Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salutare, Livada!

Am fost si noi la plimbare, in parc, si cu cine credeti ca ne-am intalnit? Cu vedeta cireselor - Hora - treaza, vesela, mi-a povestit o gramada, ce mai, m-a vrajit. Andreiut a dormit tot timpul. dar au ei timp sa se cunoasca. Ne-am intalnit si cu Alina cu a ei Daria. Radeau amandoua si discutau, n-aveau treaba.

Am ajuns acasa, repede pe DC, am vazut filmuletele, iar la cel cu masa a inceput si Andrei sa vorbeasca cu Hora -lalalala. Vorbeau cand unul, cand altul.
Plec ca vreau sa gatesc, poate ma lasa un piculet macar.

Pupicei cireselelor si ciresicilor!

Andreea, lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

beey. aici toate cireshele care este este vedete! hora nu e mai vedeta ca orice cireasha care este. asa este.

ne bucuram tare ca ne-ati vazut si ne-ati placut, va mai asteptam in parc la vrajeala

andreea, vezi ca aici nu sunt decat cireshe, daria a alinei e deja pepenash, fetele n-o cunosc. ma rog, le-am mai zis noi ce prietena misto ne-am facut, da la cate cireshe sunt aici nu cred ca o tin fetele minte. ..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

fetelor, fi-miu si-a marit parcul auto ( adica avea doar premergator ):
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070226&ctime=073301
face multe chestii, dar inca nu le-a invatat pe toate, de fapt e de la 9 luni in colo. Si seaua pe care sta se desface in V si poate sta acolo in picioare si sa impinga de manerul galben...asta cand o merge...A fost doar 10 $.

I s-a intamplat vreunei ciresici sa faca kaka f moale cand e semn ca apare vreun dintisor ? Are gingia de sus la unul din incisivi f umflata, e super marait, nu vrea lapte, papa putin...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Magda, esti o mama tare panicoasa ( rade...harb de oala sparta )
Trebuie sa fie de la dintisori.Si lui Alec trebuie sa-i mai iasa si a devenit un mare kkcios...Face si mai moale ca de obicei

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

lylypoti sa detaliezi ce exercitii ii faci. Ca si marc e in aceeasi faza. Si parca l-as stimula putin. Mai ales mersul de-a busilea, pt. ca doar se taraste ca racul( pe suprafete lucioase) si nu evolueaza de loc.Iar de ridicat in pat.Ha!!Pai nu sta in pat

Iar cele din Caprau. Care anume le faceti?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Exercitiile pentru maini le fac, cele prin care le rotesti lateral pana ajungi cu ele deasupra capului si apoi in jos ...si toate celelalte care implica mainile, caci nu prea sta sprijinit pe ele. Masaj ii fac si la maini, framantandu-i usurel bicepsii si tricepsii.
Apoi ii dau degetele mele si il las sa se ridice singur, tragand de ele.

Mergi la inceput

Virgi, sanatate Luanei, Gabi, insanatosire grabnica Dariei
Dana(Zax) si eu cred ca de la dintisori e marait Horica

Camelia si Arleena, vad ca va tineti de... bancuri in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei...ia lasatzi copichii in pace...ca nu sunt in urma deloc.Parerea mea e ca e f. imp. si ambientul...Adik Ingrid are patutz de lemn cu "gratii" si a ajutat-o foarte mult ca se tzinea de ele in toate felurile ca sa se ridice.Acolo a invatzat si s-a perfectzionat si apoi...cand a mai facut mushki a reushit sa se ridice si in alte locuri.Sau...stia sa se ridice...si se ridica si in tzarc..da nu mai stia cum sa se asheze si-si dadea drumul de sus...aici a ajutat-o mult tzarcul(o sa pun o poza sa-l vedetzi)...
Tin minte ca la un moment dat Roxaniciu zice ca bebe Catalin a inceput sa faca diverse giumbushlucuri si i-a schimbat imediat patutzul de lemn cu tzarcul pt ca-i intrau picioarele pe acolo.Asa e...dar e o faza tranzitorie(care cere atentzie ce-i drept ca-si pot rupe picioarele).apoi zicea ca nu s-a mai ridicat de cand l-a pus in patutzul de panza.Ma rog...nu fac o pledoarie pt patutzul de lemn...spun doar ca nu se pot ridica dint-ro data(sau poate ca unii pot).io am vazut la Ingrid ca trece prin diverse faze,si cand perfectzioneaza o miscare incearca alta...si tot asa.Asa ca...va rog sa le creatzi la copii chestii de care sa se agatze

Mergi la inceput

Mei...mi se pare tare buna ideea cu intalneala la cineva acasa cu copiii...sa-i vedem cum socializeaza...numai ca ne trebuie ceva mai mult spatziu...eu de exemplu...n-as putea gazdui niciodata o astfel de intalnire.Iar la cea de vinerea asta as fi venit cu placere dar am programare la un doc. sa se uite la cocoasha mea si sa incep fizioterapia.

Virgi,Gabi...sanatate multa cireshelelor

Cami...imi place ideea cu un slideshow cu poze "mama si copilul".Speram sa reushim si noi o poza artistica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela (Mikiion), gasesti exercitiile de gimnastica din Capraru pe mailul comun, le-am trimis eu mai demult.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

gata...am pus poze noi in albumele "luna a 9-a" si "luna a 10-a".Pe acolo verdetzi si tzarcul.

http://new.photos.yahoo.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Gata ne-am intors is noi de la doctor si suntem foarte multumiti: verdict: asta e un gerber baby!! Hihihi cum mi-a crescut inima!!
Deci pentru statistici: la 9 luni si trei saptamani Soficu are 11,5 kg, si 74cm iar circumferinta capului este de 46,4cm.
Am facut si ultima injectie din seria HepB si ne-au luat sange din degetel..sa ne faca hemoglobina si o analiza sa vada daca a fost expusa la plumb.
Pentru hemoglobina ne-au spus deja rezultatele si am inteles ca suntem ok si atat( asistenta a zis ca i-a iesit 11.2) nu stiu ce inseamna asta.. DianaR sau fetele care stiti ceva despre asta help!!
Multumim anticipat!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput