PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramoon spune:
'neata fetele!
eu sunt zombi
Timeea dupa cum va spuneam a adormit aseara tarziu pe la 23 (ea doarme pe la 21 in general) toata noaptea s-a foit si dimineata pe la 6 avea chef de vb
de mult nu s-a mai trezit asa devreme (ea se trezeste in jur de 8) acum astept sa se trezeasca, sa papam, sa vedem daca vrea maimuta sa pape legumele, am zis sa-i fac pilaf, poate asta-i place. si sa plecam afara k la bv a venit primavara.
doniro,Ancutexsuperbe gagicutele voastre! 
A mea rade in hohote daca ii zis: "hopa, pardon" nush ce i se pare asa haios...si mai rade daca se apleaca mama si ii face cucu-bau, la mine nu vrea...
va pupam si we fain!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
era sa uit![]()
LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Andrei Vladimir 

Andreea Maria

Mara Ilinca

Alexandru George

David Kaname

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
mihatocae spune:
Am pus un filmulet cu ceea ce vorbeste Luca in zilele astea
www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20070224" target="_blank">GA-GA-GA
mamanati spune:
Buna fetelor,
Mersi mult pentru raspuns: iube2001,bysko,adelapop,oncicu,consi

Am pus poze noi in album de la 6 luni! Merci inca odata pentru felicitari!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
ralu80 spune:
Doniro e scumpa foc Daria...am pus-o si pe Riana sa o asculte si a inceput mandra mea sa chiuie la ea.
Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)
maryion spune:
DRAGOBETE FERICIT PIESICUTZELOR!

Ce piersicutze frumoase si destepte avem!
Ma refer la toate
. 
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
larissa_79 spune:
Fetele, recomandati-mi si mei un premargator pentru tzoaca mea! Trebuie sa ii i-au maine si inca nu am habar. Scaun de masa i-am luat azi..cel de care zicea lucians, si e super misto. E la Miniblue si costa 4 mil ( reducere de la 6). E f fain ca il poti folosi si cand creste copilul mare. Si Alexia azi s-a hotarat sa pape si ea legumele cuminte ca na are fata scaun nou si tareee frumusel.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
map, multumim ca impartasesti cu noi aceste linkuri...saracutul copil...eu nu am meeu timp sa intru la umanitare dar de fiecare dat ma doare sufletul cand citesc acolo. De curand am citit ca Seby, baietelul de 2 ani care a facut transplant de ficat de curand e f bine. Inca o viata salvata, multumita Bunului Dumnezeu si oamenilor din jur! Putin cate putin poate il putem ajuta si pe acest copil!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
map spune:
Larissa asa este cate putin se aduna. Si eu am dat de fiecare data cat s-a putut pe moment dar cred ca fiecare banut pentru acesti puiuti aflati in nevoie este o suma mare (iar noi ii putem priva pe micutii nostri de-o jucarie ca si asa au destule
) Din pacate nici eu nu am timp sa intru acolo la umanitare. Aseara intrasem sa vad tocmai ce face Sebi, baietetlul de care povestesti tu. Si mi-a sarit in ochi noul caz. Dupa parerea mea este un caz urgent, cancerul nu asteapta sa se stranga banii
O seara buna voua si puiutilor votri.
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
amiss_zip spune:
Salutari dragi mamici!
Am vazut si eu pozele cu dintosii si limbutele si sunt super scumpi!
Petrei i-au iesit doi dintisori saptamana trecuta, la 8 luni si o saptamana. Dar inca sunt mici de tot ![]()
Multumesc Anasia pentru incurajari !! 
Imi pare tare rau ca nu mai prind sa va citesc ...au crescut asa mult puiutii!
L-am vazut pe Luca in filmuletz
Petra nu e asa avansata la "vorbit"![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss