are si al meu...

saracu daca e destul de cuminztel ii tot caut nod in papura zic io...

si apropos Gio, Alinatxa, Salina, Eli fete putem sa ne vedem si noi in parculetz la Moghioros sa o punem de o gashca mica...

ce ziceti
Haideti sa ne facem un program comun de plimbareala

eee..n-ar fi flumos?!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput