Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 26
cristiana70 spune:
Buna dimineata fetelor, la noi e vreme faina si ne facem de cap. Tati a plecat cu baietii la piata de masini, eu cu fetele pe net, suntem chit, nu?
Azi noapte am dormit in dormitorul 2, cu David, fireste, ca sa nu-l deranjam pe tati. Care oricum s-a trezit si s-a dus sa goleasca frigiderul, sa-i fie de bine.
Nu stiu ce a contribuit mai tare la rezolvarea constipatiei lui David dupa trei zile de chin, Debridatul, Lactuloza sau ceaiul de musetel ca baza partiala la biberonul de lapte, dar ieri am gasit copilul cu un pateu la cur, mama-mama, si fiindca pishu care a venit peste nu a mai avut acces la pampers, va dati seama ca
banditul de fi-miu era ud pana la guler.
Cred ca incet-incet trecem si de portia de 100 ml, ca a inceput sa usuce biberoanele. Habar n-aveti voi ce fericita sunt cand vad ca sare de la o etapa la alta.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MIHAI ALEXANDRU,
de SRALUCA!
DAVID CRISTIAN,
de CRISTINNA!
IULIA ANDREEA,
de BRIG ADRIA!
RIANA ANTONIA,
de ALINUS25!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MESSA, foarte buna ideea ta cu sfaturile de transmis urmatoarelor "generatii" de mamici.
M-am mai gandit la tema de ieri (daca azi nu a aparu nici una, ce sa fac?), si mi-am zis ca dupa atatia ani de munca (peste 18), pe langa faptul ca vreau sa-mi cresc eu copilul, mi se cuvine o pauza. Bine, chiar pauza n-o fi, dar vreau sa traiesc intr-un ritm mai normal, sa am mai mult timp sa vad ce se intampla in jurul meu. Cine stie, poate la sfarsitul acestei perioade am sa caut o activitate mai calma.
MARYBELL, si eu m-am gandit de multe ori sa plecam din tara, intr-un fel acum ma apasa si mai tare ideea avand in vedere ca avem un copilas care merita mai mult decat i se poate oferi aici. Tati a fost de neinduplecat pana acum, dar cand aude de medici incompetenti care distrug vietile copiilor sta deja pe ganduri.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
dinzo spune:
buna fetelor vreau sa ma treceti si pe mine in lista
datele noastre sunt:
17 feb. ora 11:50 bebe Mihnea 4,100, apgar 9, natural fara epidurala(din cauza rezidentei doc), 41 saptsi 2 zile
va pup pe toate si sper sa mai pot intra din cand in cand....
ALINATXA spune:
Neata fetele,
Nu am avut timp sa citesc in ultimele 2 zile dar promit ca recuperez.
Vin si eu in graba cu o intrebare.
FETELE CARE SE MULG SI DAU CU BIBE LAPTICUL CAT SCOATETI VOI O DATA?SI CAT DATI LA BEBEII DE 1 SAPTAMANA ,2 SAPTAMANI O DATA CA,GRAMAJ?
Eu incerc sa ii dau numai lapticul meu insa se pare ca nu e tocmai satios insa bebelina mea il mananca mai bine pe al meu decat pe cel praf.Ma gandeam sa incep cu 30-40 ml de lapte praf dupa care sa il dau pe al meu cam 60 de ml cat scot o data.
Voi ce ziceti?
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marinar spune:
alina mai intai sa-i dai lapticul tau si abea apoi i dai praf cat crezi tu sau cat ii mai trebuie ei.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ALINATXA spune:
Da marina de obicei asha fac....de dimineata de ex numai aveam muls deloc si i-am dat decat formula.........am adormit-o si am reusit sa scot 100 de ml de laptic de la mine.La mancat acum pe tot.Am mai reusit inca 60 de ml sa scot la care sper sa mai adaug inca 40 .Ideea e ca trebuie sa am gata pregatit lapticul cand ea se trezeste iar dimineata nu am avut cum sa operez repede ptr ca am fost singura si e foarte rea de foame.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Catalina spune:
Neata fetele. Eu ma simt ca un rahat in dimineata asta. Daca am avut un copil perfect, ei bine, am reusit sa il stric. De dimineata nu l-am tinut destul sa ragaie asa ca a urlat saracul de gaze vreo ora, eu eram la biserica va dati seama ce forja am bagat pana acasa ca m-a sunat tati ca nu mai stia ce e cu el. Dupa ce am venit acasa si l-am schimbat si am observat ca bubitele de pe picioare sunt si mai nasoale, am observat in lumina zilei ca e super oparit la gat. Adica eu asa am interpretat. Toata zona aceea de pe gat (adica din cuta aia ca el fiind mai grasut va dati seama ca gat nu prea are, e mai Petre Roman asa ...) e rosie rosie cu bubite pe ea, pana in spatele urechilor. Imi tremura picioarele, pe bune. L-am sters cu apa fiarta si racita, apoi cu o compresa sterila sa se usuce, i-am dat cu nitica crema de galbenele si unguent Baneocin. Altceva nu imi vine in cap acum. VA ROG DIN SUFLET, AVETI CEVA SUGESTII????
Adinush, parca Ayleen avea asa. Ce i-ai facut?
Offffff ... sunt varza cu capul, cred ca nu il sterg bine la baie ca nu ma lasa in zona aia, tre sa il trag de cap in sus sa am acces si cred ca nu ii place deloc.
A, si daca are asa, sa il mai spal sau pana ii trece nu?
Astept pareri si va multumesc anticipat
laura ionescu spune:
mamaaaa ce zi am avuuuut!! am crezut ca ma duc la casa de nebuni. am scos maimutika afara dimineata. din cauza ca a dat cu nasul de frig a dormit dusa 5 ore, nu s-a mai trezit dupa 3 ore pt masa. asa ca a mancat dublu la masa urmatoare!!! nu am putut sa o opresc! efectiv urla ca din gura de sarpe. asa ca a golit tatzele si 3/4 de biberon. deci a bagat 180 ml, ea care mananca maxim 100. si de aici a inceput circul!! urleteee neica ca din gura de sarpe pana la masa de la 18,00. aici a mancat numai biberon, ca san nu mai era (dupa 2 ore e ashea, o tzara). iar urlete. dupa masa de la 20,00 urlete si s-a linistit dupa masa de la 23,00 cad deja si eu si taica-su eram cu funiile si cu sapunul in mana si ne certam care se spanzura primul. saracuta dupa atata plans a dormit bustean pana la 6 dimineata, bineinteles in pat cu noi ca ne-a fost frica sa nu o apuce iar colicii. sa vedem ce ne pregateste azi...
sraluca - la Constanta vin eu cat de curand cu fetita la bunici (socrii mei sunt in C-ta). astept sa-i fac vaccinul de 2 luni si am taiat-o. sper sa prind vreme frumoasa
. poate ne vedem
eli - eu am avut o problema asemanatoare cu a ta in ceea ce priveste laptele la san. copilei nu ii ajungea cat lapte faceam eu (acum fac intre 60 si 80 ml) si i-am dat completare (20-40 ml). m-am dumirit de chestia asta numai dupa ce i-am facut proba cantarului, care m-a scos din minti, asa cum zice la carte, dar macar m-a lamurit ca fetita plangea de foame si avea nevoie de supliment.avem 2 saptamani de cand primeste supliment si am mese la care se satura doar din san, mai ales cand trec mai multe de 3 ore intre mese si am timp sa fac 100 ml de laptic cat papa ea.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
laura ionescu spune:
Catalina - ai incercat cu TRIDERM??! e foarte buna pt bubite. acum nu stiu ce fel de bubite are Matei, daca are eritrem sau milia e bun Bephanten.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva