Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 31
virgi spune:
Salutare ciresici!
Noi tot in casa stam si astazi. Ne-am mai dat tratament pentru inca o zi. Merg in fiecare zi cu ea la control. Sper maine sa nu-i mai dea nimic. E un chin sa-i dau medicamentul.
De ieri n-am mai facut febra si asta e semn bun zice medicul. Astazi vreau s-o duc si la Choy, ca el n-a vazut-o de cand s-a imbolnavit. Daca a inceput tratmntul cu cei de la spital a trebuit sa continui cu ei. Sper sa fie bine pana la urma si sa putem iesi iarasi n comunitate.
Cami - ce situatie stupida cu alaptatul in public. Auzi la ei ce conceptie!!! Incredibil, dar nimic nu ma mai mira.
Ma bucur sa aud ca Sofiu este bine. Luana are are 9,6 kg abia. Sper sa recuperam si sa ajungem Soficul dn urma.
virgi spune:
quote:
Originally posted by vivighe
gata...am pus poze noi in albumele "luna a 9-a" si "luna a 10-a".Pe acolo verdetzi si tzarcul.
http://new.photos.yahoo.com/vivigheViviana si
Ingrid
Vivi - ce frumoasa este Ingriduta!! Mi-a placut tarcul ei, este superb!!! Vreau si eu, dar aici n-am vazut. Trebuie sa-i ahizitionez urgent ceva petru protejatu capului. Ieri, a tras un cap de masa din living de-am crezut ca innebunesc. rep urmare am dat masa pe balcon, sa n-o mai vad.
Am uitat sa spun ca usor usor a inceput si Luana a mearga de-a busilea. Mai intr-un genunchi deocamdata dar se misca cativa metri prin casa. Sper intr-o saptamana - doua sa merga mai bine.
virgi spune:
quote:
Originally posted by zax
Salutare gasca si noroc,
la noi maraiala a tinut toata ziua; sper sa fie maine mai bine - dar sa lasam asta...
Cami - felicitari pentru Soficu grasunel! poate imi mai zici si mie programul ei de masa sa ma mai inspir si sa pun taitzelu' la-ngrasat
Virgi - ai dreptate cu conditiile de escalada; in tarc e mai greu sa se ridice prichindeii; mai dar ce spatiu fain aveti voi in tarc! arata tare bine si n-am mai vazut modelul asta; succes la dr si daca tu nu poti veni la intalnire nu poti totusi sa trimiti fata, ca la ce ochisori frumosi are si la cat e de zambareata tare i-ar placea baiatului(mami de Hora nu se supara, da?)
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Da, da, chiar daca din context mesajul era pentru Hora, noi l-am luat ca atare. Eu sigur nu pot veni, dar o pot trimite pe Luana. Ce nu fac eu pentru frumuselul cu ochi albastri.

Cum se potrivesc unele situatii
virgi spune:
Gabi - multa sanatate Dariei.
Daryana multumsc.
He, heiii. Nu stiu de medici, dar eu n-am auzit pana acum de vreun strain lucrand in vreo institutie sau companie koreana. Toti strainii de aici sunt angajati de companii straine. Stiu doar ca angajeaza profesori de limba engleza cu conditia sa fii nativ vorbitor de engleza.
Asta e un aspect care nu-mi convine deloc, eu n-am sa primesc in veci viza de munca aici. Dar sper atunci cand va veni timpul sa pot munci, sa fim intr-o alta tara
.
CamiM spune:
Salutam livada!
Dana lui Andrei
am primit poza!! E super!!
Dana lui Horia
merci!!
Soficu papa cam asa:
dimineata la trezire suge laptic,
pe la 10 papa o portie de cereale(3 lg) cu apa ca asa ii plac, fructe..cam 100gr si iaurtel tot asa cam 100gr.
pranz: legume( 100gr) si carnita( cam 30 gr) sau galbenus de ou si 100gr fructe
cina: cereale (trei linguri tot asa facute cu apa), legume( 100gr)si fructe( 100gr)
intre mese suge laptic si seara inainte de culcare si de 2-3 ori pe noapte se trezeste asa dupa cate un snack .. de la mami..
De multe ori la pranz ii dau ce papam noi dar fara sare( ciorbita, supa, mamaliguta cu branzica,) sau ii fac ei legume la cuptor .. etc.
Sper sa te ajute raspunsul meu.. dar trebuie sa recunosc ca e mancaciosa fata mea ca altfel nu ajungea o gogoshica gasuna!!![]()
Miki nu a zis nimic doctorita( in tabel este la 99% la greutate , la 85% la inaltime si la 95% la cicumferinta capului) asa ca a zis ca ea se dezvolta normal sa nu ne facem griji si sa continuam sa i dam sa pape cat cere.. bine ca si pana acum fara prea multe sucuri, dulciuri, etc. ca pana pe la 2 ani nu prea e cazul sa ne alarmam cu greutatea.. si crede-ma ca de cand cu rapoartele alea cu obezitatea in crestere la copii au devenit maniaci cu greutatea .. parerea mea e ca cel mai mult este de vina stilul lor de viata( hop in masina pt fiecare pas, stau la tv sau calculator toata ziua.. ei nu prea ies afara cum ieseam noi sa alergam pana seara tarziu, si alte asemenea "obiceiuri sanatoase")dar asta e alta discutie.
Virgi multa sanatate Luanei!!
sa va faceti bine si sa ne ajungeti iute din urma!! hai tu Luana!
hai tu Luana!!
Ce ma distreaza situatia ta cu munca.. tot asa sper si eu ca pana ajung sa vreau la servici sa fim intr-un loc unde sa pot sa si fac asta![]()
Daryana merci de raspuns..

Cami &
Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by vivighe
gata...am pus poze noi in albumele "luna a 9-a" si "luna a 10-a".Pe acolo verdetzi si tzarcul.
http://new.photos.yahoo.com/vivigheViviana si
Ingrid
Vivi de cate ori ma uit la pozele voastre ma zapacesc ochii Ingridutei.Sunt moooortali!!!E intr-adevar frumusica foc!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Viviana si
Ingrid
POZE