Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Sara buna, mamici de ciresici!
Am cam terminat cu mancarea, sper ca nu am afumat-o prea tare. A venit si tati pe acasa, dar are treaba de "barbat" - repara un dulap - asa ca Andrei tot cu mine se joaca. Mai avem putin si intram la programul de baita, papa si nani.

Noapte buna, copii!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Nu am mai apucat sa va scriem de ceva vreme pentru ca am avut cateva surprize neplacute si a trebuit sa gasim remedii, surprize gen mucegai in dulap...asa ca va imaginati ca a trebuit sa scot tot , sa sortez, sa spal etc. dar astea-s lucruri care dau dureri de cap, asa ca...pas.

Sa va anuntam cu bucurie ca la 8 luni si 3 saptamani ne-a aparut al 5 lea dintisor si pana la aparitia urmatorului luam o pauza de la maraiala.

Ne cerem scuze ca am citit in diagonala capitolul acesta, dar asa am reusit cat de cat sa fim la zi.

Vrem sa va spunem ca am vazut toate filmuletele...concluzia: ciresele din livada sunt ata de gingase, frumoase, dragute si scumpici incat itit vine sa stai si sa le privesti la nesfarsit. Iar despre mamici...jos palaria...care mai de care mai inventive in a-si distra copiii.

Imi pare tare rau ca avem copilasi bolnaviori, dar sunt sigura ca isi vor reveni si vor fi cat de curand in forma.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miti merci pentru info cu biscuiti..
Multa sanatate lui Alex!!Speram ca totul o sa intre in normal repede.

Dana pai cum vreti voi cu mama sau fara,ciresasa sa fie in poza..

Gabi multa sanatate Dariei!!

Arleena !!

Vivi am vazut Ingriduta.. papushica.. mai-mai ce ochi aveti voi!!! Superba!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am si eu o intrebare care poate parea stupid...
iaurtul are lactoza?
am pus-o pe petra pe lapte fara lactoza cateva zile.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am si eu o intrebare care poate parea stupid...
iaurtul are lactoza?
am pus-o pe petra pe lapte fara lactoza cateva zile.

Amiss

Iaurtul continand culturi vii si active este o sursa buna de calciu si de proteine pentru cei cu intoleranta la lactoza. Bacteriile care se gasesc in culturile active ajuta la digestia lactozei din iaurt.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vivi - asa e! Dupa ce l-am mutat in Caddy, Catalin nu s-a mai ridicat. Abia acum dupa o luna a inceput sa-l tenteze ridicatul in patut.
Andreea- bun venit in livada!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Salutare gasca si noroc,

la noi maraiala a tinut toata ziua; sper sa fie maine mai bine - dar sa lasam asta...

Cami
- felicitari pentru Soficu grasunel! poate imi mai zici si mie programul ei de masa sa ma mai inspir si sa pun taitzelu' la-ngrasat

Virgi - ai dreptate cu conditiile de escalada; in tarc e mai greu sa se ridice prichindeii; mai dar ce spatiu fain aveti voi in tarc! arata tare bine si n-am mai vazut modelul asta; succes la dr si daca tu nu poti veni la intalnire nu poti totusi sa trimiti fata, ca la ce ochisori frumosi are si la cat e de zambareata tare i-ar placea baiatului (mami de Hora nu se supara, da?)

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Multumesc mult Lyly!
Nu i-am mai dat iaurt de vreo 4 zile si maine ii reincep pentru ca mi s-a spus in spital ca i-ar face gaze la burtica(si la modul "pfiu! cum ? nu stiai asta???"). E adevarat? Eu tare i l-as introduce.
Te pup!

Amiss

Mergi la inceput

Ralucis m-ai intrebat de tricouasu Petrei cu "I am a princess where is my prince!": l-am primit cand Petra avea vreo 3 luni, cred ca a fost luat de la Miniblu!
Da cred ca asta scrie pe eticheta, Miniblu.

Amiss

Mergi la inceput

Vivi, ohohooo dar ce super tarc. Cat spatiu! Si ce de jucarii! Este delicioasa pustoaica ! Are niste ochi...yammmy yam!

Luana la fel , m-am deprimat cand am vazut ce camera cool are Hora. Are la jucarii...mama mama. Ma simt o mamica rea ca nu am mai luat jucarii Petrei de pe la 5 luni. Eu chiar cred ca jucariile le dezvolta foarte mult imaginatia, inteligenta si inventivitatea! Felicitari pentru camera.

Amiss

Mergi la inceput