PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Intru si eu doar ca sa ma laud. Azi noaptea a dormit fii-mea de la 8 seara pana la la 7 dimineata! Bine ca eu am dormtit de la 12 la 7 doar..
Lucians, Mara e o delicata desigur avand 7 kg la 7 lunide
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Bravo ! adica a dormit pur si simplu fara sa pape sau alte chestii, nu ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
25miky spune:
buna fetelor ,nu am scris de un car de ani ,bebe Michael creste mare si voinic , doctorul ne-a spus sa ii dam lapte praf de la 7 luni caci nu mai produceam mult ,si decand cu laptele si mancarica ,bebe a refuzat sa mai suga de la mine ,asa ca l-am intarcat acum 3 zile- are aproape 8 luni ,problema e ca sanii mei sunt umflati si dooooorrrr de inebunesc , ieri a fost cosmar ,azi .. cred ca m-am obisnuit cu durerea ,care dintre voi ati oprit alaptatul? si ce faceti sa se dea laptele inapoi? ps: acum stiu cum arat cu silicoane , si nu cred ca vreau.
miky
adelapop spune:
lushk nu iesi afara, nu se iese pe ploaie, ceata, ger sau vant si azi este vant
eu am iesit 10 minute pe vant si atunci a racit bianca
bulinutzo multumesc pentru raspuns...ma gandeam ca e ma gustos copanelul
maryion sunteti norocosi, noi nu am avut zapada ca lumea la bucuresti. noroc ca am vazut la munte
babee e superba rebecutza, eu zic sa ii trimiti poza pe la reviste sa ti-o faci manechina

bysko: lapte???? pai au voie lapte pana la un an????? sau in piure merge
???
geliza doctorul pediatru ce zice????
eugcem pup grasunu mic si frumos
scumpei
Bianca Maria
miti2004 spune:
Geliza din pacate si eu cred ca este adevarat...si spre marea mea rusine si eu sunt dintre cei care risipeste apa.
Promit sa fiu din ce in ce mai atenta cu apa si deja am trimis mailurile si prietenilor mei !
Fetelor trebuie sa facem ceva si sa incercam sa pastram ce avem de la natura, chiar daca noi suntem mici, totusi conteaza !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
geliza spune:
Eugcem, daca fiecare dintre noi am fi doar un pic mai responsabili cred ca ar fi mult mai bine...din pacate noi ca natie nu vom invata sa nu mai aruncam pe unde ne vine decat atunci cand ne va ustura f tare la buzunar....eu am masina plina de "gunoaie" tocmai in ideea de a nu le arunca oriunde ....din pacate ajungem la ceea ce spunea SimonaU mai sus ca ar trebui sa ne ingrijorezedespre diferentele de temperatura, schimbarile climaterice...si ce e ffff grav ca incepe sa nu fie doar teorie acea "incalzire globala"...ufff
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
oanaalex spune:
Mamaluidavid eu nu cred sa fie probleme cu David.
, o sa vezi ca o sa fie bine. Alex a fost tinut in spital o saptamana pt ca l-am nascut greu si i-a ramas ceva lichid, asa ca a fost tinut sub observatie o saptamana ca sa nu apara ceva infectie. A fost groaznic pt mine, eu acasa si el la spital. Asa ca dupa 4 zile de la operatie conduceam deja si faceam naveta la spital. Ideea e ca in saptamana aceea i s-au facut toate testele posibile, printre care si de auz. Chiar am nimerit acolo cand l-au verificat si au zis ca aude bine, ceea ce a fost o usurare pt mine. Asa ca, in tot raul un bine
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
larissa_79 spune:
mamidestefan si adelapop, calma baby am cumparat si eu dar nu stiu cum sa i-l dau ca nu vea sa il ia. Voi cati ml dati pe zi si cum? Astept sugestii de cum sa ii dau...mai ales seara. Mersic
mamidestefanm, am salivat de numa' la bunatatile tale. Eu cumpar mereu la tzoaca de ziua ei tortuletz..dar de facut niciodata! ( pentru ca nu stiu)
Am luat si eu cereale din alea ( din intamplare cred) doar ca mie nu imi place laptele si asa simple nu merg...asa ca am revenit la Fitness...!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
consi, cred ca eu si cea cu "bebelina mea s-a ridicat azi in picioare in patut". Sorry!
Deci s-a ridicat la 7 luni si 9 zile ( dar se tine de patut a nu se intelege ca sta singura in picioare).
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
ralu80 spune:
Miky eu am intarcat-o pe Riana acum 2 saptamani si de atunci m-am muls doar o singura data, pentru ca ma dureau sanii in anumite locuri...dar eu nu mai aveam mult lapte pentru ca matza mea mai mult se juca decat manca, de aceea am renuntat la alaptat...cu mari regrete, recunosc. Dar stiu ca exista pastile care opresc lactatia.
Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)
oncicu spune:
Alexandru Andrei, Robert Cristian (puiul meu), Matei, Rares Gabriel 
Multumim pt urari: Lushk, maryion, iube2001, Bysko, katik, Consi, rolendana, crissa, nicolica, mamidestefan, anasia, misimica, Ramoon, She-wolf

(scuze dc am uitat pe cineva
)

Rares (07.12.2001) si