PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
nicolica spune:
quote:
Originally posted by 25miky
buna fetelor ,nu am scris de un car de ani ,bebe Michael creste mare si voinic , doctorul ne-a spus sa ii dam lapte praf de la 7 luni caci nu mai produceam mult ,si decand cu laptele si mancarica ,bebe a refuzat sa mai suga de la mine ,asa ca l-am intarcat acum 3 zile- are aproape 8 luni ,problema e ca sanii mei sunt umflati si dooooorrrr de inebunesc , ieri a fost cosmar ,azi .. cred ca m-am obisnuit cu durerea ,care dintre voi ati oprit alaptatul? si ce faceti sa se dea laptele inapoi? ps: acum stiu cum arat cu silicoane , si nu cred ca vreau.
miky
si eu am fost nevoita sa intarc brusc si am patit la fel cu sanii.
M-am muls cu o pompa electrica din 4 in 4 ore, cat sa-i "desumfu" si sa nu mai doara. Dupa muls imi infasuram sanii in comprese reci 10 min. Am facut asa mai mult de o saptamana, ca aveam lapte din belsug. Am baut ffff putine lichide si dr. ginecolog mi-a prescris tablete pentru oprirea lactatiei.
Dupa aprox. 3 saptamani a "disparut" laptele si s-au si desumflat sanii
sa traca durerea repedePiersicoiul Philip
varsta mea
oncicu spune:
Lushk la noi n-a functionat Calma Baby deloc, din contra mi s-a parut ca mai rau il agita
, serios, nu stiu de ce. Cand era mai mic am mai folosit de la ei Colic Baby si ala a mers f bine. Sper sa fie bun pt voi
mamidestefan sper sa nu fie nimic grav cu febra, snatate multa
. Cum mai e?
mamanati eu nu mai fol blenderul de vreo sapt, din acelasi motiv, piureul capata un gust mai ciudat (nu neaparat cel de cartofi). daca pui mai multa zeama iese mai gustos intr-adevar. Eu i le pasez acum cu furculita.
Consi spune:
Geliza ma gandeam la ce ziceai tu si SimonaU si mi-am amintit cum acum vreo 20 de ani, iarna era iarna, Timisul era inghetat si eu ma dadeam pe gheata. Acum de cand cu incalzirea globala fenomenul nu se mai intampla. Si chiar imi pare rau si sper sa devenim mai constienti. Nu de alta, dar ar fi pacat ca nepotii nostri sa sufere din cauza lipsei de responsabilitate a generatiilor anterioare.
Mamanati nici eu nu fac piure de cartof cu blender-ul (si eu am tot Braun). Dar pentru piureul de legume si fructe este foarte bun. Si cum zicea una din fete incearca sa pui mai multa supa cand faci piure din cartofi.
Larissa hai ca esti o dragutza
. Chiar nu esti singura cu "azi" si sincer iti spun ca nu ma gandeam la tine, dar nici nu mai stiu la cine ma gandeam.
Nicolica sa-ti traiasca piersicoiul.
25Miky incearca sa-ti tii sanii cat mai "incorsetati"(stransi).
Eu am o problema cu Luca. Nu mai doarme decat in patul lui. Afara in carucior adoarme cu chiu cu vai si nu mai mult de 30 de minute. Cred ca trebuie sa-i schimb obiceiurile. Sau caruciorul? ![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Eugcem, Babee pupam piersicutzele dulci!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
nicolica spune:
lucians si consi multumesc de aprecieri si urari
miky, eu am purtat zi sinoapte un sutien mai mic ce strangea foarte bine sanii
adelapop spune:
larisa pediatra mi-a zis sa ii dau cate 2,5 ml de 2 ori pe zi dar eu i-am dat cam 3 ml seara
nici bianca nu vrea sa il ia....dar ii dau si pe langa si in guritza....ne chinuim
uneori ii dau cu seringa, uneori cu linguritza, uneori cu capacelul de la sticlutza
larisa poti manca fulgii si cu iaurt (daca nu iti place laptele)
si biencutza se joaca cu tzitzi mereu, papa ff rar, mai ales seara inainte sa adoarma chiar daca i-am dat biberon cu lapte praf
ar trebui sa o intarc?????? eu i-as da pana se duce lapticul singur, fara interventia mea
oncicu mi-ai dat o idee buna cu pisatul legumelor cu furculitza :)
fenomenul de incalzire globala ma ingrijoreaza si pe mine fff tare, si mai ales pentru faptul ca trecerea de la anotimpul de iarna sanatoasa la primavara este fff brusc
nu s-a facut trecerea in zeci de ani ci aceasta schimbare de anotimpuri s-a petrecut in cativa ani.......cand eram la liceu aveam super ierni cu zapada multa si pufoasa iar acum nici nu mai vedem zapada 

scumpei
Bianca Maria
Lushk spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Lushk la noi n-a functionat Calma Baby deloc, din contra mi s-a parut ca mai rau il agita, serios, nu stiu de ce. Cand era mai mic am mai folosit de la ei Colic Baby si ala a mers f bine. Sper sa fie bun pt voi
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Oncicu, la noi n-a mers Colic Baby si nici Lass Baby, deci asta tre` sa mearga

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
Muuh spune:
mamaluidavid scuze ca iti raspund asa tarziu, am vazut ca ai trecut prin emotii cu David. Daca te consoleaza cu ceva, eu am inceput sa vorbesc la 3 ani (am fost bilingva de la nastere) dar atunci cand am facut-o vorbeam clar, in ambele limbi. Crede-ma ca pana la trei ani nu am scos decat sunete si am legat cel mult doua silabe dar dupa aia nu m-am mai oprit.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
am venit de la vaccin, geliza
, suntem bine, avem 8 kg la 6 luni si 1 sapt;
ramoon, supica cu morcov, telina pastarnac, ceapa, ardei, dovlecel, fierte si data zeama;(apoi cartofi, rosie,conopida,broccoli, mazare, salata, spanac, sfecla);
san intre mese nu-i dau, oricum deja nu mai vrea ea, dimineata cand e flamanda suge si uneori seara;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
map spune:
Buna seara fetelor,
nu stiu cum reusiti voi sa postati atata pe net ca la noi nu mai este timp d enimic. De fapt Robert vrea foarte mult societate asa ca este musai sa stau cu el. Il las si singur destul de mult timp dar face numai zapaceli. Il pun intr-un loc si in doua secunde este plecat la plimbare. Mai nou se ridica in 4 labe si face niste miscari hazlii, insa incaerca s-o ia in 4 labe si cade. daca-l pun in patut se loveste de margine. daca-l pun pe jos, unde i-am improvizat o saltea, este numai pe langa saltea, basca ca se mai si loveste cand se tot da de-a berbeleacul
Mai nou il pun in scaunul de masa si-l iau cu mine la bucatarie. Ii place, atata-i mai toata gurita. Nu stiune ceva definit. Mama spune cand plange, in rest nu. In fundulet sta binisor desi se mai dezechilibeaza. Azi am descoperit ca sta in fundulet mult mai bine decat credeam, pe jos pe parchet ca-i tare greu se dezechilibreaza.
In rets rade toata ziua, mai si plange cand il apuca pe el. Are cam 8800-8900 de g si se apropie de 74 de cm ca ceva 6 lunite ale lui.
fetelor am fost la rubrica de ajutor umanitar de aici de pe net si am gasit asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94223
nu stiu daca s-a postat asta pana acum aici lapiersicute, ca nu am avut timp sa citesc tot, dar mi s-a rupt sufletul citind. haideti care puteti sa facem ceva pentru piticul care nevoie de ajutor.
Va pupm si o noapte buna!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme