PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabana spune:
f draguta Daria. Si Alex de ieri vb intr-una. Zice toate alea pe limba ei.
Si eu am fost bilingva de la nastere si am vb mai tarziu, in jur de 2 ani parca.
Stefania nu te mai stresa. David e ok. Sunt sigura de asta.
Fetelor imi pare rau ca nu am intrat ieri. Am oferte de la Hotel Eden, Predeal, 50 EUR camera pe noapte fara mic dejun si la Bran Complex Wolf 135 ROn dubla, inca nu stiu, daca include mic dejun. Astept. Mai astept oferte de la Hotel Cota 1200 Predeal si Hotel Alissa, Bran. Daca mai stiti voi alte vile, aveti alte pretentii sunt deschisa. Dar hai sa ne adunam, sa platim deja un avans. Am cerut cam 8 camere. Ultimul weekend din martie. E ok?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
Ancutex spune:
In legatura cu iesirea la munte - noi din pacate nu putem veni in ultimul w-end din martie pt ca plecam din Bucuresti. Am putea doar pana in 17-18 martie. Asta e, nu vreau sa va mai incurcam, ramane sa venim alta data, mai la vara.
Doniro super scumpa vorbareata de Daria. 
Noi am depus dosarul pt minunea de indemnizatie in 6 dec, am optat pt plata pe card si inca nik. Anasia, tu cand ai depus?
Oona si eu sunt in intarziere cu CM; mi-a venit in nov, dec si de atunci pauza. Sper ca e ok. Mi-am facut totusi o programare la ginecolog.
Pupici pt toata lumea. Incerc sa descarc si eu un filmulet cu razacioasa de Maria si sa-l pun.
anasia spune:
ancutex, l-am depus pe 20 octombrie;am primit primii bani in ianuarie, pe 3-4; cam 2 luni dureaza, dar o sa- primesti;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Andrei Vladimir, baietelul lui Ioana81
Andreea Maria, fetita lui millikiki
Mara Ilinca, fetita lui SimonaU
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea
David Kaname, baietelul lui elyia
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
anasia spune:
ce simpatica e Maria, ptiu sa n-o deochi!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
oona spune:
Anasia multumesc de raspunsuri..cred ca o sa ii dau si eu cereale seara...si o sa incerc sa ii dau si eu zeama de la supa sa o bea..sunt curioasa daca o sa vrea...am citit si varianta cu facutul laptelui in zeama de supa,oare e bun?
Ancutex multam! o sa merg si eu la ginecolog..sunt mai linistita ca nu sunt singura 
oona spune:
fetelor,voi ati pus pesmet in mar? l-a vrut?ca am incercat si nu a vrut de fel..si stiu ca se mai da ca m-am documentat..
Sabana spune:
Fetelor sorry. Revin cu tariful ptr Bran. Deci tariful este 160 RON cu TVA, taxa locala, mic dejun, acces sauna si jacuzzi si sala fitness. La Eden avem cada cu hidromasaj, fara mic dejun. Astept sa vad ce hotarati.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
geliza spune:
Sabina eu tocmai ce am fost anuntata ca ar trebui sa dau un examen de expert contabil in 31 martie....inca nu m-am hotarat daca il dau sau nu, ca nu prea am chef de invata...sa vb si cu sotul....desi cred ca il voi da pana la urma ca nu mi se ofera sansa decat de a-l da de 2 ori ....asa ca in ultimul we n-o sa putem veni...si nici 3 si 17 martie
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)