Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 30
26octombrie spune:
multumesc mult pentru aprecieri
meritul nu e al meu. solutia mi-a fost la indemana, conjunctural..
adica: conditii de indeplinit ar fi vreo doua. de cand ma stiu am fost preocupata de decoratiuni (prin asta nu inteleg briz-brizuri de pus pe o suprafata libera, am in minte o armonizare intre toate elementele unui interior). mi se pare important sa te defineasca locul din jurul tau, unde iti petreci o mare parte din viata. cand m-am mutat aici, in locul bunicii mele, din lipsa de bani si de organizare si de minte, n-am fost in stare ani de zile sa fac nimic pe gustul meu. asa incat rar eram pe-acasa, mai mult izmana pe calator..
ulterior am inteles ca doar cate putin puteam sa fac, nu e musai sa te muti si sa-ti aduci echipa. si iese infinit mai bine, caci te reprezinta pe tine, nu firma de decoratiuni. evident ca, in stilul meu propriu si personal, am deschis o ditai paranteza. ideea era ca, dupa ce am ramas gravida, s-au dus toate planurile mele continue de imbunatatire, am inceput sa imi pun problema cum scap de maldarul de chestii misto din casa, ce nu-si mai aveau locul, nu mai erau safe, mi-ar fi ingreunat intretinerea curataniei in viitor (acum, cand am si o Hora de looked after) si am incetat sa visez. si sa achizitionez balarii fermecatoare.
a doua conditie e sa pui treij de kile pe tine, astfel incat sa nu mai ai tentatia sa iti iei nimic tie, personal.
si asta fuse. pentru casa nimic noi, ca nu mai incape, pentru mine nimic nou ca nu ma-ncape... si atunci pe ceva tot trebuie sa cheltui, ca nu degeaba se zice ca exista terapia prin cumparaturi... si iei jucarii la copil!
e simplu. still, ... don't do this at home (cel putin nu faza cu ingrasatu'!)
si am si primit multe frumuseti, ceea ce m-a bucurat si mi-a mai reparat increderea in mine, zdruncinata de kilele de mai sus, mi-am spus ca, fie lumea ma iubeste totusi, asa grasa si pisaloaga cum sunt, fie o iubeste macar pe fiica-mea, si asta inseamna ca am facut o treaba buna!
mi-e dor de voi, cand ne vedem?? vineri?!
dana, da-mi si mie un semn pe luana7312 pe yahoo, ca eu nu te am pe mess si mi-e pofta de taca-taca...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
gabi25 spune:
Deci e clar Daria are rujeola/pojar/cori .... are si ganglioni dupa ureche si la gatulet....i s-a intins pe tot corpul mai ales dupa ce am facut mai cald in casa, e fornaita, are gatuletul usor rosu, nervi cat carul. Asta e 7 zile ma urc pe pereti singura acasa cu ea
Am rugat pe mama sa vina maine jumatate de ora sa pot fugi sa fac niste cumparaturi si asta...arest la domiciliu. Sotul e plecat cu Rares la Iasi la socri cateva zile. Maine sun pediatra si ii spun.
Eu aveam doar vreo 2 luni cand am facut si am facut complicatii pentru ca nu mi-a erupt la suprafata ci pe interior si am facut febra foarte mare....cica imi ieseau lacrimile amestecate cu sange...nimeni nu credea ca o sa traiesc....bunica mea imi povestea cum venea la patut si punea fata langa nasul meu sa vada daca mai suflu.....dar am supravietuit....ce ati vazut drac mort
....
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
26octombrie spune:
gabi, sanatate multa si rabdare, trec ele zilele.. 
virgi, pupam Luana si ne bucuram de norocul ei, ca s-a nascut acolo si are atatea oportunitati pe care aici... ce sa mai vorbim.
prietena mea, monica, a plecat in luxemburg, cu un job la ue. il va lua acum pe vlad, care are un an si vreo patru luni. s-au dus sa inchirieze intai un apartament si sa-l amenajeze si imi spunea ca au vizitat zona, iar intr-un parc pentru copii a busit-o plansul... de fericire, comparand cu giulestiul...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
mikiion spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by mikiion
lylypoti sa detaliezi ce exercitii ii faci. Ca si marc e in aceeasi faza. Si parca l-as stimula putin. Mai ales mersul de-a busilea, pt. ca doar se taraste ca racul( pe suprafete lucioase) si nu evolueaza de loc.Iar de ridicat in pat.Ha!!Pai nu sta in pat
Iar cele din Caprau. Care anume le faceti?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Exercitiile pentru maini le fac, cele prin care le rotesti lateral pana ajungi cu ele deasupra capului si apoi in jos ...si toate celelalte care implica mainile, caci nu prea sta sprijinit pe ele. Masaj ii fac si la maini, framantandu-i usurel bicepsii si tricepsii.
Apoi ii dau degetele mele si il las sa se ridice singur, tragand de ele.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
La mine se sprijina in maini dar nu stie sa impinga si din picioare. Si merge ca racul. Ceva exercitii de ridicat fundul nu stiti? Unele pt fund de 11 kg eventual

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Mihaela (Mikiion), gasesti exercitiile de gimnastica din Capraru pe mailul comun, le-am trimis eu mai demult.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Merci. Am cartea, ultima editie. Dar mi se pareau putine .
Virsta Marc
dolcebaby spune:
Fetelor va rog cine are adresa si nr de tel a lui Tutunaru? Are cab particular?
Lacramioara parca tu ai nascut cu el!?
Am o prietena care se chinuie de mult sa faca bebe si numai la Tutunaru nu a fost....eu am auzit ca este f bun
astept pe privat
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
daryana spune:
Dragi ciresele, nu am mai intrat de ieri ptr ca am fost prinsa cu tot felul...
Ideea este ca invitatia mea sta in picioare ptr vineri, sa zicem pe la 4- 5, negoaciem ora...ce parere aveti?... La noi asa spatiu ar fi ceva, numai ca nu e foarte baby-safe deocamdata, dar rezolvam si cu asta. Lacri ce zici sa facem 2 in 1 ca samponul- ziua lui Razacescu si cu meetingul de ciresele, ti se pare o idee buna? Imi trimiteti voi confirmarile si eu va trimit unde si cum sa ajungeti pe PM.
Amiss, e o scumpa Petra asa cum e ea pusa pe recuperat inclusiv la ras...
Virgi, tinem pumnii sa fie bine... cre ca nici nu are cum sa fie altfel candau un sistem asa de bine pus la punct... medici rezidenti straini primesc
?
Cami M, valoare de 11,5 grame ptr hemoglobina este normala, asta inseamna ca Soficu nu are anemie.
Gabi, sanatate Dariei, aveti grija cu febra, desi dc e roseola cica febra ar trebui sa se opreasca dc a aparut eruptia.... sper sa fi trecut de hop... Rares fiind mai mare, probabil ca e deja imun la virusul asta care atinge de obicei copiii mai mici.
Pupici la ciresici
...
amiss_zip spune:
gabi te inteleg perfect
. Si Petra a avut febra mare, usor rosu in gat, ganglionii usor mariti, lipsa apetit, apatie...etc. Ai grija sa nu fie prea cald in casa! Petra urla mereu cand era prea cald in camera. Cat a avut febra a dormit cu geamul deschis usor. Se facea o caldura in camera altfel... Si mereu cand e agitata deschid geamul si se linisteste. La fel am inteles ca nu are voie sa faca baita (se supraincalzesc organele interne?).
Hai ca trece!
Multa forta !
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
mikiion spune:
miti vad ca nu bea lapte. Dar alte lichide bea? Sa nu se deshidrateze. Vezi cand ii schimbi scutecele daca sunt ude bine.
Si in cartea mea scrie ca temperatura luata sub brat normala:intre 34.7 si 37.3
iar rectala 36.6 si 38.0
Dar poate a mancat suficient solid si reduce cantitatea de lapte. Ca se apropie de 9 luni.
Lasa ca al meu nu prea mai mananca solide. Dar cred ca sunt toane de dintisori. Si oricum are de unde slabi
Cami cred ca m-ai intrecut. Noi avem doar 11 kg. Dar nu a zis nimic ca ar fi prea gras?Ca eu tot imi fac griji, ca e prea gras si a iesit din scala.
Virsta Marc
mikiion spune:
quote:
Originally posted by adriana
Doroti, si eu as vrea sa te vaz!Nu te gandi la prostii..
Mikiion, eu alaptez pe Cornelia, de fapt, pe toti trei i-am alaptat. Pe primii doi pana la 1 an si 1 luna. Se sculau noaptea de 2,3,4 ori, dupa cum voiau.
La primul copil gaseam asta foarte enervant, terorizant chiar. Nu mai suportam.
La al doilea.. a fost mai greu pentru ca a fost un bebe mai complicat.. de ex. se scula cu niste racnete oribile, furioase .. eu trebuia sa sar instantaneu cu sanul in gurita.. probabil ca nu se suporta cu stomacelul gol
Cornelia e foarte blanda si draguta.. E un bebe de poveste. Se fataie si miauna putin, ii dau papica si adoarme multumita
Cateodata rad, ma gandesc ca a trebuit sa ajung la al treilea ca sa am si eu un copil cuminte.
Gura lumii, stii tu.. Alapteaza copilul cat poti de mult, si cat crezi tu ca o faci cu inima impacata si binevoitoare.. altfel cu resentimente.. nici un lucru nu iese bine..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
Multumesc pt. incurajari. Voi mamele care ati alaptat mai multi copii ar trebui sa scrieti o carte . Ca eu, uneori, ma intreb daca astia care au scris cartile chiar au alaptat. Iti baga in cap chestii de genul- copilul doarme toata noaptea de la 3 luni. Parca le e frica sa spuna adevarul( ca de fapt putini copii fac asta) si nu te pregatesc psihic suficient.Eu imi faceam chiar probleme ca are copilul ceva.
Marc e de genul fetitei( se foieste, ii bag sanul in gura si l-am potolit), deci nu e f. f. dificil. Dar are si nopti cand se trezeste din 30 in 30 de minute.Crampe, gaze, urlet. Dar mi-am dat seama ca e ,culmea ,morcovul de vina si l-am eliminat. Si acum a revenit la programul 12- 2-4-6.
Diana pun de azi in aplicare sugestia ta. Separ masa de legume de cea de fructe. Cea de seara o lasa cu fructe si la pranz legumele. Oricum s-a separat singur, ca nu reusesc sa-l fac sa manance decat 2/3 din cat manca acum 2 luni. Sper ca sunt dintii.

Virsta Marc

Alexandru 30 mai 2006
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR