Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

beeey,.... ma simt de parca as fi scapat de un kil, brusc si fara efort..
tare tare mult ma bucur!!! inseamna ca prin mai facem o intalnire a damelor slabe si bune!! abia astept!
va tin pumnii sa nu cedati tentatiilor lumii acesteia rele..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mamici scuze ca tot ajung pe fuga pe aici. Am observat de dimineata cand am iesit din casa cu Daria, ca are bubite pe fata. Acuma m-am uitat mai atent si am observat si pe piept...astept sa se trezeasca sa o dezbrac...dimineata nu avea decat pe fata. Asta dupa o saptamana de agitatie si in care mi-a mancat laptele doar prin somn si mancarea a mancat ceva mai putin decat de obicei, putina febra vreo 3 zile la inceputul perioadei de agitatie.....Ce ar putea fi?

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Poate fi Roseola si la voi. Asa s-a manifestat si Andrei cand a facut...acu vreo 3 luni aprox. Sanatate la domnisoara si pofta de mancare cat de iute!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

CAMELIA si eu m-am gandit la roseola...numai ca ea nu a facut febra asa de mare s-a invartit undeva pana in 38. Ca descriere la tot cam seamana mai mult cu rujeola....oricum astea doua difera mai mult prin febra care la una e mai mare, la una mai mica.
Acum intreb si eu....trebuia sa aiba contact cu cine care a avut. La Rares la camin a avut o fetita varsat de vant (parintii fetei sunt nasii Dariei), dar Rares nu a facut nimic pana acum. Nu stiu ce sa fac sunt tare derutata.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.

Luana, multumesc de PM. Era tarziu si n-am fost atenta ce scriu...

Gabi, asa pare a fi rozeola. Dar poate cel mai bine ar fi s-o vada pediatrul.

Cami, pregatim camerele sa facem poze!

Zax, Miti, Gabi, Virgi, pupam piticii bolnaviori!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

S-a trezit Daria si m-am uitat si pe corp...are bubulitele alea maruntele si pe torace...sunt destul de rare, dar dimineata cand am schimbat-o nu le avea. Am sa incerc sa ii pun termometrul ca mi se pare ca are si putina febra. Are obrajiorii foarte rosii de parca ar fi fost afara la frig.
Mai intreb odata...e posibil sa faca daca nu a avut contact cu o alta persoana bolnava?

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

S-a trezit Daria si m-am uitat si pe corp...are bubulitele alea maruntele si pe torace...sunt destul de rare, dar dimineata cand am schimbat-o nu le avea. Am sa incerc sa ii pun termometrul ca mi se pare ca are si putina febra. Are obrajiorii foarte rosii de parca ar fi fost afara la frig.
Mai intreb odata...e posibil sa faca daca nu a avut contact cu o alta persoana bolnava?

Poze

Gabi e posibil sa fi intrat in contact cu nasii si ei sa nu fi fost bolnavi (poate deja erau iminizati) dar totusi sa-i fi transmis virusul (adica au fost doar carausi). Fetele care sunt medic pot spune mai bine......sper sa nu debitez prostii acuma!

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Am recitit faza cu nasii.....
Deci nu a venit in contact cu ei......
Totusi, cu cineva tot a venit in contact, ca altfel nu avea cum sa ia virusul.Poate te trezesti ca face si Rares.Sa-l urmaresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Cica; s-a inventat un robot care prinde hoti. În China a prins în 5 minute 100 de hot, în America a prins în 5 minute 200 de hoti, în România în 5 minute s-a furat robotul. Da mai departe dak esti roman !! ENJOY ! ......l=am primit pe mess.

Mergi la inceput