Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 27
cleopiciu spune:
CATA incearca unguent de galbenele... ,parerea mea e sa il speli in continuare si sa il stergi bine .... si dupaia cu unguent ....Si bebelina mea a fost oparita la fundulet ,cit am stat in spital si cind am ajuns acasa am dat-o cu unguent de galbenele si a trecut....
CLEO SI BEBE DARIA(24.12.06)
Daconst spune:
Marybell,m-am calmat acum ca nu sunt singura cu copil asa rebel.![]()
Ylilimic,Messa,astept sfaturi cu privire la programul lui bb.Ca ceai,suzi nu merg deloc.Cind simte foamea urla ca din gura de sarpe.
Alinatxa si fetele care alapteaza si dau completare cumparati formula Pre,ca asta este singurul lapte care e cel mai apropiat de laptele de mama.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Cata,eu dau cu Bephanten peste tot unde vad rosu si functioneaza.
Dinamizzi,ti-am vazut pozele si sunteti niste frumosi.Bebelina e leita tati,iar in poza cu papdia la ureche sunteti superbe.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
CATALINA, eu la oparelile de la fund (groaznice) pe care le-a avut David am dat cu banalul Cutaden, la sfatul unei asistente batrane. Contine vaselina alba, lanolina, oxid de zinc, dioxid de titan si extract de hamamelis. E o crema mai "teapana" adica nu curge.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
DACONST, formula PRE nu exista in Romania, vorba ta, a nu se confunda cu formula pentru prematuri.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
DACONST, formula PRE nu exista in Romania, vorba ta, a nu se confunda cu formula pentru prematuri.
cristiana mamica deDavid (21.12.2006)
Of,ma gindeam eu ca nu e din moment ce fetele nu o folosesc.Mare pacat,parerea mea.

Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Mersi mult fetele. Il spal diseara bine si il sterg chiar daca urla de ma stie tot blocul si il dau intai cu galbenele. Daca nu trece dau cu bepanthen (ma gandisem si la asta dar am zis ca e doar pt fund) si apoi daca nu cedeaza sun la doctor. Oricum miercuri mergem pt vaccin. Cand l-o vedea asa bubos ... .
Multumesc oricum.
Cata
monu spune:
Alinatxa cam 60-80 ml scoteam la inceput. Acum am cateodata si cate 100 ml. De papat cam 90 la inceput. Acum batem 100!
Si la inceput ii dau laptele meu si apoi completarea cu formula.
Vorbea o mami zilele trecute de o crestere brusca in jurul varstei de o luna si ceva. Puteti detalia? Nu stiu ce are bb de cateva zile dar ma sperie cat poate manca! si cate 120ml!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mirandolina spune:
SUNT MAMA!
Fetelor, daca nu m-ati uitat dupa 10 zile de absenta, va spun ca am nascut pe 16 februarie la Municipal o fetita bestiala si cuminte (deocamdata
) Iulia Maya este sanatoasa, leita ta-su, fericirea familiei si scumpa lu' mama. Ce mi s-a intimplat in spital a fost de domeniul filmelor horror, dar bine ca totul se termina cu bine si acum suntem acasa fericiti si sanatosi.
Multumesc Megbeng & tuturor fetelor de pe forum pentru incurajari (nu am citit decit sms-urile, dar azi recuperez ce mi-ati scris aici). Nu o sa scriu povestea nasterii Mayei, pentru ca nu vreau sa sperii pe nimeni
, o pastrez pentru psihiatru 
Va pup! Revin cit pot de curind.
Mirandolina
de
16 februarie 2007
gabriela_s spune:
mirafelicitari

dar ce ti s-a intamplat asa horror in spital...
???ai nascut normal sau prin cezariana?
catanu stiu exact cum arata ce are matei la gatut,dar si asta mica a mea a facut in pliurile de la gatut o spuzeala urata.erau ca niste basicute mici,mici...eu le-am sters cu spirt si am dat cu mustela.de atunci nu a mai facut,dar si am grija sa o spal bine bine la baita si sa o mai sterg si in timpul zilei pt ca acolo se mai pot aduna scame de la hainute,curge laptic pe langa gurita cand papa...
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//