PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

si am uitat sa spun mii de multumiri pentru urarile de la Multi nai de pe 17. Si noi ne gandim zilnic la copilasii nascuti in fiecare zi dar nu prea avem timp sa venim sa si uram O zi de 48 de ore nu putem sa inventam oare

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

anasiamersi de rasp. intrebam de supica pt k asa ii dadeam si eu la inceput si dr pediatra mea a zis ca "esti nebuna la cap, cum sa-i dai zeama asa goala?" mai nou ii fac laptele praf cu zeama aia cu gandul k se mai obisnuieste cu gustul k nu prea le are...
eu sunt praf de nervi k maimuta mea nu vrea sa doarma ma chinuie de la ora 21...acum i-am pasat-o lui mama k nu mai pot! si acum au apucat-o toate: papa, ceiut

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Anasia pupam bulanashul piticei scumpe

Fetele, ati scos alocatia copiilor pe anu` asta? cat e pana la urma? a ramas la fel sau ne bazam ca avem bani? ca vreau sa merg maine sa scot si eu...

I-am dat lui Mihaitza Calma Baby si astept sa vad efectele...bineinteles ca nu doarme nici la ora asta, dar eu tot mai sper

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Alocatia s-a facut 200 lei, dar indemnizatia si stimulentul au scazut cu 200, asa ca acum iesim in pierdere cu 25 de lei. Doar nu erau ei fraieri,nu?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Alocatia s-a facut 200 lei, dar indemnizatia si stimulentul au scazut cu 200, asa ca acum iesim in pierdere cu 25 de lei. Doar nu erau ei fraieri,nu?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

da, stiu insa ma gandesc ca o sa fie bine peste 2 ani (sau poate mai repede la unele dintre noi)cand alocatia o sa fie 200 in loc de 25...acum suntem in dezavantaj da` ce sa facem? cu cine sa ne certam???

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

multumesc fetelor pentru sfaturi in legatura cu, maine merg la servici , lucrez doar in weeckend la Mall , o sa le spun clientelor sa pastreze distanta , daca nu ..imi explodeaza sutienul. A fost foarte frumos azi aici in Kentuky ,l-am luat pe bebe la o plimbarica cu caruciorul ,acum doarme de o ora jumate . Fetelor aici nu se dau pastile pentru sani decat in caz de urgenta ,asa ca.. trag poate se duc de la sine ,iar de duminica incep anticonceptionale normale, si alea o sa ajute laptele sa se traga .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

fetelor,am mai intrebat si in capitolul trecut:inca alaptez,mi-a venit ciclul in decembrie dar in ianuarie si februarie,nu..e normal?sa ma ingrijorez?nu asa avea motive,stiti voi de care..dar a mai patit cineva asa?

cum ii dati zeama de supica,simpla,asa,sa o bea?inainte de piureul de legume?

daca are 6 luni si 8.500kg mai e cazul sa bag biscuiti sau cereale?voi ce ziceti?

Multam frumos

Mergi la inceput

SimonaU te admir foarte mult..ai interventii pertinente si foarte de ajutor..sunt convinsa ca esti o tipa faina,am o afinitate ptr tine..Fetele au vazut-o pe Mara,eu cum pot sa o vad?

Tweetymi-e dor de tine!hai sa ne incalzesti mai des!vii cu primavara aia odata?

Bulinutaesti o mamica curajoasa,sper sa fie bine bulinelul tau!

Gelizamultumim mult pentru adresele alea cu carti.E extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

mai nu scriu eu dar si cand scriu... am o propunere ..Acum ca am spus stop la alaptat , vreau sa incep o dieta , problema e ca nu o sa termin niciodata daca o fac singura , cine se incumeta sa fie de partea mea la o saptamana de supa de varza -iammmmmm !!! ok ,toate stiti ca e dezgustatoare dar poate da rezultatele .Asa ca fetele care nu alaptati ,ce spuneti? va surade o saptamana de tortura ? m-am uitat 2 ore la pilule de slabit dar nu cred ca asta e solutia. Oana - inlegatura cu mestruatia ,mergi la doctor ,nu cred ca e bine ,probabil nu mai produci mult lapte ,sau bebe nu mai bea asa mult ,ceva se intampla pe sistem hormonal, iar cu cerealele ,as spune sa ii dai -face diferenta ceva solid , cerealele le amesteci cu laptele tau sau formula, good lock.

miky

Mergi la inceput

mai aveam o intrebare,ma scuzati...ce fel de lapte puneti in piureuri?

Mergi la inceput