PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
oona spune:
Multumesc25Miky intr-adevar,nu prea mai am laptic,doar de 2 mese(dimineata primeste sanul dar seara ma mulg sa ii mai dau o masa)..ma gandeam si eu ca ar putea fi ceva hormonal,dar sa fie din cauza lactatiei si cand nu mai am laptic sa vina normal?
bafta cu sanii si cu dieta!o sa incep sieu in curand... 
mamaluidavid spune:
Muuh
multumesc,stii cum e... teoretic stiu ca inca nu sunt motive de ingrijorare si ca sunt o gramada de copii care incep sa vorbeasca mai tarziu dar practic e mai greu
,mai ales de cand am inceput sa banui ca ar avea probleme cu urechile.
Oanaalex
la maternitatea unde am nascut copiii se face testul auzului in primele zile de viata dar trebuie ca parintii sa ceara acest lucru.Noi nu am cerut pentru ca credeam ca il fac ei din oficiu si uite asa a ramas copilul netestat ![]()
She wolf
Patricia nu a spus inca mama sau alte cuvinte,pana acum a iesit doar MA ,TA ,PA si canta.Cum aude muzica incepe si ea cu aaaaa aaaaa aaaaaa 
Noi va dorim un week-end linstit!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oncicu spune:
Andrei Vladimir, Andreea Maria, Mara Ilinca, Alexandru George, David Kaname 
Un w-e minunat

dariana spune:
quote:
Originally posted by Lushkquote:
Originally posted by Bysko
Alocatia s-a facut 200 lei, dar indemnizatia si stimulentul au scazut cu 200, asa ca acum iesim in pierdere cu 25 de lei. Doar nu erau ei fraieri,nu?
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
da, stiu insa ma gandesc ca o sa fie bine peste 2 ani (sau poate mai repede la unele dintre noi)cand alocatia o sa fie 200 in loc de 25...acum suntem in dezavantaj da` ce sa facem? cu cine sa ne certam???
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
ei, da! stai linistita ca s-au gandit mai marii nostri bine inainte sa legifereze, asa ca alocatia e 200 ron doar pt copiii pana in 2 ani, pe urma e 25 ron, asa ca nu-ti face sperantze, nu avem nici un avantaj.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Babee spune:
Noi va salutam si va dorim o zi buna.Astazi am program administrativ, cumparaturi si casa luna de facut, mancarea e pe foc si se termina curand, dupa amiaza calc-bine ca iese sotul cu ingerasii.Maine dimineata mergem la biserica sa il lasam pe tati sa doarma ca o sa fie obosit
(nu din cauza copiilor, lucreaza toata noaptea), asa ca pe luni mai ajung cred pe-aici![]()
Sanatate bolnaviorilor si la multi ani sarbatoritilor din week-end-ul acesta
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
doniro spune:
Buna ziua, mamici de piersicute! Am avut o noapte ff linistita (nu de alta, dar a fost mama la mine si a dormit ea cu Daria), azi am papat bine si dupa papa am tinut un adevarat recital. Iata filmuletul...
www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070224&ctime=100428" target="_blank">DARIA CU CHEF DE VORBA
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Babee spune:
Am mai aruncat o privire..si am vazut-o pe Daria vorbareata.Ce scumpa e..si am auzit bine si ma-ma
Acum gata fug![]()
anasia spune:

Andrei Vladimir, Alexandru George, David Kaname 
[b] Andreea Maria, Mara Ilinca

babee , spor la munca, poatre ne molipsim si noi![]()
oona , in piure pun lapte din formula;oona, noi avem 8 kg, dar tot ii dau cereala 2 cupe seara; ciorbita ii dau putin inainte de piure (pe care nu-l mananca)si in timpul mesei, asa, in loc de apa sau ceai; sunt si eu in intarziere cu uratii, sa vedem, probabil pana se regleaza organismul mai dureaza venitul la 28-30 zile;biscuiti dr mi-a spus peste 8 luni;
25miky , supa de varza dezgustatoare
? glumesti, mie imi place la nebunie, este mancarea noastra traditionala, asa cum o fac eu, ai s-o mananci saptamani in sir;
lushk multumim
, eu am primit ieri pe card 8.000.000 (totul la un loc);
ramoon nu-i dau multa supica, dar pt ca nu-i plac deocamdata piureurile, macar asta s-o pape, apoi ii dau formula;nu e nici o problema daca ii pui putin lapte praf daca nu-i place gustul, asa am sa incerc si cu cu piureurile;
ne-am aprovizionat cu borcanele si i-am dat azi afine, vad ca i-a placut, ce maraia cand intarziam cu lingurita;
tweety, pe unde esti?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am mai aruncat o privire..si am vazut-o pe Daria vorbareata.Ce scumpa e..si am auzit bine si ma-ma
Acum gata fug
Cred ca din greseala a zis mama, ca de obicei ii place tata si baba. Multumim de compliment.

Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro, e haioasa rau!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

zis "Electric Baby"